Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
hej hej
no w uk to w ciąży dają paracetamol na wszytko bo bezpieczny.
ja tez gratuluje zaciążonym panią- zarażajcie inne
-
nick nieaktualny
-
kokomonka może z emocji nie możesz spać
ja trochę podłamana.nie wiem co myśleć o tym plamieniu. zaczynam się denerwować, bo to dość obfite plamienie, ale nie takie jak miesiączkowe.
sama nie wiem co o tym myśleć, a może jednak mi @ przychodzi...?
płakać mi się chce.. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny. Niedawno zwlekłam się z łóżka i od razu wpadam do Was Na wykresie znów zmienił się wskazany dzień owulki. Temperatura na razie rośnie, to normalne że po owulacji idzie do góry?
Miłej niedzieli Wam życzę. Muszę dzisiaj upiec ten jabłecznik, więc lecę po jabłuszka :-* -
CZesc dziewczyny mam do was pytanie jestem tu nowa i za bardzo niewiem jak mam czytac wyniki testów?Dzis jest 15 dzień cyklu robilam test owulacyjny i wyszły 2 bardzo wyrazne kreski ,wpisałam wszystkie dane w mój wykres a mimo tego owulacja nie zostala wykryta dlaczego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2013, 13:19
-
nick nieaktualny
-
yvone może zrób test i zobacz co pokaże?
gośśśka szkoda, ale nowy cykl, nowe nadzieje
basiulka niemożliwe z tą miniaturką, spróbuj jeszcze raz
moja mała śpi, jak wstanie jedziemy do teściowej na obiadek mniam mniamGośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:No juz z 10000000 razy probowalam skopiuje ale tylko na chwile do jednego postu ale zeby tak na stale to nie chce sie zrobic albo ja jestem tak tempa niewiem .... Milego dnia zycze dziewczynki
basiulka_89 masz tu małą instrukcję
najpierw wchodzisz w zakładkę moje ovu-->bieżący wykres-->pod nim masz zakładki wydruku i udostępnij wykres,wchodzisz w zakładkę udostępnij wykres-->następnie wchodzisz w zakładkę wkres na tablicy i zaznaczasz kto może zobaczyć twój wykres-->potem obok wchodzisz w miniaturkę,naciskasz po załadowaniu niebieską ikonkę kopiuj-->wracasz do bierzącego wykresu,w górnym prawym rogu masz ustawienia--->wchodzisz w zakładkę społeczność-->naciskasz prawy przycisk myszy i w twój podpis na forum wklejasz skopiowany link(niebieska ikonka kopiuj) -
adzia wrote:CZesc dziewczyny mam do was pytanie jestem tu nowa i za bardzo niewiem jak mam czytac wyniki testów?Dzis jest 15 dzień cyklu robilam test owulacyjny i wyszły 2 bardzo wyrazne kreski ,wpisałam wszystkie dane w mój wykres a mimo tego owulacja nie zostala wykryta dlaczego?
Adzia system owu oprocz wyniku testu bierze pod uwage rowniez inne objawy.Jeszcze za wczesnie zeby system potwierdzil dzien owulacji. Pozatym testy owulacyjne moga wychodzic pozytywne nawet prez kilka dni. Wpisuj codziennie wszystkie objawy.
Jest mozliwe ze owulacja wysapila dzis ale system moze ja zaznaczyc za 2, 3 dni.adzia lubi tę wiadomość
-
kokomonka wrote:
Gratuluję!👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,