Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Siedzę i się nudzę najwidoczniej, powiedzcie mi jak to jest w końcu bo lady lekarz i każda aplikacja pokazuje inaczej. Jak to w końcu jest z tymi tygodniami... Jedna aplikacja pokazuje mi 5 +1 wiem że to 5pelntch tygodni i 1 dzień z 6 tygodnia, a inna aplikacja interpretuje jako 6 tydzień i 2 dni.... To w końcu jak to jest..., 😱😅🙈
-
Ania_911202 wrote:Siedzę i się nudzę najwidoczniej, powiedzcie mi jak to jest w końcu bo lady lekarz i każda aplikacja pokazuje inaczej. Jak to w końcu jest z tymi tygodniami... Jedna aplikacja pokazuje mi 5 +1 wiem że to 5pelntch tygodni i 1 dzień z 6 tygodnia, a inna aplikacja interpretuje jako 6 tydzień i 2 dni.... To w końcu jak to jest..., 😱😅🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2021, 19:16
Ania_911202 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde... Doktor potwierdził owulację ale zaznaczył że nie wiadomo czy prawidłowa bo pęcherzyk jakby zapadnięty... Mam brać dupka 10 dni i zatestowac, jeśli negatywny będzie to od kolejnego lamette
Jakoś nie wierzę że by się udało były tylko dwa sexy... -
Helpunku dziewczyny!
Czy stosunek lh do fsh = 0,86 jest ok? Totalnie tego nie ogarniam.
Jestem po badaniach z pierwszej i drugiej rundki. Bardzo się cieszę, że dzięki Wam je zrobiłam:)
Wyszedł mi niedobór żelaza.
Oraz podwyższona prolaktyna, której bym w życiu pewnie drugi raz nie zrobiła bo przed pierwszą ciążą miałam idealną a teraz rozjechana! Może to, plus przyszlotygodniowe sonohsg będzie kluczem do zobaczenia wreszcie ⏸ na teście!
-
anka wrote:Kurde... Doktor potwierdził owulację ale zaznaczył że nie wiadomo czy prawidłowa bo pęcherzyk jakby zapadnięty... Mam brać dupka 10 dni i zatestowac, jeśli negatywny będzie to od kolejnego lamette
Jakoś nie wierzę że by się udało były tylko dwa sexy...anka, Ania_911202 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiekk co z twoim cieniem na teście ? Bo nie wiem czy mnie już jakaś skleroza dopada i nie pamiętam czy pisałaś coś 🙈
-
anka wrote:Zobaczymy! Nic już nie zmienię trzeba czekać 🙄
-
Dziewczyny odebrałam właśnie powtórna betę (mam pakiet medyczny i darmowe bhcg więc moge szaleć 🙈)
I wyszło :
17.05 - 272
18.05 - 526
Trochę jestem spokojniejsza ale chyba dopiero jak zobaczę serducho to się odważę uwierzyćAnia_911202, Dip88, Sparky, Vivian, Anettaa, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ariadne002 wrote:Dziewczyny odebrałam właśnie powtórna betę (mam pakiet medyczny i darmowe bhcg więc moge szaleć 🙈)
I wyszło :
17.05 - 272
18.05 - 526
Trochę jestem spokojniejsza ale chyba dopiero jak zobaczę serducho to się odważę uwierzyć -
Ariadne002 wrote:Dziewczyny odebrałam właśnie powtórna betę (mam pakiet medyczny i darmowe bhcg więc moge szaleć 🙈)
I wyszło :
17.05 - 272
18.05 - 526
Trochę jestem spokojniejsza ale chyba dopiero jak zobaczę serducho to się odważę uwierzyć
No to dobry przyrost ☺️ -
I wyszło :
17.05 - 272
18.05 - 526
Trochę jestem spokojniejsza ale chyba dopiero jak zobaczę serducho to się odważę uwierzyć -
Hej dziewczyny mogę dołączyć? Narazie jako wolny słuchacz bo będziemy się starać dopiero od sierpnia, ale lubię się cieszyć czyimś szczęściem i mam nadzieję że jak najszybciej wszystkie zobaczycie dwie kreski! 😍
Dip88, Pani Miśka, Ariadne002, Vivian, Ania_911202, Morgana, Wojcinka lubią tę wiadomość
09.09.2021 ⏸️
5.11 - 1 prenatalne, synek 💙
31.12 - polowkowe ✊🙏
26+0- 996g
30+5- 2010g
Euthyrox, Clexane, Acard
04.2021 17tc 💔 -
Paulina1106 wrote:Helpunku dziewczyny!
Czy stosunek lh do fsh = 0,86 jest ok? Totalnie tego nie ogarniam.
Jestem po badaniach z pierwszej i drugiej rundki. Bardzo się cieszę, że dzięki Wam je zrobiłam:)
Wyszedł mi niedobór żelaza.
Oraz podwyższona prolaktyna, której bym w życiu pewnie drugi raz nie zrobiła bo przed pierwszą ciążą miałam idealną a teraz rozjechana! Może to, plus przyszlotygodniowe sonohsg będzie kluczem do zobaczenia wreszcie ⏸ na teście!
U mnie stosunek lh do FSH 0,76 także jeszcze mniejszy niż u Ciebie. Też nie mam pojęcia jaki powinien być 😀