Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Sparky wrote:Blondyna, kciuki🤞🏻🤞🏻 daj znać jak będziesz miała wynik 😘
Zbił mnie ze stropu ten test, bo mam objawy które nie ustępują a wiem że to to bo takie miałam w poprzedniej ciąży -
Blondyna.B wrote:Od razu napiszę ☺️
Zbił mnie ze stropu ten test, bo mam objawy które nie ustępują a wiem że to to bo takie miałam w poprzedniej ciąży
No bo na pewno wszystko jest ok, tylko mniejsze stężenie HCG w moczu, skoro był taki rozwodniony 😉 Ale przynajmniej będziesz już miała zrobioną betę i nie będziesz siedzieć jak na szpilkach cały weekend 🤗 -
Zrobić test dziś mogłam ale prawdopodobnie wyniki będą w poniedziałek a i tak muszę przyjść wtedy powtórzyć. Chyba że jakimś cudem jeszcze dziś zrobią a czasem robią a czasem nie
-
Blondyna.B wrote:Zrobić test dziś mogłam ale prawdopodobnie wyniki będą w poniedziałek a i tak muszę przyjść wtedy powtórzyć. Chyba że jakimś cudem jeszcze dziś zrobią a czasem robią a czasem nie
Aaa, myślałam że dzisiaj jeszcze będzie wynik 😬 -
Sparky wrote:Aaa, myślałam że dzisiaj jeszcze będzie wynik 😬
-
Hej Kobitki, dzień mnie dziś przywitał zaskakująco... Ale od początku. Jestem po poronieniu, później 29.07.17 Synek, i 18.08.2020 usunięcie jajowodu z ciąża pozamaciczną najprawdopodobniej spowodowaną zapaleniem układu moczowego... Od tamtego czasu staraliśmy się i nic, a dodam że to nie jest proste, gdy męża nie ma 3 tygodnie w domu, a wpada na tydzień.... Cykle mam regularne raczej po 28 dni... Ostatnio "widzieliśmy" się 20 dnia cyklu.., kilka dni później znów przytrafiły mi się problemy z pęcherzem. Dziś jest 6 dzień spóźniającego się okresu.... Niby wydawało mi się to nie realne, ale dla świętego spokoju zrobiłam test, a tam druga krecha...! Czy to możliwe?? Mam mętlik w głowie.... Mogło się coś przesunąć i płodne były później....ale już się boję, że jeśli się udało, czy znów nie będzie powikłań 😔 no i czy przy 28 dniowych cyklach była sAnsa zajścia w ciążę w 20 dniu? A może jednak test wyszedł fałszywie dodatki ze względu na np "nieprawidłowy" Mocz..?? 🙈😱😰
-
Ania_911202 wrote:Hej Kobitki, dzień mnie dziś przywitał zaskakująco... Ale od początku. Jestem po poronieniu, później 29.07.17 Synek, i 18.08.2020 usunięcie jajowodu z ciąża pozamaciczną najprawdopodobniej spowodowaną zapaleniem układu moczowego... Od tamtego czasu staraliśmy się i nic, a dodam że to nie jest proste, gdy męża nie ma 3 tygodnie w domu, a wpada na tydzień.... Cykle mam regularne raczej po 28 dni... Ostatnio "widzieliśmy" się 20 dnia cyklu.., kilka dni później znów przytrafiły mi się problemy z pęcherzem. Dziś jest 6 dzień spóźniającego się okresu.... Niby wydawało mi się to nie realne, ale dla świętego spokoju zrobiłam test, a tam druga krecha...! Czy to możliwe?? Mam mętlik w głowie.... Mogło się coś przesunąć i płodne były później....ale już się boję, że jeśli się udało, czy znów nie będzie powikłań 😔 no i czy przy 28 dniowych cyklach była sAnsa zajścia w ciążę w 20 dniu? A może jednak test wyszedł fałszywie dodatki ze względu na np "nieprawidłowy" Mocz..?? 🙈😱😰
Powtórz test jutro jak dziś robiłaś ☺️ -
Blondyna.B wrote:Tak, dziewczyny właśnie jadę wyrobię się akurat przed zamknięciem punktu pobrań.
No mega miałam rozwodnione bo aż przezroczyste praktycznie 😔
Sama się nakręcam przez to że codziennie test robię dla pewności. Ale chociaż wiem że jak coś ma być to dziś się dziś dowiem.
