Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jednak poproszę o zmianę, bo będę testować trochę wcześniej - 10 maja
Channah słyszałam, ze duzo dziewczyn w cyklu, ktorym sie udalo do konca byly przekonane, ze nici z cyklu, nawet nie chciały robic testów a tu niespodzianka! Tobie tez tego życzę -
nick nieaktualnyChannah no u mnie niestety tez spadeeek poniżej linii.... Test już schowałam i chyba zaczynam na @ czekać....
Ale nadzieja dalej jest
Mam kosmiczny wykres w tym miesiącu,macie jakieś pomysły dlaczego tak się dzieje?
Teoretycznie wiem co może temp zaburzać,ale aż tak? Macie normalne wykresy w cyklu z np podróżą samolotem? Tak z ciekawości pytam
Marteczka powodzenia 10goJagah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jagah, nie lubię za @ Będziemy testować razem na koniec Maja. Liczę na ten miesiąc jak nigdy. W Czerwcu pauza w staraniach ze względu na przeprowadzkę, dlatego fajnie gdyby się udało teraz Widzę, że to będzie Twój cykl urodzinowy tym bardziej musi Ci się udać :*
Jagah lubi tę wiadomość
-
Ano, piekna kumulacja na maj, bo moje 29 urodziny, dzien matki, 2 cykl po laparo i w dodatku wywalczylam monitoring cyklu w Holandii, szok! Jestem pozytywnie nastawiona, a jeszcze cieszy mnie fakt, ze mam teraz bezproblemowe okresy i wszystko w moim zyciu zmienia sie na plus Jestem pewna, ze w tym roku zajde w ciaze, takze czekam spokojnie na swoja kolej
Dzieki dziewczyny
Chociaz moglaby sie w temacie juz pojawic tutaj pierwsza FasoleczkaMarteczka93, Morwa, Brave, merida17, Anabella lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny no dziś mój max fl a tutaj @ brak. Rano szyjke miałam średnią i średnio miękką. Już sama nie wiem. Brak objawów jakichkolwiek a cycory nadal bolą. Ach ta nadzieja matką głupich
merida17 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Merida w pracy jestem. Ja już mam plan co robić jak @ nie przyjdzie. Tylko temp spada"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"