X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Starania
Odpowiedz

Marcowe Starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    maximka84 wrote:
    Skrzaciku ale mnie zakręciłaś teraz :P Kochana, piszesz mi że już jestem po owulacji :P no ciekawe ... chyba te mierzenie temp. pomoże od przyszłego cyklu.

nie sorry heheh pomyliłam cie z anka hahaha
    nie pisałaś mi ze masz sucho tak,bo ja sucho mam po owu jakies 3dni i pózniej mnie zalewa śluzem efef

hahahaahhaha :) teraz mam sucho, a 14d.c :) śluz był czwartek - piątek :) cykle - różnie 27-31 ;) to może i jestem już po owulacji ... chociaż czytałam że występuje owulacja bez śluzu - ale to chyba w takim przypadku że wogóle nie ma śluzu , a u mnie był, więc może jest ok, nie wiem jestem już cała pomylona :P hahahaahhaha :(:(:(

zamotałam sie ja hahah,napisałam ci przeciez ze sluzu nie musisz widzieć ahha bzyku bzyku nadal i czekaj do @

maximka84 lubi tę wiadomość

• karoam Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutas wrote:
    Cześć dziewczynki mam pytanie bo sie strasznie martwie.
    Słyszałam ze beta po 48h powinna wzrosnąc 66%
    a mi w srode wyszla 113 a w piatek 322 to prawie 200% jak to wytlumaczyc?
    pomózcie

Smutasku- nic sie nie martw :) Najwazniejsze ze wzrasta. te 66% to takie raczej minimum niz maksimum ;)

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    maximka posłuchaj wiesz ze wcale sluzu nie musisz wiedzieć podczas owu?nie zawsze go widac ale w pochwie bedzie:)

hmn ... czyli mozliwe jest że przed owulacją był śluz a na samą owulację go nie ma ;\

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    Hahaha :D znalazłam mój kalendarzyk z przed 2 lat. i tam miałam ze w od13dc do 17dc miałam biały i zaszłam.
    Zmierzyłam temp pod pachą i wyszło 37,2 a jestem 100% zdrowa

biały pojęcie względne:)bo napewno jak był biały i gesty to nie zaszłaś bo to jest luz nie przenikliwy-plemniki padły haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    maximka posłuchaj wiesz ze wcale sluzu nie musisz wiedzieć podczas owu?nie zawsze go widac ale w pochwie bedzie:)

hmn ... czyli mozliwe jest że przed owulacją był śluz a na samą owulację go nie ma ;\

kochana od pojawienia sie sluzu owu ma byc do 36godz,jezeli go nie widzisz a chcesz zajsc to wylicz z cyklu srednią i bzykaj sie do bólu hah

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• aniczka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulala wrote:
    ja zawsze mówię znajomym ze pocieszanie w stylu- wyluzuj,odpuśc itp to jest najgorsza rzecz jaką można powiedzieć!! ja staram się 3 lata i straciłam 2 razy i jak mam odpuścić? nie da sie.....paula dobrze piszesz- odpuścisz dopiero jak zajdziesz...

aniczka- a ile dni masz od owu?? bo jak 2 tyg do planowanej @ do dopiero miałaś owu i może nawet do zapłodnienia nie doszło...potrzeba ok 7 dni żeby sie jajko osadziło w macicy i dopiero wtedy wytwarza się beta i możliwy jest pozytywny wynik testu

hej dziewczyny owu byla niedawno to prawda ale mam dwa wykresy i kazdy inaczej pokazuje do @zostalo sokladnie jakies 10 dni chyba ze przylezie wczesniej lub pozniej a owu byla jakies 10 dni temu aale ciezko stwierdzic bo juz sie pogubilam troche

5abe315c267b0d904e208c54b912507e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli owu nie mogla wystąpić w tych dniach? a i tak zaszłam. ja juz pasuje :D nie denerwuje sie wiecej :D hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniczka wrote:
    Ulala wrote:
    ja zawsze mówię znajomym ze pocieszanie w stylu- wyluzuj,odpuśc itp to jest najgorsza rzecz jaką można powiedzieć!! ja staram się 3 lata i straciłam 2 razy i jak mam odpuścić? nie da sie.....paula dobrze piszesz- odpuścisz dopiero jak zajdziesz...

aniczka- a ile dni masz od owu?? bo jak 2 tyg do planowanej @ do dopiero miałaś owu i może nawet do zapłodnienia nie doszło...potrzeba ok 7 dni żeby sie jajko osadziło w macicy i dopiero wtedy wytwarza się beta i możliwy jest pozytywny wynik testu

hej dziewczyny owu byla niedawno to prawda ale mam dwa wykresy i kazdy inaczej pokazuje do @zostalo sokladnie jakies 10 dni chyba ze przylezie wczesniej lub pozniej a owu byla jakies 10 dni temu aale ciezko stwierdzic bo juz sie pogubilam troche

@przychodzi 14-16dni po owu,

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    czyli owu nie mogla wystąpić w tych dniach? a i tak zaszłam. ja juz pasuje :D nie denerwuje sie wiecej :D hehe

mogła jak najbardziej mogła haha tylko napisałam ci przy jakmi śluzie napewno nie zaszłaś-na bank:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze :) Dziękuje ślicznie. Ja już sie nie nakrecam bardziej :) bo zaraz zwariuje. :P a musze czekac do 2.04

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    Dobrze :) Dziękuje ślicznie. Ja już sie nie nakrecam bardziej :) bo zaraz zwariuje. :P a musze czekac do 2.04

@masz 2kwietnia dopiero?o matko:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    Anika321 wrote:

@masz 2kwietnia dopiero?o matko:(

najlepsza rada kochaj sie bez spinania,szybciej zajdziesz:)co 2dzień

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    maximka84 wrote:
    skrzat84 wrote:

kochana od pojawienia sie sluzu owu ma byc do 36godz,jezeli go nie widzisz a chcesz zajsc to wylicz z cyklu srednią i bzykaj sie do bólu hah

hmn... czyli jak sucho i brak ochoty na sex to nie warto się zmuszać ... ? bo nie wiem czy dziś czekać na mężulka skoro suuuuucho do bólu Skrzaciku :P

• Smutas Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, mam nadzieje że wszystko bedzie ok. bo wiecie jakie głupoty piszą w internecie i aż się przerazilam.

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha w owu sie ma ochote:)co nie?ciagnie haha
    zrobisz jak uwazasz nic na siłe:)haha rozwaliłas mnie;)

maximka84 lubi tę wiadomość

• Paula90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki mam pytanie czy kazdej ktora pije siemie chce sie tak czesto siusiu jak i mi ?:>

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutas wrote:
    Dzięki, mam nadzieje że wszystko bedzie ok. bo wiecie jakie głupoty piszą w internecie i aż się przerazilam.

kochana wazne ze rosnie a nie maleje:)bedzie ok

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    haha w owu sie ma ochote:)co nie?ciagnie haha
    zrobisz jak uwazasz nic na siłe:)haha rozwaliłas mnie;)

hahahaha, ano ma sie ochotę i tym się głównie kierowałam - kochałam się jak był sluz i ochota :D ale poczytałam różności (a to że śluz przed owulacją , podczas owulacji nie musi być, i te przeklęte testy) , generalnie jestem skołowana kiedy najlepiej się bzyku bzyku :P ;\

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 :( no dopiero 2.04 mam dostać :( ja sie wykoncze psychicznie do tego dnia :) ale dziekuje slicznie za każdą rade i odpowiedz :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    dziewczynki mam pytanie czy kazdej ktora pije siemie chce sie tak czesto siusiu jak i mi ?:>

siemie lniane?jest moczopendne ehhe a latasz?hhaha

‹‹ 54 55 56 57 58 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