Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Dip88 wrote:Ja miałam kontrole po krwawieniu w 11 dc.
Pani Miśka lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Czyli zgłosić się do lekarza po ustaniu krwawienia i opisać sytuację żeby sprawdził czy wszystko się wyczyściło?
Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Dziewczyny wiem, że niektóre z Was to przeszły - czy mam się zgłosić teraz do lekarza czy po krwawieniu jak już nastąpi?
Ja byłam na kontroli jak już zostało mi tylko plamienie czyli w 8 dniu po rozpoczęciu krwawienia.👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Blondyna.B bardzo mi przykro 😔
Tulimy Cię wszystkie bardzo mocno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2021, 22:51
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Blondyna.B wrote:Dziewczyny wiem, że niektóre z Was to przeszły - czy mam się zgłosić teraz do lekarza czy po krwawieniu jak już nastąpi?
-
Dip88 wrote:Mówisz o M. Białeckiej z Antwerpii ? Bo do niej też mam namiary, tylko najbliższy wolny termin do niej jest dopiero na lipiec jak sprawdzałam 🙈 I tak się zastanawiam nad nią ciągle. Ile u niej w ogóle wizyta z usg kosztuje ? Albo jakieś badania? Wiesz może ?
Tak mówię o niej. Ja umawiałam sama przez neta koleżankę 2 tyg temu i jutro ma wizytę. Może akurat miała szczęście . Tylko że wtedy pokazywało sporo wolnych terminów . Nie mam pojęcia ale jutro dam Ci znać 😊
Blondyna przykro mi😔❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2021, 01:26
Dip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulka86 wrote:Tak mówię o niej. Ja umawiałam sama przez neta koleżankę 2 tyg temu i jutro ma wizytę. Może akurat miała szczęście . Tylko że wtedy pokazywało sporo wolnych terminów . Nie mam pojęcia ale jutro dam Ci znać 😊
Blondyna przykro mi😔❤ -
Ariadne002 wrote:Hej
Właśnie odebrałam wyniki bhcg i wyszło 272Ariadne002 lubi tę wiadomość
-
anka wrote:Proszę o kciuki za dzisiaj! O 19 mam monitoring
anka lubi tę wiadomość
-
Ariadne super!!!
Blondyna, przykro mi ja tez byłam 11dc po biochemię na kontroli. Jeśli kilka dni po terminie @ się nie zacznie to tez powinnaś się zgłosić
I trzymajcie kciuki, mąż ma dziś powtorke badania nasienia, pani powiedziała ze jak dobrze pojdzie to wyniki będą jeszcze dziś 💪🏻🤞🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2021, 07:33
Bebu, Ariadne002, Kasiekkk, Sparky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iskra trzymam kciuki za wyniki męża ✊
Iskra444 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny