Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
jeszcze raz dziękuję i mam nadzieję, że dalej będę mogła tutaj z wami pisać
padam z nóg, tyle wrażeń dzisiaj
idę położyć moją małą i sama chyba też zalegnę w łóżku, należy mi się
dobranoc dziewczynki :*elizka369 lubi tę wiadomość
-
Kokomonka gartulejszyn!!!!!! tak pachniało tą ciążą i sie nie myliłyśmy :DD teraz miewajcie się zdrowo!!
-
dziewczyny mam dylemat. czy taki wynik testu owu juz mozna uważać na pozytywny?
http://img607.imageshack.us/img607/9158/91cde53a7f1e40199c33547.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 20:42
-
hehehe no i tak co 2 dni będe męczyła mojego żeby dostarczał żołnieżyków
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulala wrote:dziewczyny mam dylemat. czy taki wynik testu owu juz mozna uważać na pozytywny?
http://img607.imageshack.us/img607/9158/91cde53a7f1e40199c33547.jpg
ja mam te same testy ovu powinna się pojawić od 24 do 48 godz pamiętaj też że nasienie potrzebuję 72 godzin żeby dojrzeć między stosunkami więc dobrze to sobie jakoś tak obliczyć by z ovu trafiło ......z czym sama ma problem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny od kilku dni czytam wasze komentarze i nie mogę się powstrzymac żeby nie napisac:)
Ja ogólnie swoje starania dopiero rozpoczęłam, dzień cyklu,zrobiłam juz w sumie testy bo nie mogłam wytrzymac aczkolwiek nic;/chyba za bardzo sie nakreciłam,a nadzieji na ten cykl juz pewnie nie ma. Fajnie sie czyta,że wam sie udaje:)jest to budujące.
pozdrawiam
kaaarola88 -
Dzień dobry
dziękuję jeszcze raz!!!
dziewczyny tak się wkręciłam w to forum, że skoro świt odpalam lapka, żeby poczytać co nowego.. jakaś nienormalna jestem :p
kaaarola witaj wsparcie jest bardzo ważne, a gdzie indziej go szukać, jak nie u kobiet, które przeżywają to samo co ty forum to taka "rodzinka" z którą możesz pogadać o wszystkim
ja dzisiaj czuję się o niebo lepiej, luteina dobrze podziałała i bóle brzuszka trochę minęły, chociaż w nocy z wrażenia nie mogłam spać
ale coś nowego.. mdłości progesteron się podniósł i odrazu są efekty
jadę dzisiaj do teściowej po południu z małą, mąż powinien wrócić z trasy, więc będę się mniej udzielać. No.. i pranie trzeba zrobić