Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Pani Miśka wrote:Kciuki! Na pewno pięknie rośnie 💪
U mnie dziś na teście biel wizira. Staram się łudzić, że za wcześnie, ale przeczucie mówi mi co innego.
Pani Miska a Ty nie miałaś testować dopiero 24 maja? Który to dpo?
Dziewczyny trzymam kciuki za bety! Landinola daj znać koniecznie!Ona: 34, podejrzenie enodmetriozy, trombofilia
On: 36, morfo 2%, zbyt wysoka fragmentacja
Eurofertil Ostrava
Listopad 2021 start stymulacji
4 zarodki klasy A, po PGT-A tylko jeden ❄️
Styczeń 2022 transfer
6 dpt - beta 40
10 dpt - beta 455
14 dpt - beta 2400
7+2 - 12mm, ❤️155
nifty - OK
prenatalne - OK
12+1 - 66mm, ❤️168
20+1 - połówkowe 370 g, ❤️ 143
26+3 - 960 g
30+2 - 1500 g
33+4 - 2100 g
36+3 - 2700 g
38+1 - 3000 g
38+4 - CC, 3100 g, 54 cm 👣 -
Pani Miśka wrote:Kciuki! Na pewno pięknie rośnie 💪
U mnie dziś na teście biel wizira. Staram się łudzić, że za wcześnie, ale przeczucie mówi mi co innego.
Poczekaj 2/3 dni i powtórz 😊Pani Miśka, Kasiekkk lubią tę wiadomość
-
Pani Miśka wrote:Miałam 😂 ale siada mi nastrój od wczoraj, dużo fizycznego zmęczenia mam teraz kocioł w pracy to i glupie pomysły przychodzą do głowy 😑Dziś 9dpo.
Mysle że to stanowczo za wcześnie, także głowa do góry, nie wszystko straconePani Miśka lubi tę wiadomość
Ona: 34, podejrzenie enodmetriozy, trombofilia
On: 36, morfo 2%, zbyt wysoka fragmentacja
Eurofertil Ostrava
Listopad 2021 start stymulacji
4 zarodki klasy A, po PGT-A tylko jeden ❄️
Styczeń 2022 transfer
6 dpt - beta 40
10 dpt - beta 455
14 dpt - beta 2400
7+2 - 12mm, ❤️155
nifty - OK
prenatalne - OK
12+1 - 66mm, ❤️168
20+1 - połówkowe 370 g, ❤️ 143
26+3 - 960 g
30+2 - 1500 g
33+4 - 2100 g
36+3 - 2700 g
38+1 - 3000 g
38+4 - CC, 3100 g, 54 cm 👣 -
nick nieaktualnyHejka! Więc tak, na betę nie idę bo zaczęłam krwawić. Podejrzewam biochema bo boli tak mocno i taki typ krwi jak przy biochemie, to nie typowy okres. Tak jak wspominałam, kolejne cykle zawieszone totalnie ze starań. Musimy od nowa zacząć na nowym mieszkaniu, ja z nową praca. Co do tego cyklu/biochema to nie przywiązuje emocji, traktuje jak po prostu okres i tyle. Nie ma sensu się nad tym skupiać i przeżywać w mojej sytuacji. Za was dziewczyny trzymam mocno kciuki! ♥ Będę się tu w maju czasem odzywać.
-
A ja się wkońcu doczekałam takich samych kresek na teście, dziś 14 dpo, termin @. Nie wiem, ale dalej się stresuje, teraz tylko czekać na wizytę z usg i oby wszystko było cały czas dobrze.
