Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka babeczki z okazji Naszego Dnia, niech każda z zamknie oczy i pomyśli jedno życzenie. I chociaż pewnie wszystkie pomyślimy to samo, to dla każdej z nas spełnienie tego marzenia będzie maleńkim cudem. Życzę spełnienia Wam i sobie
aaaaaa no i jeszcze wszystkiego naj naj naj dla naszych Beatek z tego co pamiętam to chyba Samirka i Libra dziś świętująWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 13:58
gocha04 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny nie wytrzymałam..
mam 2 krechy!!!! yupiii!!!! chyba odtańczę swój taniec szczęścia!!!!
mam prezent na dzień kobietaisa, Yvone, martula, michaela, sama_ja, basiulkaa_89, Ulala, agula, aniczka, Konwalia, ann2224, gocha04 lubią tę wiadomość
-
dziękuję dziewczyny jeszcze nie mogę w to uwierzyć!! dzwoniłam do męża bo on w trasie i mówię mu że sama sobie zrobiłam prezent na dzień kobiet, a on odrazu wiedział o co chodzi ucieszył się bardzo
odrazu wzięłam luteinę na wszelki wypadek, przypomniało mi się że z pierwszej ciąży zostało mi opakowanie i wynalazłam w stercie leków te plamienia troche mnie martwią, bo wtedy takich nie miałam, ale luteina powinna dobrze wpłynąć na fasolkęgocha04 lubi tę wiadomość