Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jejq jakie dobre wiadomości.. piękne cienie 😍
Powiem Wam że podziwiam za tak wczesne testy..i to że wam wychodzą to już w ogóle zazdrooo.. najwcześniej kiedy testowałam to po transferze a przy normalnych cyklach to dzień przed 🐒 bo np szłam na imprezę czy cos.. ale dinozaury tak chyba już mają 😂 -
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:No dobra, to mój bladzioch 😊https://ibb.co/8Xx2pWx
-
Anettaa wrote:Jejq jakie dobre wiadomości.. piękne cienie 😍
Powiem Wam że podziwiam za tak wczesne testy..i to że wam wychodzą to już w ogóle zazdrooo.. najwcześniej kiedy testowałam to po transferze a przy normalnych cyklach to dzień przed 🐒 bo np szłam na imprezę czy cos.. ale dinozaury tak chyba już mają 😂
Anettaa ja mam podobnie, testuje tylko po terminie @, chyba że wcześniej mam imprezę dzięki temu przez rok starań zrobiłam może z 4 testy hahaOna: 34, podejrzenie enodmetriozy, trombofilia
On: 36, morfo 2%, zbyt wysoka fragmentacja
Eurofertil Ostrava
Listopad 2021 start stymulacji
4 zarodki klasy A, po PGT-A tylko jeden ❄️
Styczeń 2022 transfer
6 dpt - beta 40
10 dpt - beta 455
14 dpt - beta 2400
7+2 - 12mm, ❤️155
nifty - OK
prenatalne - OK
12+1 - 66mm, ❤️168
20+1 - połówkowe 370 g, ❤️ 143
26+3 - 960 g
30+2 - 1500 g
33+4 - 2100 g
36+3 - 2700 g
38+1 - 3000 g
38+4 - CC, 3100 g, 54 cm 👣 -
Aż nie mogę uwierzyc w ten wysyp tutaj! 💛💛💛
Iskra przykro mi z powodu @ ☹️ -
nick nieaktualny
-
Lena887 wrote:Anettaa ja mam podobnie, testuje tylko po terminie @, chyba że wcześniej mam imprezę dzięki temu przez rok starań zrobiłam może z 4 testy haha
Termin @ mam pojutrze ale testowanie planuje najwcześniej 22 tak jak się wpisałam w tabelkę 🙂 -
Odkąd mierzę temperatury, to testuję tak w 11 dpo jak temp jest w górze, a jak już zaczyna spadać (zwykle w 12 dpo) to wiem, że więcej testów już nie ma sensu robić 🤷🏼♀️ Niestety nigdy nie miałam nawet cienia 😢 Chociaż zdarzało się, że organizm dawał obiecujące sygnały wskazujące np. na możliwość implantacji. Teraz już nawet nie zwracam uwagi na te różne objawy, żeby uniknąć kolejnych rozczarowań.
-
Pani Miśka wrote:Chyba nie wytrzymam do 12dpo z testowaniem przez tą piękną passę II 😂. Myślicie, że 9dpo jest jakaś szansa wyłapać cień? Nie mam na wykresie dolka implementacyjnego, ale temp rośnie więc ma nadzieję...👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Gratuluję wszystkich cieni! Co za wysyp 😍Niech teraz pięknie ciemnieją ✊
U mnie 6 dc a dzisiaj już coś zaczynam czuć. Nie wiem czy to jajniki czy co, ale coś w podbrzuszu się dzieje. Trochę szybko, więc obawiam się, że lametta zafunduje mi bardzo wczesną owulkę. A tu jeszcze @ porządnie się nie skończyła, dzisiaj jeszcze małe plamienie z rana było, więc endo raczej mierne będzie tak szybko.33l. ♀ ➥PCOS -
Serdeczne gratulacje dla wszystkich,które ujrzały dziś dwie kreski 😍
Dziewczyny jak to jest z tą szyjka macicy? Na ile dni przed owulacja podnosi się do góry i robi się miękka i otwarta? I czy tuż po okresie ona jest ciągle twarda i nisko? Bo ja już zgłupiałam. U mnie dziś 11 dc i szyjka dziś wysoko, miękka i jakby trochę otwarta a do wczoraj było wszystko nisko, twardo i zamknięte Śluz nie płodny wie wątpię żeby owu była na dniach tym bardziej że zawsze mam dopiero około 23 dc 🙄Kasiekkk lubi tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
nick nieaktualnyGosiak123 wrote:Serdeczne gratulacje dla wszystkich,które ujrzały dziś dwie kreski 😍
Dziewczyny jak to jest z tą szyjka macicy? Na ile dni przed owulacja podnosi się do góry i robi się miękka i otwarta? I czy tuż po okresie ona jest ciągle twarda i nisko? Bo ja już zgłupiałam. U mnie dziś 11 dc i szyjka dziś wysoko, miękka i jakby trochę otwarta a do wczoraj było wszystko nisko, twardo i zamknięte Śluz nie płodny wie wątpię żeby owu była na dniach tym bardziej że zawsze mam dopiero około 23 dc 🙄Gosiak123, Izi lubią tę wiadomość
-
Dzieje się jak zawsze w weekend ❤
U nas trochę lawiracji działkowo rodzinnych i jestem już wykończona...
