Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Iskra444 wrote:Ariadne super!!!
Blondyna, przykro mi ja tez byłam 11dc po biochemię na kontroli. Jeśli kilka dni po terminie @ się nie zacznie to tez powinnaś się zgłosić
I trzymajcie kciuki, mąż ma dziś powtorke badania nasienia, pani powiedziała ze jak dobrze pojdzie to wyniki będą jeszcze dziś 💪🏻🤞🏻
Dzięki, mam nadzieję że kolejnym razem się uda i wcześniej niż 1-2 dni przed terminem okresu nie będę już testować jak mam mieć tylko stres, że to biochem -
Vivian wrote:Dziewczyny A ja odebrałam wyniki z progesteronu i wyszedł prawie 60. Pierwszy raz taki wysoki 🙈 Ale to chyba też nie dobrze jak jest 3 krotnie wyższy pytanie jeszcze brzmi czy to zastrzyk Ovitrelle mógł spowodować tak wysoki progesteron ?
Tak ogólnie to się nie znam na tak wysokim, ale znajoma miała coś ponad 60 i jak zadzwoniła do lekarza to powiedział, że taki wynik to raczej torbiel się zrobiła, dodam że ma też pcos, a na końcu okazało się że to ciąża i wszystko było ok 😉 Także myśle, że różnie może być z tym progiem 🤷🏻♀️ -
nick nieaktualnyPani Miśka wrote:Ja miałam prog 56 przy torbieli.
W takim razie zapisze się napewno do lekarza ale przyjmie mnie pewnie dopiero w przyszłym tygodniu. Choć chciałabym żeby to była raczej ciąża A nie torbiel eeeehWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2021, 08:28
-
nick nieaktualny
-
Dzień dorby wszystkim 😄 u mnie dzisiaj wypada termin @ ale wiadomo zawsze może się przesunąć o 1-2 dni. Nienawidzę tego momentu oczekiwania na @ bo zawsze mam zwidy ze juz mam mokro a tam dalej nic, aż w końcu przychodzi jak się nie spodziewam, nie wiem czy ktoś też tak ma 🤪 Na ciążę się nie nastawiam bo w przeszłości jak 2 razy się udało to w obydwu przypadkach jakoś "widziałam" jeszcze przed terminem @ że się udało - intuicja czy jak zwał tak zwał, w każdym razie teraz nie czuję nic 🙃
-
A No i wolałbym żeby jednak @ przyszła jak najszybciej bo im później przyjdzie tym później będę miała ovu w nast cyklu a że mąż wylatuje do Francji na 3 tyg szkolenie to każdy dzień się liczy 😂 no nic, najprawdopodobniej nast cykl w dupę niestetyz 🤷♀️🥲
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2021, 09:03
-
Cześć, u mnie powinna dziś zawitać @, ale jakby wszystkie objawy miesiączkowe przeszły wczoraj. Sama już nie wiem co myśleć. Cały czas sprawdzam od kilku dni czy nie przyszła, bo zalewa mnie tak jakby płodny śluz. Wczoraj wieczorem miałam lekkie plamienie takie różowawe z rozciągliwym śluzem, temp. też wczoraj była dziwnie wysoka 37.2 a zazwyczaj nigdy nie osiągnęła więcej niż 37, dziś już 36.5. Sama się nakręcam, nie wiem co już myśleć. Pierwszy miesiąc grzecznie czekam na miesiączkę, a nie testuje ledwo rano w dzień jej przyjścia. Boję się rozczarowania.
