Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jejq jakie dobre wiadomości.. piękne cienie 😍
Powiem Wam że podziwiam za tak wczesne testy..i to że wam wychodzą to już w ogóle zazdrooo.. najwcześniej kiedy testowałam to po transferze a przy normalnych cyklach to dzień przed 🐒 bo np szłam na imprezę czy cos.. ale dinozaury tak chyba już mają 😂 -
nick nieaktualny
-
Jest bladzioch 💛👍Kasiekkk wrote:No dobra, to mój bladzioch 😊https://ibb.co/8Xx2pWx
-
Anettaa wrote:Jejq jakie dobre wiadomości.. piękne cienie 😍
Powiem Wam że podziwiam za tak wczesne testy..i to że wam wychodzą to już w ogóle zazdrooo.. najwcześniej kiedy testowałam to po transferze a przy normalnych cyklach to dzień przed 🐒 bo np szłam na imprezę czy cos.. ale dinozaury tak chyba już mają 😂
Anettaa ja mam podobnie, testuje tylko po terminie @, chyba że wcześniej mam imprezę
dzięki temu przez rok starań zrobiłam może z 4 testy haha
Eurofertil Ostrava
Listopad 2021 start stymulacji
4 zarodki klasy A, po PGT-A tylko jeden ❄️
Styczeń 2022 transfer
6 dpt - beta 40
10 dpt - beta 455
14 dpt - beta 2400
7+2 - 12mm, ❤️155
nifty - OK
prenatalne - OK
12+1 - 66mm, ❤️168
20+1 - połówkowe 370 g, ❤️ 143
26+3 - 960 g
30+2 - 1500 g
33+4 - 2100 g
36+3 - 2700 g
38+1 - 3000 g
38+4 - CC, 3100 g, 54 cm 👣 -
Aż nie mogę uwierzyc w ten wysyp tutaj! 💛💛💛
Iskra przykro mi z powodu @ ☹️ -
nick nieaktualny
-
Ja tak samo, kiedyś testowałam mega wcześnie i ten stres - czy jest bladzioch czy nie, czy za wcześnie test czy nie itd... Nie dla mnie to juzLena887 wrote:Anettaa ja mam podobnie, testuje tylko po terminie @, chyba że wcześniej mam imprezę
dzięki temu przez rok starań zrobiłam może z 4 testy haha
Termin @ mam pojutrze ale testowanie planuje najwcześniej 22 tak jak się wpisałam w tabelkę 🙂 -
Odkąd mierzę temperatury, to testuję tak w 11 dpo jak temp jest w górze, a jak już zaczyna spadać (zwykle w 12 dpo) to wiem, że więcej testów już nie ma sensu robić 🤷🏼♀️ Niestety nigdy nie miałam nawet cienia 😢 Chociaż zdarzało się, że organizm dawał obiecujące sygnały wskazujące np. na możliwość implantacji. Teraz już nawet nie zwracam uwagi na te różne objawy, żeby uniknąć kolejnych rozczarowań.
-
U mnie w 9 dpo był bledzioch taki że tylko ja go widziałam a na następny dzień już ładna kreseczka widoczna gołym okiem 🙂Pani Miśka wrote:Chyba nie wytrzymam do 12dpo z testowaniem przez tą piękną passę II 😂. Myślicie, że 9dpo jest jakaś szansa wyłapać cień? Nie mam na wykresie dolka implementacyjnego, ale temp rośnie więc ma nadzieję...👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Gratuluję wszystkich cieni! Co za wysyp 😍Niech teraz pięknie ciemnieją ✊
U mnie 6 dc a dzisiaj już coś zaczynam czuć. Nie wiem czy to jajniki czy co, ale coś w podbrzuszu się dzieje. Trochę szybko, więc obawiam się, że lametta zafunduje mi bardzo wczesną owulkę. A tu jeszcze @ porządnie się nie skończyła, dzisiaj jeszcze małe plamienie z rana było, więc endo raczej mierne będzie tak szybko.33l. ♀ ➥PCOS -
Serdeczne gratulacje dla wszystkich,które ujrzały dziś dwie kreski 😍
Dziewczyny jak to jest z tą szyjka macicy? Na ile dni przed owulacja podnosi się do góry i robi się miękka i otwarta? I czy tuż po okresie ona jest ciągle twarda i nisko? Bo ja już zgłupiałam. U mnie dziś 11 dc i szyjka dziś wysoko, miękka i jakby trochę otwarta a do wczoraj było wszystko nisko, twardo i zamknięte Śluz nie płodny wie wątpię żeby owu była na dniach tym bardziej że zawsze mam dopiero około 23 dc 🙄
Kasiekkk lubi tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
nick nieaktualnyU mnie na dzień przed owulacja idzie wysoko bardzo, i jest miękka już tak kilka dni przed owulacja, a w dzień owulacji się otwiera.Gosiak123 wrote:Serdeczne gratulacje dla wszystkich,które ujrzały dziś dwie kreski 😍
Dziewczyny jak to jest z tą szyjka macicy? Na ile dni przed owulacja podnosi się do góry i robi się miękka i otwarta? I czy tuż po okresie ona jest ciągle twarda i nisko? Bo ja już zgłupiałam. U mnie dziś 11 dc i szyjka dziś wysoko, miękka i jakby trochę otwarta a do wczoraj było wszystko nisko, twardo i zamknięte Śluz nie płodny wie wątpię żeby owu była na dniach tym bardziej że zawsze mam dopiero około 23 dc 🙄
Gosiak123, Izi lubią tę wiadomość
-
Dzieje się jak zawsze w weekend ❤
U nas trochę lawiracji działkowo rodzinnych i jestem już wykończona...
Dodatkowo dzisiaj ciagnie mnie jajnik jak nigdy.. -
Dzień dobry,
Dziewczyny postarałam się trochę nadrobić wątek i jestem zaskoczona iloscia pozytywów bardzo serdecznie wam gratuluje ❤️
ostatnio zamilkłam ponieważ miałam dużo delegacji i postanowiłam w tym miesiącu całkowicie odpuścić. Byłam pewna owulacji gdzies w 17 dc I o ile gdzies tam były starania to pozniej znów wyjechałam a przed wyjazdem okazało się na monitoringu ze jestem tuż przed owulacja. Wiec już wiedziałam ze nic z tego bo jak ? Po powrocie się przywitaliśmy ale bez żadnych ciśnień ze trzeba bo już było po owi.
Owulacje miałam 5 dni temu od 4 dni biorę luteinę dziś mimo leków zauważyłam duża ilość różowego kremowego śluzu. Czy któraś z was jest w stanie udzielić mi rady co to może być? Czy to już @ a owulacji nie było ? Nie potwierdziłam jej monitoringiem już później bo miałam wszystkie objawy owu
-
Dastiny wrote:Dzień dobry,
Dziewczyny postarałam się trochę nadrobić wątek i jestem zaskoczona iloscia pozytywów bardzo serdecznie wam gratuluje ❤️
ostatnio zamilkłam ponieważ miałam dużo delegacji i postanowiłam w tym miesiącu całkowicie odpuścić. Byłam pewna owulacji gdzies w 17 dc I o ile gdzies tam były starania to pozniej znów wyjechałam a przed wyjazdem okazało się na monitoringu ze jestem tuż przed owulacja. Wiec już wiedziałam ze nic z tego bo jak ? Po powrocie się przywitaliśmy ale bez żadnych ciśnień ze trzeba bo już było po owi.
Owulacje miałam 5 dni temu od 4 dni biorę luteinę dziś mimo leków zauważyłam duża ilość różowego kremowego śluzu. Czy któraś z was jest w stanie udzielić mi rady co to może być? Czy to już @ a owulacji nie było ? Nie potwierdziłam jej monitoringiem już później bo miałam wszystkie objawy owu
Ciezko powiedzieć co jest przyczyną plamienia, przychodzi mi do głowy implantacyjne? Tego Ci zycze
Eurofertil Ostrava
Listopad 2021 start stymulacji
4 zarodki klasy A, po PGT-A tylko jeden ❄️
Styczeń 2022 transfer
6 dpt - beta 40
10 dpt - beta 455
14 dpt - beta 2400
7+2 - 12mm, ❤️155
nifty - OK
prenatalne - OK
12+1 - 66mm, ❤️168
20+1 - połówkowe 370 g, ❤️ 143
26+3 - 960 g
30+2 - 1500 g
33+4 - 2100 g
36+3 - 2700 g
38+1 - 3000 g
38+4 - CC, 3100 g, 54 cm 👣 -
No piękny wysyp tych kreseczek jest! Gratulacje dla wszystkich kobitek, którym się udało w tym miesiącu! 🤩
U mnie 13/14 dpo, brzuch pobolewa jak na okres, piersi bolą mnie mega mocno, bez stanika czuje jakbym miała jakieś 10kg worki ziemniaków zamiast ich 😂 jutro powinna przyjść 🐵. Póki co śluz kremowy, lekko się rozciąga... Czekam niecierpliwie 🙈 wiem, ze już by wyszło coś jakbym test wykonała, ale mega się boje i czekam na okres. Jak jutro nie przyjdzie to w wtorek testuje 🙈
-
Trzymam kciuki!Tuskafka18 wrote:No piękny wysyp tych kreseczek jest! Gratulacje dla wszystkich kobitek, którym się udało w tym miesiącu! 🤩
U mnie 13/14 dpo, brzuch pobolewa jak na okres, piersi bolą mnie mega mocno, bez stanika czuje jakbym miała jakieś 10kg worki ziemniaków zamiast ich 😂 jutro powinna przyjść 🐵. Póki co śluz kremowy, lekko się rozciąga... Czekam niecierpliwie 🙈 wiem, ze już by wyszło coś jakbym test wykonała, ale mega się boje i czekam na okres. Jak jutro nie przyjdzie to w wtorek testuje 🙈
Tuskafka18 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️