Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja spędzam następne dwa dni w łóżku.. (znając życie odbierając ciągle telefony z pracy i pracując mimo to...) złapałam jakąś żołądkówkę (zastanawiam się czy to nie ibs...)
odsuwam myśl, że wczorajsze bóle jajnika i dzisiejsze mdłości mogą coś zwiastować bo boję się rozczarowania ale wiecie jak jest
Jednak raczej pewnie bliżej do @ bo już mam trądzik, lekko wrażliwe sutki...♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
nulka_23 wrote:A i ktorej powinny być wyniki?
-
Blondyna.B wrote:Nawet nie wiem, cały czas pisze że oczekiwanie - obawiam się że dopiero rano będą 😔
-
Do mnie dziś powinna zawitać 🐵, ale póki co jest cisza 🙄 brzuch delikatnie pobolewa jak na okres, piersi nie mogę dotknąć tak bolą, temperatura cały czas na wyższym poziomie i śluz... raz biały, raz przezroczysty, ale się rozciąga jak w dniach płodnych. Co to oznacza, nie wiem 🤷🏻♀️
-
Tuskafka18 wrote:Do mnie dziś powinna zawitać 🐵, ale póki co jest cisza 🙄 brzuch delikatnie pobolewa jak na okres, piersi nie mogę dotknąć tak bolą, temperatura cały czas na wyższym poziomie i śluz... raz biały, raz przezroczysty, ale się rozciąga jak w dniach płodnych. Co to oznacza, nie wiem 🤷🏻♀️
Śluz jak płodny to u mnie był objaw ciąży 🤗🤞Tuskafka18 lubi tę wiadomość
-
Tuskafka18 wrote:Do mnie dziś powinna zawitać 🐵, ale póki co jest cisza 🙄 brzuch delikatnie pobolewa jak na okres, piersi nie mogę dotknąć tak bolą, temperatura cały czas na wyższym poziomie i śluz... raz biały, raz przezroczysty, ale się rozciąga jak w dniach płodnych. Co to oznacza, nie wiem 🤷🏻♀️
Tuskafka18 lubi tę wiadomość
-
Alutka128 wrote:Śluz jak płodny to u mnie był objaw ciąży 🤗🤞
Właśnie wiem, ze u wielu kobiet taki śluz sugerował ciąże 🙈
Ja to się czuje jakbym owulacje miała z tym śluzem 😆
Zobaczymy jeszcze jak jutro się sytuacja rozwinie. Testu tak się bardzo boje zrobić .. 😕 -
Tuskafka18 wrote:No u mnie tez taki świecący 🤭🤭🙈🙈
-
-
Mam wyniki - to biochem 😭
Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondyna.B wrote:Mam wyniki - to biochem 😭
Czy nie robiłaś bety w tym cyklu pierwszy raz? Skąd wiesz, że biochem i że nie przyrasta? Pytam, bo może jeszcze nie jest to jednak przesądzone? (i trochę się nie znam) -
Blondyna.B wrote:Mam wyniki - to biochem 😭
-
Kasiekkk wrote:O matko przepraszam za tego like'a, chciałam kliknąć w cytuj i nie trafiłam.
Czy nie robiłaś bety w tym cyklu pierwszy raz? Skąd wiesz, że biochem i że nie przyrasta? Pytam, bo może jeszcze nie jest to jednak przesądzone? (i trochę się nie znam)
17.05 - 14.1 mIU/ml -
Dziewczyny wiem, że niektóre z Was to przeszły - czy mam się zgłosić teraz do lekarza czy po krwawieniu jak już nastąpi?
-
Blondyna.B wrote:Dziewczyny wiem, że niektóre z Was to przeszły - czy mam się zgłosić teraz do lekarza czy po krwawieniu jak już nastąpi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2021, 22:42