Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOpowiem Wam moja historie.
W grudniu 2011 dokladnie w wigilie dostalam okres tyle ze on trwal 3 dni a tego 3 dnia juz nic nie lecialo.Przez pierwsze 2 dni normalnie leci ze mnie chocby ktos kran odkrecil !!! a tu samo plamienie,lekko rozowawe strasznie mnie brzuch bolal ale to norma wiec myslalam,ze sie rozkreci.Niedosc ze sie nie rozkrecil to za 3 dniem calkowicie sie skonczyl.Sylwester nadchodzil wiec zrobilam test niestety negatywny wyszedl.W 18 dniu cyklu dostalam plamien myslalam ze okres ale za wczesnie bylo i to duzo az o 10 dni!!! jak nigdy.Bardzo sie wystraszylam.Pracowalam wtedy na noc i wracajac z pracy kupilam test dla pewnosci.Gdy tylko przyszlam do domu zrobilam test(wtedy jeszcze plamilam),i wyszly dwie piekne grube kreski szczescie a zarazem przerazenie...bo... az usiadlam na ubikacji...leciala ze mnie jasno czerwona krew i wielkie ciemne skrzepy... Rano gdy wstalam mialam juz tylko krwawienie.Zrobilam drugi test . . . oczywiscie byl negatywny . . . Moja lekarka powiedziala,ze byla to ciaza bio chemiczna i zostala wydalona z wczesniejsza miesiaczka... -
nick nieaktualnyhej ja się zabieram właśnie za obiad, ale jakoś nie mogę odejść od komputera byłam już na zakupach i chciałam kupić jakiś torcik dla męża, bo ma dziś urodziny, ale znalazłam tylko z napisem "dzień kobiet" najwyżej jak wróci z pracy to wyskoczę jeszcze gdzieś kupić a na obiad zrobię gołąbki bez zawijania
Miłego popołudnia -
Gośśśka wrote:Ulala wrote:dziewczyny mam dylemat. czy taki wynik testu owu juz mozna uważać na pozytywny?
http://img607.imageshack.us/img607/9158/91cde53a7f1e40199c33547.jpg
ja mam te same testy ovu powinna się pojawić od 24 do 48 godz pamiętaj też że nasienie potrzebuję 72 godzin żeby dojrzeć między stosunkami więc dobrze to sobie jakoś tak obliczyć by z ovu trafiło ......z czym sama ma problem
ja to w lutym przytulałam się 7 dni pod rząd owu była w środku tego tygodnia i się udało myślę, że jak warunki tzn, sluzik jest ok i plemniczki silne to przetrwają i poczekają na jajeczko -
kaaarola88 wrote:Powiem wam,że ja żałuję że zrobiłam testy przed okresem.Chyba czasami rzeczywiscie lepiej poczekac niz sobie narobic zbędnych nadziei. Ja jesli nie dostane to zrobię test najwczesniej w poniedziałek(dzien przed) albo we wtorek ale znajac zycie,juz pewnie nie bede miała po co.Trzymam za was kciuki:)
no wiem ale trudno jak tym razem nie będzie fasolki to pojawi się kiedy indziej....pewnie że bym się cieszyła jak by to nastąpiło teraz, ale w razie czego świat się nie zawali .....ja po prostu jestem osobą z natury niecierpliwą a mając w domku 4 testy nie mogłam się powstrzymać i pewnie źle zrobiłam no ale cóż -
nick nieaktualny
-
adzia wrote:Czesc dziewczyny jestem tu nowa mój lekarz polecił mi tę stronkę.Bo od 4 miesięcy próbujemy i nic może ovu mi w tym pomoże.Mam nadzieję mam już 10 letniego syna.Trzymam za Was kciuki!!
To tak jak ja. Mój syn ma 9 lat i też staramy się 4 cykl.