Trzymajcie kciuki!Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://zapodaj.net/74255c31c4bfa.jpg.html
Mój dzisiejszy test owulacyjny... Coraz ciemniejszy ale sam pęcherzyk może nie pęknąć szczerze mam nadzieję że do wtorku nie urośnie to jakiś wielkich rozmiarów...
A z drugiej strony taka kreska pojawiła się po 10 minutach... Więc nie biorę za bardzo tego testu pod uwagę powtórzę jeszcze później. A działać i tak będziemy w razie co 🤗
-
CestLaVie wrote:Ja miałam dziś testować (nie doszło do skutku bo rano 🐵🐒), bo wyjątkowo długo lutealna trwała, pełne 12 dni !!!😁 a bywało i 10, prog też ładnie podskoczył. Teraz pracuję nad endometrium 😁😁😁
Proszę o wpisanie😁👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Blondyna.B wrote:Od razu napiszę ☺️
Zbił mnie ze stropu ten test, bo mam objawy które nie ustępują a wiem że to to bo takie miałam w poprzedniej ciąży
Trzymam kciuki 🍀✊🏻starania od 2016
*IVF 01.20 ☹️
*IVF 07.20
✓07.20 Transfer 🥳
Nic nie boli bardziej, niż śmierć
spełnionego marzenia 💔
💔 Oleńka 34tc [*] 💔👼🏼02.21
Walczymy dalej 🍀
*IVF 09.2021
°7 komórek 🤩 wszystkie
zapłodnione
° 6 blastek 🤩
✓09.21 transfer - CB 💔
✓11.21 transfer - 😞
✓04.22 transfer - 😞
✓05.22 transfer 🙏🏻✊🏻❤️
5dpt- beta: 15,91
7dpt- 66,08
9dpt- 199,48
11dpt- 544,04
13dpt- 1701,08
19dpt- pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
25dpt- jest ❤️🙏🏻🌈🥰
Nasz cudzie trwaj! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️🌈
23.01.2023 Nasz cud jest z nami 🥰❤️🌈🤗
Mamy ❄️❄️ -
nick nieaktualnyGosiak123 wrote:Hej, możesz zdradzić co robiłaś że Ci się wydłużyła faza lutealna? Też mam ten problem bo u mnie 11 dni 😒
-
Dziewczyny ja niestety z własnego doświadczenia wiem że jeśli kreski nie ciemnieją na testach to nie wróży niczego dobrego.... W tej ciąży test mi ciemniał z popołudniowego moczu że po trzech dniach już miałam dwie identyczne krechy... Trzymam kciuki za Was ❤️
-
Kate1811 wrote:Widząc Twoją historie lęk chyba będzie ciągle trwał...
Trzymam kciuki 🍀✊🏻 -
Ania_911202 wrote:Niee... Nie robiłam testu ovu, bo wyszłam z założenia, że w tym miesiącu nie ma szans xd i stad moje zdziwienie.... Robilam już dziś 2 xd kasy z innej firmy i obydwa mają dwie II. Heh... W poniedziałek pójdę na krew będę miała pewność...
Trzymam kciuki za betę ☺️Ania_911202 lubi tę wiadomość
-
anka wrote:https://zapodaj.net/74255c31c4bfa.jpg.html
Mój dzisiejszy test owulacyjny... Coraz ciemniejszy ale sam pęcherzyk może nie pęknąć szczerze mam nadzieję że do wtorku nie urośnie to jakiś wielkich rozmiarów...
A z drugiej strony taka kreska pojawiła się po 10 minutach... Więc nie biorę za bardzo tego testu pod uwagę powtórzę jeszcze później. A działać i tak będziemy w razie co 🤗
Ładnie ciemnieje, ale do pozytywa jeszcze jej brakuje 😉 Trzymam kciuki za ładną owu 🤞🏻 Jesteśmy na podobnym etapie, też właśnie łapię pik testami i powoli głupieję, kreska ciemnieje i jaśnieje na zmianę co drugi dzień 😂 -
Alutka128 wrote:Dziewczyny ja niestety z własnego doświadczenia wiem że jeśli kreski nie ciemnieją na testach to nie wróży niczego dobrego.... W tej ciąży test mi ciemniał z popołudniowego moczu że po trzech dniach już miałam dwie identyczne krechy... Trzymam kciuki za Was ❤️
Dziękuję ❤️