Vivian, Blondyna.B, Kasiekkk, Eve, Axon, Ania_911202 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny! 😉Jestem tu z Wami od pewnego czasu jako czytająca Wasze forum i wszystkim mocno kibicuje. To mój 14cs o maleństwo i szczerze nigdy nie sądziłam, że będzie to tak trudne przy „książkowych” wynikach badań i świadomym staraniu. Powoli moja psychika znaczy fiksować, co wprowadza dużo złych emocji w codziennym życiu. Czy sądzicie, że w tym cyklu jest jeszcze jakiś cień szansy patrząc na wykres ? 🤔
-
Mar7tini wrote:Cześć Dziewczyny! 😉Jestem tu z Wami od pewnego czasu jako czytająca Wasze forum i wszystkim mocno kibicuje. To mój 14cs o maleństwo i szczerze nigdy nie sądziłam, że będzie to tak trudne przy „książkowych” wynikach badań i świadomym staraniu. Powoli moja psychika znaczy fiksować, co wprowadza dużo złych emocji w codziennym życiu. Czy sądzicie, że w tym cyklu jest jeszcze jakiś cień szansy patrząc na wykres ? 🤔
Witaj ☺️ A ile czasu zwykle trwa Twoja faza lutealna? Kiedy temperatura zaczyna spadać przedokresowo? Jesteś 9dpo, tu jeszcze wszystko może się zdarzyć 😃Mar7tini lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:A ja się wkońcu doczekałam takich samych kresek na teście, dziś 14 dpo, termin @. Nie wiem, ale dalej się stresuje, teraz tylko czekać na wizytę z usg i oby wszystko było cały czas dobrze.
Ladinola to powodzenia w nowej pracy i z mieszkaniem i żeby Wam się teraz wszystko zgodnie z planem udawałoLadinola, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny 😊
Proszę przepisać mnie z 21 maja na 26, bo owulacja się trochę przesunela i była dopiero w 20-21 dniu cyklu 😊
Dziś na bieliźnie zauważyłam plamki krwi, nie był to śluz, tylko po prostu takie jakby rozplyniete kropelki, na papierze czysto. Jestem 6-7 dpo, ciekawe czy to plamienie implantacyjneKasiekkk, Dip88, weronika_weronika lubią tę wiadomość
28.08 ⏸️ 10dpo
30.08 Bhcg 37.87 mIU/ml 12dpo
1.09 Bhcg 92.98 mIU/ml, prog. 22.04 ng/ml 14dpo
3.09 Bhcg 228.24 mIU/ml 16dpo
21.09 człowieczek 0.89 cm z ❤️
-
nick nieaktualnyBlondyna.B wrote:Poczekaj, jesteś 9dpo. Nie zawsze wyjdzie tak wcześnie. U mnie wyszło i przez to że każdy mówi że testy muszą widocznie ciemnieć się negatywnie nakręciłam że słabo ciemnieje.
Poczekaj 2/3 dni i powtórz 😊
Ja dlatego się nie zdecydowałam dzisiaj powtarzać testu. Cieszę się, że widziałam ten cień, uspokoiłam się i grzecznie czekam z kolejnym testem na termin 🐵
Pani Miśka, zgadzam się, że to równie dobrze mogło być za wcześnie, mi teraz aplikacja przesunęła, że owulacja jednak była wcześniej, więc ja tak naprawdę miałam cień cienia przy teście o czułości 10 w 10dpo po prawie 11 godzinach bez picia (śpię ostatnio strasznie długo 😁) Tak więc postaraj się nie denerwować i powtórz test, jeśli chcesz, za 2-3 dni 😊 Trzymam kciuki!Pani Miśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZosia1111 wrote:Hej dziewczyny 😊
Proszę przepisać mnie z 21 maja na 26, bo owulacja się trochę przesunela i była dopiero w 20-21 dniu cyklu 😊
Dziś na bieliźnie zauważyłam plamki krwi, nie był to śluz, tylko po prostu takie jakby rozplyniete kropelki, na papierze czysto. Jestem 6-7 dpo, ciekawe czy to plamienie implantacyjne
Oby tak było 🤞 -
nick nieaktualnyLadinola wrote:Hejka! Więc tak, na betę nie idę bo zaczęłam krwawić. Podejrzewam biochema bo boli tak mocno i taki typ krwi jak przy biochemie, to nie typowy okres. Tak jak wspominałam, kolejne cykle zawieszone totalnie ze starań. Musimy od nowa zacząć na nowym mieszkaniu, ja z nową praca. Co do tego cyklu/biochema to nie przywiązuje emocji, traktuje jak po prostu okres i tyle. Nie ma sensu się nad tym skupiać i przeżywać w mojej sytuacji. Za was dziewczyny trzymam mocno kciuki! ♥ Będę się tu w maju czasem odzywać.
Życzę Wam wszystkiego dobrego! Złapania oddechu od zmartwień, szybkiej i bezproblemowej przeprowadzki no i Tobie powodzenia w pracy ❤️Ladinola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny