Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:skrzat84 wrote:haha w owu sie ma ochote:)co nie?ciagnie haha
zrobisz jak uwazasz nic na siłe:)haha rozwaliłas mnie;)
hahahaha, ano ma sie ochotę i tym się głównie kierowałam - kochałam się jak był sluz i ochota ale poczytałam różności (a to że śluz przed owulacją , podczas owulacji nie musi być, i te przeklęte testy) , generalnie jestem skołowana kiedy najlepiej się bzyku bzyku ;\
kochana napisze ci po prostemu haha
od 10d.c bzykaj sie co 2dzień wkońcu trafiszPaula90 lubi tę wiadomość
-
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:dziewczynki mam pytanie czy kazdej ktora pije siemie chce sie tak czesto siusiu jak i mi ?:>
siemie lniane?jest moczopendne ehhe a latasz?hhaha
haha latam jak walnieta A w nocy chyba z pare razybasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
Anika321 wrote:To nasz pierwszy cykl starań..dlatego jestem taka niedoświadczona. Rozmawiałam z lekarzem.Po zbadaniu hormonów i mnie powiedział że wszystko jest super. i problemów nie powinnam mieć z zajściem. Prawde mówiąc kochamy się jak nam sie zachce. Wczoraj na spokojnie bez presji. Dzisiaj podajze ostatni dzien płodnych..chociaz sama nie wiem już...i nie wiem czy warto sie dziś kochać czy lepiej poczekać do jutra. Chociaż nie powiem że mam ochotke. Jestemśmy młodym małżeństwem. Ja mam 23 a mąż 25 lat.
kochana plemniki potrzebują dojrzeć więc w czasie owulacji by plemnik mógł zapłodnić jajeczko i był na tyle dojrzały potrzebuje on 70 godzin więc jeśli planujecie dzidziusia to jednak powinniście robić sobie tak z dwu dniowe przerwy przed samą owulacją a potem to już kiedy chcecie .....powodzenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:dziewczynki mam pytanie czy kazdej ktora pije siemie chce sie tak czesto siusiu jak i mi ?:>
siemie lniane?jest moczopendne ehhe a latasz?hhaha
haha latam jak walnieta A w nocy chyba z pare razy
ja juz tego nie pije hehe nerki mi wyczysciło na cacy hah -
nick nieaktualnySkrzat84, dziękuję za wszystkie rady :* zmykam powoli do domu, bo w pracy jestem;) ale wieczorem wpadnę do Was, fajnie że jesteście trzymam kciuki za NAS wszystkie, kazda po kolei i każdą z osobna
skrzat84, basiulkaa_89, aniczka, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:chce sprawdzic czy faktycznie tak poprawia sluz... A poza tym mi to starsznie smakuje
hehhe o matko jestes pierwsz od jakiej to słysze hehe
mi nie poprawił a piłam 4miesiące w zamian tego schudłam;P
hehehe wiec zawsze jakis tego plus przynajmniej schudnebasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:chce sprawdzic czy faktycznie tak poprawia sluz... A poza tym mi to starsznie smakuje
hehehe wiec zawsze jakis tego plus przynajmniej schudne
a masz z czego?hehe patrze na zdj i stwierdzam ze nie;)ale poważnie pomogło mi na przemiane materii:)Konwalia lubi tę wiadomość
-
skrzat84 wrote:Gośśśka wrote:Witam wszystkie staraczki ja już praktycznie po @ i czas zacząć mierzyć temperaturę,tak się zastanawiam czy powinno się ją mierzyć również w czasie trwania @ ?
ja mierzyłam zawsze dzień po od 6d.c
no to super bo właśnie tak zrobiłam dzięki skrzat84 za tak szybką odp dobrze że Was tu mam dziewczynki -
nick nieaktualnyGośśśka wrote:skrzat84 wrote:Gośśśka wrote:Witam wszystkie staraczki ja już praktycznie po @ i czas zacząć mierzyć temperaturę,tak się zastanawiam czy powinno się ją mierzyć również w czasie trwania @ ?
ja mierzyłam zawsze dzień po od 6d.c
no to super bo właśnie tak zrobiłam dzięki skrzat84 za tak szybką odp dobrze że Was tu mam dziewczynki
ok powodzenia -
Libra wrote:Meginka wrote:Libra wrote:Meginka wrote:skrzat84 wrote:meginka kochana moze sie tez dażyc ze bedzie krutsza a mocniejsza,nie załamuj sie głowa do góry!!!
nie no co Ty nie załamuję się. Cały czas wierzę, że i na nas przyjdzie czas
i tego Ci życzę... by w tym cyklu przyszedł czas na Ciebie:*
Libra no w tym cyklu to nie wiem, raczej nie bo już mi się skończył płodny śluz więc chyba owulka już była, ale nie wiem na 100 % bo nie mierze temp ani nic, żadnych obserwacji w tym cyklu. A serduszek mało. Ale następny będzie nasz
A Ty jak zwykle wykres masz świetny Może się skończy na zielono
wiesz... czasem wystarczy "złoty strzał"
a moim się nie nakręcam:) ładny wykres skończy się na czerwono:) jak zwykle:) czekam teraz na popieprzony wykres - włąśnie taki da nam nasze szczęście:)
To życzę Ci Libruniu jak najbardziej popieprzonego wykresu
A u mnie dopiero prąd włączyli, masakra prawie cały dzień nie było. Tak się nudziłam że wzięłam się za czytanie Greya Podobno ciekawa książka, ale to będę wiedziała dopiero jak skończęLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki. Wróciłam z pracy, zrobiłam sobie kawusię dostałam fajny expres od mojego n - i gapię się jak osiołek w swój wykres, jakbym od patrzenia miała zajść to już jest nienormalne. W dodatku za przeproszeniem cycki mi zaraz eksplodują. Mam objawy typowe na @ niestety.
-
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:chce sprawdzic czy faktycznie tak poprawia sluz... A poza tym mi to starsznie smakuje
a masz z czego?hehe patrze na zdj i stwierdzam ze nie;)ale poważnie pomogło mi na przemiane materii:)
Mam z czegohttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:chce sprawdzic czy faktycznie tak poprawia sluz... A poza tym mi to starsznie smakuje
a masz z czego?hehe patrze na zdj i stwierdzam ze nie;)ale poważnie pomogło mi na przemiane materii:)
Mam z czego
a nie zauważyłas ze cos juz działa?