Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majówki Zapraszam :)
Odpowiedz

Majówki Zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija no jak to kto.Ty oczywiście a ja zaraz po Tobie :D :P

Ukija lubi tę wiadomość

• channah Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie odbijajcie mnie.ktoras musi zapoczątkowac dobrą passę.

Ukija lubi tę wiadomość

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brave ja czekam. Mam loading :D

Brave lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    channah wrote:
    Nie odbijajcie mnie.ktoras musi zapoczątkowac dobrą passę.

hejka przykro mi ale na 100% nie bede to ja :( licze na czerwiec bardzo. a za was wszystkie trzymam kciuki :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bez żartów niech ktoś szybko zakropkuje i zrobi falstarcik :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja powinnam testowac 9 ale niestety ne bede bo odpuscilismy starania w tym cyklu wiec reszta dzialac prosze :D licze na was :P

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla to liczę że Ty w czerwcu będziesz miała zielonego kropka :)

Madziulla lubi tę wiadomość

• channah Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha. Uśmiałam się :) gdyby teraz nam się udało,to termin bym miała w dzień moich urodzin

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byście mieli duuuuże imprezki w domu :)

• channah Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak.nie chce nic mówić ale w tym samym mies mam rocznicę ślubu i urodziny syna ;)

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    channah wrote:
    Haha. Uśmiałam się :) gdyby teraz nam się udało,to termin bym miała w dzień moich urodzin

Ja tak miałam jak zaszłam w ciążę w listopadzie 2014 r to termin miałam 2 sierpnia 2015 w moje urodziny no ale poroniłam w 5 tyg :(

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie by było urodzić swoje dziecko w urodziny własne. Taki najlepszy prezent na świecie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla przykro mi, że mnie z 9 maja opuszczasz :( mam nadzieję, że będziesz miała czerwcową truskaweczkę

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaŻona wrote:
    Madziulla przykro mi, że mnie z 9 maja opuszczasz :( mam nadzieję, że będziesz miała czerwcową truskaweczkę

Mnie tez przykro :( Godnie reprezentuj 9 maja ;) trzymam kciuki za Ciebie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Fajnie by było urodzić swoje dziecko w urodziny własne. Taki najlepszy prezent na świecie :)
    ja nastawiałam się całą osobą, że w poprzednim cyklu uda mi się zajść w ciąże, bo właśnie bym rodziła kilka dni przed swoimi urodzinami :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że będę mogła godnie reprezentować. Na razie do swojego menu dołączyłam duphaston i czuję się jakby @ czaiła się tuź za rogiem :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaŻona wrote:
    Mam nadzieję, że będę mogła godnie reprezentować. Na razie do swojego menu dołączyłam duphaston i czuję się jakby @ czaiła się tuź za rogiem :(

Ja mimo iż odpuścilismy w tym cyklu to brałam clo i dupka i nic nie czuje ani po clo ani po dupku....ani objawów ovu ani objawów ciążowych bo dupek mi w poprzednim cyklu dawał objawy ciążowe a teraz kompletnienic... ani jak na @ ani ciążowych. ..jakbym wogole cyklu nie miala

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od 21dc zaczęłam brać, dziś jest 23 dc czyli 3 dzień z 10 brania dupka, bo wzięłam na wszelki wypadek co by się prog podkręcił, ale coś mi się nie wydaje bo objawy @ są coraz bardziej odczuwalne :(

To może dobrze, że nic nie czujesz jeżeli zdecydowaliście się odpuścić ten cykl.

• Meginka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Majóweczki :) może się do Was przyłączę :) staram się o drugiego bobasa od około pół roku, a mam już prawie 2 i pół letniego synka :) w trakcie starań o pierwsze też tu często zaglądałam, razem zawsze raźniej :)

Brave, merida17, Morwa lubią tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • Lubisia Przyjaciółka

Wysłany: 4 maja 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, dzisiaj mam pozytywny test owu więc zaczynamy działać:) jestem zapisana na testowanie 14 maja ale trochę się poprzesuwało i pewnie kilka dni później zatestuję.
    Powodzenia nam wszystkim!:)

Brave, merida17, Morwa lubią tę wiadomość

3jgxgov3phzmfy7z.png[/url]
‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