Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karissa no z jednej strony masz racje ale ja się do 3 miesiąca nie przyznam bo różne rzeczy się zdarzają po drodze. Więc przyjmę zmianę stanowiska. A oni mają wiele chętnych osób na moje miejsce a nie mówię nikomu źe się staramy
rosax3 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija ty Nas przetrzymujesz chociaz wiemy ze jutro testa robisz ale soja to przesadza. Co chwile forum odswiezam by zobaczyc testa soji
Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax ja to samo. Ona pisała chyba na 9 stronie i wchodzę na jej profil i tam też cisza"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Karissa no z jednej strony masz racje ale ja się do 3 miesiąca nie przyznam bo różne rzeczy się zdarzają po drodze. Więc przyjmę zmianę stanowiska. A oni mają wiele chętnych osób na moje miejsce a nie mówię nikomu źe się staramy
Ukija, trzymam kciuki za pozytywny test!13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
nick nieaktualny
-
U mnie loading. Sikaniec biel wizira. Więc chyba czekam na @ trudno się mówi. Cykl po przejściach zbyt wyeksploatował mój organizm"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Gdzie soja?
Miala testowac.
Czas na pierwsze dwie krechy.!
Hallo soja? Gdzies jest kobieto? -
nick nieaktualnyUkija wiesz jak jest,dopóki nie ma @ jest nadzieja w więc trzymam kciuki
Soja przykro mi że przylazła brzydula,ale jeżeli potrzebujesz odpocząć to chyba dobry moment.Wszystkiego dobrego w pracy
Karissa czyżbyś miała pozytywny teścik i z tego szoku dalej w łazience siedzisz i nic nie piszesz?
U mnie tempka dalej jak u nieboszczyka,chociaż 0,2 st wyżej.Brzuch mnie boli,jajniki też,ale dalej pozytywne przeczucia posiadam :p
W weekend się okaże.
Z tą tempką to i tak dziwne,co miesiąc od ok 9 dc mierzę też wieczorami,bo jak mam 36,8 to wiem ,że w nocy albo nad ranem przyjdzie @ i nie mam niespodzianki.W tym cyklu od kilku dni mam wieczorem 37.5,więc @ dzisiaj nie będzię wieczorem się okaże czy jutro przylezie.Eh już mnie dzisiaj test kusił,ale się postawiłam i nie zrobiłam.Tylko jeden mam w domu,to muszę go oszczędzaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 08:17
Ukija lubi tę wiadomość
-
Brave mam strasznie mieszane uczucia niby nadzieja jest ale już ją tracę. Wróciła by jedynie gdyby jutro była wyższa temp niż dzisiaj a coś mi się zdaje że nie będzie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Brave mam strasznie mieszane uczucia niby nadzieja jest ale już ją tracę. Wróciła by jedynie gdyby jutro była wyższa temp niż dzisiaj a coś mi się zdaje że nie będzie
Ja melduję @ i kolejny awans! Chociaż w pracy sukcesy udaje się odnosić :p
W sumie to jeśli to nowe stanowisko dostałam, to może i dobrze wyszło, bo czekają mnie pewnie podróże zagraniczne w czerwcu, stres, ogromne wyzwania itd...
Trzymam kciuki za Was majóweczki i chyba chwilowo żegnam się z ovu. Powodzenia!13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Karissa gratuluje awansu kochana! szkoda że @ przylazła ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ja w piątek zatestuje jak @ nie przylezie. W aptekach w dużych miastach farmaceutki nie słyszały o testach o czułości 10! Jaja jak berety"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyKarissa gratuluję awansu Widzę,że tu ambitne dziewczyny.Oj przepowiadam Wam wakacyjne ciąże.Będziecie się na pracy skupiać i fasolka wpadnie
Z tą temp to u mnie w tym cyklu trochę skomplikowane.Te ponad 37 mam wieczorami (od 3 miesięcy kilka dni @ też wieczorem mierzę).A rano,po przebudzeniu o 6, tempkę mam jakbym w chłodni spała.Teścik raczej w niedzielę jak brzydula nie przylezie i temperatura trochę podskoczy. Sytuacja musi się w weekend wyklarować bo w pon rano mam usuwanie tatuażu i w potencjalnej ciąży odpada...
Ukija ja zamawiam testy na ebayu (mieszkam w Niemczech),te za grosze są o czułości 10,małżon mi w aptece kupował i były 25.
Pewnie się aptekom bardziej opłaca 25 zamawiać,wiadomo nie zawsze wykryją wczesną ciąże,to pójdziesz następny kupić... No ale to moja teoria spiskowa -
Anulk88k i co byłaś dziś na becie? Jakiegoś pecha dziewczynom w koło przynoszę. Same @..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Paulette ciekawa jestem kto pierwszy będzie go miał. Bo póki co maj zaczyna nam się czerwienić a nie zielenić"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"