-
Wojcinka wrote:Dzień dorby wszystkim 😄 u mnie dzisiaj wypada termin @ ale wiadomo zawsze może się przesunąć o 1-2 dni. Nienawidzę tego momentu oczekiwania na @ bo zawsze mam zwidy ze juz mam mokro a tam dalej nic, aż w końcu przychodzi jak się nie spodziewam, nie wiem czy ktoś też tak ma 🤪 Na ciążę się nie nastawiam bo w przeszłości jak 2 razy się udało to w obydwu przypadkach jakoś "widziałam" jeszcze przed terminem @ że się udało - intuicja czy jak zwał tak zwał, w każdym razie teraz nie czuję nic 🙃
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Sylllwa wrote:Cześć, u mnie powinna dziś zawitać @, ale jakby wszystkie objawy miesiączkowe przeszły wczoraj. Sama już nie wiem co myśleć. Cały czas sprawdzam od kilku dni czy nie przyszła, bo zalewa mnie tak jakby płodny śluz. Wczoraj wieczorem miałam lekkie plamienie takie różowawe z rozciągliwym śluzem, temp. też wczoraj była dziwnie wysoka 37.2 a zazwyczaj nigdy nie osiągnęła więcej niż 37, dziś już 36.5. Sama się nakręcam, nie wiem co już myśleć. Pierwszy miesiąc grzecznie czekam na miesiączkę, a nie testuje ledwo rano w dzień jej przyjścia. Boję się rozczarowania.
Sylllwa lubi tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Trzymam kciuki! To co opisujesz może być równie dobrze ciaza jak i wstępem do okresu... ale mam nadzieje ze to pierwsze ❤️
Właśnie to jest to, że może być to i to. Nie nastawiam się. Będzie co będzie. Chociaż całkiem podobny cykl miałam wtedy kiedy zobaczyłam 2 kreski. Dziwnym objawem U mnie jest to, że ciągnie mnie do fajek wtedy też tak było, a nie palę już ok.7lat. -
nick nieaktualnyIskra444 wrote:Ariadne super!!!
Blondyna, przykro mi ja tez byłam 11dc po biochemię na kontroli. Jeśli kilka dni po terminie @ się nie zacznie to tez powinnaś się zgłosić
I trzymajcie kciuki, mąż ma dziś powtorke badania nasienia, pani powiedziała ze jak dobrze pojdzie to wyniki będą jeszcze dziś 💪🏻🤞🏻
Kciuki mocno!Iskra444 lubi tę wiadomość
-
Wojcinka wrote:Dzień dorby wszystkim 😄 u mnie dzisiaj wypada termin @ ale wiadomo zawsze może się przesunąć o 1-2 dni. Nienawidzę tego momentu oczekiwania na @ bo zawsze mam zwidy ze juz mam mokro a tam dalej nic, aż w końcu przychodzi jak się nie spodziewam, nie wiem czy ktoś też tak ma 🤪 Na ciążę się nie nastawiam bo w przeszłości jak 2 razy się udało to w obydwu przypadkach jakoś "widziałam" jeszcze przed terminem @ że się udało - intuicja czy jak zwał tak zwał, w każdym razie teraz nie czuję nic 🙃
Nie znoszę tego! Ciągle się mi wydaje, że już mam mokro, idę do łazienki a tam nic a potem nagle jak nie podejrzewam zołza się zjawia... 😅Wojcinka lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Ja juz po monitoringu. 🙂 Pęcherzyki jeszcze trochę maluszki, więc nawet nie bylo mierzenia. Mam przedlużyć lamette do czwartku, i od dzisiaj przez 3 dni brać estrofem na pogrubienie endo. I kolejny monitorig w piątek. Już powinno się jakieś jajeczko wyklarować 😊
Dip88, anka, Pani Miśka, Sparky, Izi, Kasiekkk lubią tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
Izi wrote:Nie znoszę tego! Ciągle się mi wydaje, że już mam mokro, idę do łazienki a tam nic a potem nagle jak nie podejrzewam zołza się zjawia... 😅
-
Blondyna tak bardzo mi przykro, wiem co czujesz, ja na kontroli nie byłam bo widziałam sama ze ładnie się czyszcze.... Ja krwawienie dostawałam 3 dni po terminie, a i oczywiście działajcie dalej, ja zaszłam od razu po cb w już "normalną" ciążę 🤞❤️
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Alutka128 wrote:Blondyna tak bardzo mi przykro, wiem co czujesz, ja na kontroli nie byłam bo widziałam sama ze ładnie się czyszcze.... Ja krwawienie dostawałam 3 dni po terminie, a i oczywiście działajcie dalej, ja zaszłam od razu po cb w już "normalną" ciążę 🤞❤️