Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnjucha wrote:Dobre opinie słyszałam o pinkach.
Powiedzcie mi, najlepiej Dziewczyny, które mają biochem za sobą. Miałyście typowo ciążowe objawy? Czy tylko test? -
nick nieaktualnyKate1811 wrote:Hej. Dziś też robiłam ten paskowy facelle, też miałam taki cień. Chciałam zrobić drugi bo nie wierzylam, wyciągam nowy z opakowania a tam już było widac cień... Chyba jakaś wada. Na innym wątku też dziewczyny pisały, że robi fałszywe cienie...
Ale mam nadzieje, że jutro nie zobaczysz fałszywego cienia ✊🏻🍀Kate1811 lubi tę wiadomość
-
Anjucha wrote:Dobre opinie słyszałam o pinkach.
Powiedzcie mi, najlepiej Dziewczyny, które mają biochem za sobą. Miałyście typowo ciążowe objawy? Czy tylko test?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2021, 19:04
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
nick nieaktualny
-
Ulalala wrote:Ja polecam check&go z Rossmana. Mi pokazywały wczesne ciąże a jak nie było ciąży to nigdy mi nawet cienia nie pokazały.
KaJa lubi tę wiadomość
starania od 2016
*IVF 01.20 ☹️
*IVF 07.20
✓07.20 Transfer 🥳
Nic nie boli bardziej, niż śmierć
spełnionego marzenia 💔
💔 Oleńka 34tc [*] 💔👼🏼02.21
Walczymy dalej 🍀
*IVF 09.2021
°7 komórek 🤩 wszystkie
zapłodnione
° 6 blastek 🤩
✓09.21 transfer - CB 💔
✓11.21 transfer - 😞
✓04.22 transfer - 😞
✓05.22 transfer 🙏🏻✊🏻❤️
5dpt- beta: 15,91
7dpt- 66,08
9dpt- 199,48
11dpt- 544,04
13dpt- 1701,08
19dpt- pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
25dpt- jest ❤️🙏🏻🌈🥰
Nasz cudzie trwaj! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️🌈
23.01.2023 Nasz cud jest z nami 🥰❤️🌈🤗
Mamy ❄️❄️ -
Anjucha wrote:A po jakim czasie od objawów lub testu pozytywnego pojawiało się u Was krwawienie? Betę też miałyście pozytywną?
A krwawienie pojawiło się u mnie 7 dni po pozytywnym teście, 3 dni po terminie @ -
Iskra444 wrote:No właśnie trochę muszę się pozbierać, położę dziecko (oby przed 22...) spać to może zanim padniemy to obejrzymy jakiś fajny film, piwko ja wypije (bo my się mocno trzymamy zasady ze jak dziecko w domu to nawet jak śpi to musi być jedna osoba trzeźwa 100% w razie co ) zjemy coś niezdrowego, bo na codzień trzymamy się diety keto jak pan androlog kazał...
Jakbym przegapiła wpisywanie kogoś na listę to mówcie i mnie wołajcie! Będę uzupełniać
We wtorek mąż ma powtórkę badania nasienia, jak będzie wszystko ok to ja wracam do gin i szukamy dalej. Poprzednio mówiła o laparo, pewnie wrócimy do tematu.
Na pewno po skoku już nie będę mierzyć temperatury, a testy będę robic 15dpo najwcześniej, bo czuje się jak idiotka ze sobie zafundowałam taką huśtawkę emocjonalną. No i serio, jak pisałam powyżej już nie wiem jakim testom ufać 🤷🏻♀️
Szyjka się już robi miękka, wiec mam tylko nadzieje ze 🙈 przyjdzie w niedziele a nie jutro, bo chcieliśmy wyjechać za miasto
To odpoczywaj i się relaksuj, należy ci się teraz 😉 Chyba takie sytuacje są najgorsze 😕 Co do testów to nie pomogę, bo nie wiem jakie w Pl są sprawdzone. Mam jednak nadzieje, że szybko zobaczysz te upragnione ⏸, albo nie, lepiej piękną betę, bo z tymi kreskami to też różnie jest jak widać. -
Anjucha wrote:A po jakim czasie od objawów lub testu pozytywnego pojawiało się u Was krwawienie? Betę też miałyście pozytywną?👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:To tak samo clearblue ma czułość 25miu/ml a mi gdzie beta była na poziomie 14miu/ml pokazała się ładna kreseczka.
