Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majówki Zapraszam :)
Odpowiedz

Majówki Zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie soja?
    Miala testowac.
    Czas na pierwsze dwie krechy.!
    Hallo soja? Gdzies jest kobieto?

Ukija, Madziulla lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karissa no z jednej strony masz racje ale ja się do 3 miesiąca nie przyznam bo różne rzeczy się zdarzają po drodze. Więc przyjmę zmianę stanowiska. A oni mają wiele chętnych osób na moje miejsce a nie mówię nikomu źe się staramy :P

rosax3 lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soja Soja jak wynik testu :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija ty Nas przetrzymujesz chociaz wiemy ze jutro testa robisz ale soja to przesadza. Co chwile forum odswiezam by zobaczyc testa soji ;D

Ukija lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax ja to samo. Ona pisała chyba na 9 stronie i wchodzę na jej profil i tam też cisza :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soja moze korzysta z majowki, jakiś biwak w lesie na końcu swiata, gdzie nie ma zasięgu :P
    I tym sposobem nie moze nam przekazać dobrych wieści ;)

Morwa, rosax3 lubią tę wiadomość

• Karissa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Karissa no z jednej strony masz racje ale ja się do 3 miesiąca nie przyznam bo różne rzeczy się zdarzają po drodze. Więc przyjmę zmianę stanowiska. A oni mają wiele chętnych osób na moje miejsce a nie mówię nikomu źe się staramy :P
    Kurczę, w sumie racja...nie chciałabym,żeby pierwszymi osobami, które się dowiedzą bylo szefostwo...moze, jeśli w końcu krechy dwie zobaczę, zatrzymam to dla siebie póki nie usłyszę serduszka ;) Poza tym niestety niestety zdaje się że nie będę musiała sie o to martwic,bo ten specyficzny ból podbrzusza zwiastuje najgorsze...
    Ukija, trzymam kciuki za pozytywny test!:)

13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień <3
    26.08.2016 - Mamy to! :) Do zobaczenia w maju! <3
    nzjd9n73gdw2fstu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny!
    Od samego rana życzę tylko II kresek i trzymam kciuki!
    Niech maj bedzie góra! Powodzenia ;)

• channah Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 05:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wszystkie testujące :) lecę do pracy i będę do Was zaglądać w poszukiwaniu dobrych wieści :)

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie loading. Sikaniec biel wizira. Więc chyba czekam na @ ;) trudno się mówi. Cykl po przejściach zbyt wyeksploatował mój organizm :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Gdzie soja?
    Miala testowac.
    Czas na pierwsze dwie krechy.!
    Hallo soja? Gdzies jest kobieto?
    Jestem jestem. U mnie ostatnio dużo się działo. Dostałam nową pracę. Dostałam też niestety okres.Chyba będziemy robić chwilową przerwę w staraniach do czasu umowy na czas określony. Trochę się nawet cieszę, że odetchnę od tego pasma niepowodzeń ciążowych. Ale za Was wszystkie tu trzymam mocno kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wiesz jak jest,dopóki nie ma @ jest nadzieja w więc trzymam kciuki :)
    Soja przykro mi że przylazła brzydula,ale jeżeli potrzebujesz odpocząć to chyba dobry moment.Wszystkiego dobrego w pracy :)
    Karissa czyżbyś miała pozytywny teścik i z tego szoku dalej w łazience siedzisz i nic nie piszesz? :D
    U mnie tempka dalej jak u nieboszczyka,chociaż 0,2 st wyżej.Brzuch mnie boli,jajniki też,ale dalej pozytywne przeczucia posiadam :p
    W weekend się okaże.

Z tą tempką to i tak dziwne,co miesiąc od ok 9 dc mierzę też wieczorami,bo jak mam 36,8 to wiem ,że w nocy albo nad ranem przyjdzie @ i nie mam niespodzianki.W tym cyklu od kilku dni mam wieczorem 37.5,więc @ dzisiaj nie będzię :) wieczorem się okaże czy jutro przylezie.Eh już mnie dzisiaj test kusił,ale się postawiłam i nie zrobiłam.Tylko jeden mam w domu,to muszę go oszczędzać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 08:17

Ukija lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brave mam strasznie mieszane uczucia :/ niby nadzieja jest ale już ją tracę. Wróciła by jedynie gdyby jutro była wyższa temp niż dzisiaj a coś mi się zdaje że nie będzie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można mnie dopisać na 31.05 :)
    Mam nadzieję, że ten cykl będzie szczęśliwy. Musi być!

channah lubi tę wiadomość

• Karissa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Brave mam strasznie mieszane uczucia :/ niby nadzieja jest ale już ją tracę. Wróciła by jedynie gdyby jutro była wyższa temp niż dzisiaj a coś mi się zdaje że nie będzie ;)
    Ja nie wiem jak Ty, ale u mnie już kilka h przed @ temp spada do b. niskiej więc jak Ty masz ponad 37, to kup sobie może test o dużej czułości (10) i sikaj jutro, jeśli tempka się utrzyma ;);) Trzymam kciuki! :*

Ja melduję @ i kolejny awans! :) Chociaż w pracy sukcesy udaje się odnosić :p
    W sumie to jeśli to nowe stanowisko dostałam, to może i dobrze wyszło, bo czekają mnie pewnie podróże zagraniczne w czerwcu, stres, ogromne wyzwania itd...
    Trzymam kciuki za Was majóweczki i chyba chwilowo żegnam się z ovu. Powodzenia! :)

13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień <3
    26.08.2016 - Mamy to! :) Do zobaczenia w maju! <3
    nzjd9n73gdw2fstu.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karissa gratuluje awansu kochana! :) szkoda że @ przylazła ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) ja w piątek zatestuje jak @ nie przylezie. W aptekach w dużych miastach farmaceutki nie słyszały o testach o czułości 10! Jaja jak berety :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karissa gratuluję awansu :) Widzę,że tu ambitne dziewczyny.Oj przepowiadam Wam wakacyjne ciąże.Będziecie się na pracy skupiać i fasolka wpadnie ;)
    Z tą temp to u mnie w tym cyklu trochę skomplikowane.Te ponad 37 mam wieczorami (od 3 miesięcy kilka dni @ też wieczorem mierzę).A rano,po przebudzeniu o 6, tempkę mam jakbym w chłodni spała.Teścik raczej w niedzielę jak brzydula nie przylezie i temperatura trochę podskoczy. Sytuacja musi się w weekend wyklarować bo w pon rano mam usuwanie tatuażu i w potencjalnej ciąży odpada...
    Ukija ja zamawiam testy na ebayu (mieszkam w Niemczech),te za grosze są o czułości 10,małżon mi w aptece kupował i były 25.
    Pewnie się aptekom bardziej opłaca 25 zamawiać,wiadomo nie zawsze wykryją wczesną ciąże,to pójdziesz następny kupić... No ale to moja teoria spiskowa :D

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulk88k i co byłaś dziś na becie? Jakiegoś pecha dziewczynom w koło przynoszę. Same @...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za pierwszego Groszka :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette ciekawa jestem kto pierwszy będzie go miał. Bo póki co maj zaczyna nam się czerwienić a nie zielenić :P

‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