Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzi dlatego ja jestem na 2 marca wpisana bo wydaje mi sie ze byla juz owu ale jest mozliwosc ze to jednak za wczesnie i bede okolo 22 dc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ooo marzec
czekałam na to proszę mnie również dopisać będziemy testować na pewno w marcu wstępnie proszę mnie wpisać na 05:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 10:28
Dlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
Aniołek 9tc [*] 07/10/2014 (ciąża pozamaciczna)
Aniołek 5tc [*] 13/05/2015 (ciąża biochemiczna)
Aniołek 7tc [*] 05/12/2016 (ciąża biochemiczna) -
zuzzi to widze ze testujemy w tym samym dniu:) wiesz to dzień urodzin zafasolkowanej fatim, wiec kto wie;) i piątek 13:)
ja odpuszczam jakiekolwiek obserwacje, temperatury itd źle działa to na moją psychike zdecydowanie, będzie co ma być poza tym moje wykresy zawsze pięknie szły w góre i dawały złudną nadzieje!
heh a że urodziny mam w lutym to zakładam że będzie to płodny miesiać troszeczke się martwie czy moje endometrium zbytnio nie zubożało przez branie clo, bo coś skąpy okres mam ( a właścicie miałam) bo trwał 1,5 dnia...a zawsze 4-5 dni ale cóż, luty i marzec zdecydowanie bez monitoringów i spin;)
a w ogóle jak sie czujesz fatim?? brzuszek coś się zaokrągla?widzisz różnice?Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Witajcie,
ponieważ marne szanse, że w lutym się udało, to dołączam do marcowych staraczek. Na razie nie wiem, kiedy, bo to pierwszy cykl z luteiną i nie wiem po jakim czasie przyjdzie okres i zacznę nowy cykl..Ale też w marcu mam urodziny. Mimo, że nie wierzę w przesądy, mam jednak nadzieję, że ten wspomniany tutaj i u mnie się sprawdzi!Fatim lubi tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Ja mam urodziny 18 marca a imieniny 14go, poproszę o wpisanie mnie na szczęśliwą siódemkę czyli 7go marca oby przesąd był prawdziwy Pozdrawiam
Fatim lubi tę wiadomość
-
Paolala brzuszek to jest od jedzenia poddenerwowana chodzę, bo ciągle wokół mnie coś się dzieje. Teraz dowiedziałam się, że brałam kwas foliowy na receptę, który został wycofany, bo został czymś zanieczyszczony. A brałam go 3ms przed ciążą i do 8dpo czyli na początku ciąży
-
Fatim a możesz podać firmę tego kwasu foliowego ?
Dziewczyny zamawiałyście kiedyś w aptece gemini ? Zamówiłam w sobotę Inofolic i żel conceive plus i do tej pory nie mam zmiany statusu zamówienia na wysłany. Kurcze a chciałam zacząć używać ich przed owulacją (około 15-16dc - mój wykres zwariował bo owulacji napewno jeszcze nie miałam ). Mam nadzieję ze dojdzie na piątek i w weekend walentynkowy już je będę mieć -
Fatim wrote:Paolala brzuszek to jest od jedzenia poddenerwowana chodzę, bo ciągle wokół mnie coś się dzieje. Teraz dowiedziałam się, że brałam kwas foliowy na receptę, który został wycofany, bo został czymś zanieczyszczony. A brałam go 3ms przed ciążą i do 8dpo czyli na początku ciąży
A dokładnie z tych wycofanych partii?