Dodatkowo dzisiaj ciagnie mnie jajnik jak nigdy..♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Dzień dobry,
Dziewczyny postarałam się trochę nadrobić wątek i jestem zaskoczona iloscia pozytywów bardzo serdecznie wam gratuluje ❤️
ostatnio zamilkłam ponieważ miałam dużo delegacji i postanowiłam w tym miesiącu całkowicie odpuścić. Byłam pewna owulacji gdzies w 17 dc I o ile gdzies tam były starania to pozniej znów wyjechałam a przed wyjazdem okazało się na monitoringu ze jestem tuż przed owulacja. Wiec już wiedziałam ze nic z tego bo jak ? Po powrocie się przywitaliśmy ale bez żadnych ciśnień ze trzeba bo już było po owi.
Owulacje miałam 5 dni temu od 4 dni biorę luteinę dziś mimo leków zauważyłam duża ilość różowego kremowego śluzu. Czy któraś z was jest w stanie udzielić mi rady co to może być? Czy to już @ a owulacji nie było ? Nie potwierdziłam jej monitoringiem już później bo miałam wszystkie objawy owuKasiekkk lubi tę wiadomość
-
Dastiny wrote:Dzień dobry,
Dziewczyny postarałam się trochę nadrobić wątek i jestem zaskoczona iloscia pozytywów bardzo serdecznie wam gratuluje ❤️
ostatnio zamilkłam ponieważ miałam dużo delegacji i postanowiłam w tym miesiącu całkowicie odpuścić. Byłam pewna owulacji gdzies w 17 dc I o ile gdzies tam były starania to pozniej znów wyjechałam a przed wyjazdem okazało się na monitoringu ze jestem tuż przed owulacja. Wiec już wiedziałam ze nic z tego bo jak ? Po powrocie się przywitaliśmy ale bez żadnych ciśnień ze trzeba bo już było po owi.
Owulacje miałam 5 dni temu od 4 dni biorę luteinę dziś mimo leków zauważyłam duża ilość różowego kremowego śluzu. Czy któraś z was jest w stanie udzielić mi rady co to może być? Czy to już @ a owulacji nie było ? Nie potwierdziłam jej monitoringiem już później bo miałam wszystkie objawy owu
Ciezko powiedzieć co jest przyczyną plamienia, przychodzi mi do głowy implantacyjne? Tego Ci zyczeOna: 34, podejrzenie enodmetriozy, trombofilia
On: 36, morfo 2%, zbyt wysoka fragmentacja
Eurofertil Ostrava
Listopad 2021 start stymulacji
4 zarodki klasy A, po PGT-A tylko jeden ❄️
Styczeń 2022 transfer
6 dpt - beta 40
10 dpt - beta 455
14 dpt - beta 2400
7+2 - 12mm, ❤️155
nifty - OK
prenatalne - OK
12+1 - 66mm, ❤️168
20+1 - połówkowe 370 g, ❤️ 143
26+3 - 960 g
30+2 - 1500 g
33+4 - 2100 g
36+3 - 2700 g
38+1 - 3000 g
38+4 - CC, 3100 g, 54 cm 👣 -
No piękny wysyp tych kreseczek jest! Gratulacje dla wszystkich kobitek, którym się udało w tym miesiącu! 🤩
U mnie 13/14 dpo, brzuch pobolewa jak na okres, piersi bolą mnie mega mocno, bez stanika czuje jakbym miała jakieś 10kg worki ziemniaków zamiast ich 😂 jutro powinna przyjść 🐵. Póki co śluz kremowy, lekko się rozciąga... Czekam niecierpliwie 🙈 wiem, ze już by wyszło coś jakbym test wykonała, ale mega się boje i czekam na okres. Jak jutro nie przyjdzie to w wtorek testuje 🙈Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
Tuskafka18 wrote:No piękny wysyp tych kreseczek jest! Gratulacje dla wszystkich kobitek, którym się udało w tym miesiącu! 🤩
U mnie 13/14 dpo, brzuch pobolewa jak na okres, piersi bolą mnie mega mocno, bez stanika czuje jakbym miała jakieś 10kg worki ziemniaków zamiast ich 😂 jutro powinna przyjść 🐵. Póki co śluz kremowy, lekko się rozciąga... Czekam niecierpliwie 🙈 wiem, ze już by wyszło coś jakbym test wykonała, ale mega się boje i czekam na okres. Jak jutro nie przyjdzie to w wtorek testuje 🙈Tuskafka18 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️