Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Brave ja czekam. Mam loading
Brave lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
No bez żartów niech ktoś szybko zakropkuje i zrobi falstarcik"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Madziulla to liczę że Ty w czerwcu będziesz miała zielonego kropka
Madziulla lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Fajnie by było urodzić swoje dziecko w urodziny własne. Taki najlepszy prezent na świecie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:Mam nadzieję, że będę mogła godnie reprezentować. Na razie do swojego menu dołączyłam duphaston i czuję się jakby @ czaiła się tuź za rogiem
Ja mimo iż odpuścilismy w tym cyklu to brałam clo i dupka i nic nie czuje ani po clo ani po dupku....ani objawów ovu ani objawów ciążowych bo dupek mi w poprzednim cyklu dawał objawy ciążowe a teraz kompletnienic... ani jak na @ ani ciążowych. ..jakbym wogole cyklu nie miala -
nick nieaktualnyJa od 21dc zaczęłam brać, dziś jest 23 dc czyli 3 dzień z 10 brania dupka, bo wzięłam na wszelki wypadek co by się prog podkręcił, ale coś mi się nie wydaje bo objawy @ są coraz bardziej odczuwalne
To może dobrze, że nic nie czujesz jeżeli zdecydowaliście się odpuścić ten cykl.
-
hej Majóweczki może się do Was przyłączę staram się o drugiego bobasa od około pół roku, a mam już prawie 2 i pół letniego synka w trakcie starań o pierwsze też tu często zaglądałam, razem zawsze raźniej
Brave, merida17, Morwa lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, dzisiaj mam pozytywny test owu więc zaczynamy działać jestem zapisana na testowanie 14 maja ale trochę się poprzesuwało i pewnie kilka dni później zatestuję.
Powodzenia nam wszystkim!
Brave, merida17, Morwa lubią tę wiadomość
[/url]