-
nick nieaktualnyDip88 wrote:Ja nie przepadam za clearblue, bo nie lubię tych niebieskich kresek, różowe lepiej widać 😅 Ale to prawda mi teraz 9dpo clearblue pokazał taką samą delikatną kreskę jak inne testy które mają 10 miu 😉
-
To następnym razem jak mi będzie dane sprobuje z clear Blue
Dzieki Dipp tak właśnie zrobię, weekend na regenerację, a potem wracam walczyć dalej o marzenia 💪🏻Dip88 lubi tę wiadomość
-
Ladinola wrote:Dla mnie niebieskie bardziej przyjemne dla oka i lepiej widoczne od rózowych cieni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2021, 21:42
Iskra444 lubi tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:To następnym razem jak mi będzie dane sprobuje z clear Blue
Dzieki Dipp tak właśnie zrobię, weekend na regenerację, a potem wracam walczyć dalej o marzenia 💪🏻
Iskra444 bardzo mi przykro że test tak paskudnie Cię oszukał 🥺 pisałaś o diecie keto od androloga? To na poprawę nasienia? Widze ze u Was tez morfologia 1% u mojego m tez, jakie macie zalecenia?Starania od 08.2019
👩🏼
drożność 03.2021 - oba niedrożne, prawy udrożniony,
Laparoskopia jajowodów 07.2021 - usunięcie zrostów, oba jajowody drożne
👨🏻 20.11.2020 morfologia 2% reszta parametrów ok
Trzy nieudane IUI
29.04.2022 punkcja
IVF ❄️❄️❄️❄️❄️ na zimowisku
04.05.2022 transfer 5 dniowej blastki 5.1.1.
7 dpt cień cienia
8 dpt beta 122
10 dpt beta 318
12 dpt beta 702
14 dpt beta 1543
19 dpt (23.05.2022) pecherzyk ciążowy beta 7661 prog 231
29 dpt (02.06.2022) 6+4 jest echo zarodka ❤️ CRL 0,67
08.07.2022 I prenatalne wszystko ok
13.07.2022 drugie prenatalne u innego lekarza tez ok
30.08.2022 II połówkowe, będzie mała bejbisia 👨👩👧
02.11.2022 III prenatalne 🍀
10.01.2023 - urodziła się nasza córeczka 🥰🥰🥰 -
nick nieaktualnyDip88 wrote:Tak w ogóle to nie wiem czy to prawda, ale gdzies czytałam, że testy z niebieskimi barwnikami częściej oszukują tzn że chwile po czasie mogą pojawiać się kreski 🤷🏻♀️ Chodzi o ten kolor i reakcje chemiczną, jakiś ma to związek, ale ile w tym prawdy to nie mam pojęcia 🙈 Wiadomo, że po czasie się nie liczy, ale która z nas jeszcze nie sprawdza te ileś minut po czasie czy może coś się nie pojawiło jednak 😏
-
Blondyna.B wrote:Oj tak beta to zbawienie. Teraz żałuję że zrobiłam tak wcześnie test (mimo że codziennie jest kreska) a betę chcę zrobić w dniu okresu czyli w poniedziałek i teraz siedzę jak na szpilkach czy wszystko ok 😑 chociaż objawy mam jak w poprzedniej ciąży ale wtedy były tydzień po okresie a nie jeszcze przed 🐵
To będziemy czekały na wyniki bety razem bo ja też śmigam w poniedziałek,💪Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
Hej:) mi można wpisać @. Beta zerowa więc trzeba wsiąść się w garść i przygotować się do kolejnego miesiąca:)
-
nick nieaktualny