Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:skrzat84 wrote:maximka84 wrote:Skrzaciku ale mnie zakręciłaś teraz Kochana, piszesz mi że już jestem po owulacji no ciekawe ... chyba te mierzenie temp. pomoże od przyszłego cyklu.
nie sorry heheh pomyliłam cie z anka hahaha
nie pisałaś mi ze masz sucho tak,bo ja sucho mam po owu jakies 3dni i pózniej mnie zalewa śluzem efef
hahahaahhaha teraz mam sucho, a 14d.c śluz był czwartek - piątek cykle - różnie 27-31 to może i jestem już po owulacji ... chociaż czytałam że występuje owulacja bez śluzu - ale to chyba w takim przypadku że wogóle nie ma śluzu , a u mnie był, więc może jest ok, nie wiem jestem już cała pomylona hahahaahhaha
zamotałam sie ja hahah,napisałam ci przeciez ze sluzu nie musisz widzieć ahha bzyku bzyku nadal i czekaj do @maximka84 lubi tę wiadomość
-
Smutas wrote:Cześć dziewczynki mam pytanie bo sie strasznie martwie.
Słyszałam ze beta po 48h powinna wzrosnąc 66%
a mi w srode wyszla 113 a w piatek 322 to prawie 200% jak to wytlumaczyc?
pomózcie
Smutasku- nic sie nie martw Najwazniejsze ze wzrasta. te 66% to takie raczej minimum niz maksimum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:Hahaha znalazłam mój kalendarzyk z przed 2 lat. i tam miałam ze w od13dc do 17dc miałam biały i zaszłam.
Zmierzyłam temp pod pachą i wyszło 37,2 a jestem 100% zdrowa
biały pojęcie względne:)bo napewno jak był biały i gesty to nie zaszłaś bo to jest luz nie przenikliwy-plemniki padły haha -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:skrzat84 wrote:maximka posłuchaj wiesz ze wcale sluzu nie musisz wiedzieć podczas owu?nie zawsze go widac ale w pochwie bedzie:)
hmn ... czyli mozliwe jest że przed owulacją był śluz a na samą owulację go nie ma ;\
kochana od pojawienia sie sluzu owu ma byc do 36godz,jezeli go nie widzisz a chcesz zajsc to wylicz z cyklu srednią i bzykaj sie do bólu hahbasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Ulala wrote:ja zawsze mówię znajomym ze pocieszanie w stylu- wyluzuj,odpuśc itp to jest najgorsza rzecz jaką można powiedzieć!! ja staram się 3 lata i straciłam 2 razy i jak mam odpuścić? nie da sie.....paula dobrze piszesz- odpuścisz dopiero jak zajdziesz...
aniczka- a ile dni masz od owu?? bo jak 2 tyg do planowanej @ do dopiero miałaś owu i może nawet do zapłodnienia nie doszło...potrzeba ok 7 dni żeby sie jajko osadziło w macicy i dopiero wtedy wytwarza się beta i możliwy jest pozytywny wynik testu
hej dziewczyny owu byla niedawno to prawda ale mam dwa wykresy i kazdy inaczej pokazuje do @zostalo sokladnie jakies 10 dni chyba ze przylezie wczesniej lub pozniej a owu byla jakies 10 dni temu aale ciezko stwierdzic bo juz sie pogubilam troche -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaniczka wrote:Ulala wrote:ja zawsze mówię znajomym ze pocieszanie w stylu- wyluzuj,odpuśc itp to jest najgorsza rzecz jaką można powiedzieć!! ja staram się 3 lata i straciłam 2 razy i jak mam odpuścić? nie da sie.....paula dobrze piszesz- odpuścisz dopiero jak zajdziesz...
aniczka- a ile dni masz od owu?? bo jak 2 tyg do planowanej @ do dopiero miałaś owu i może nawet do zapłodnienia nie doszło...potrzeba ok 7 dni żeby sie jajko osadziło w macicy i dopiero wtedy wytwarza się beta i możliwy jest pozytywny wynik testu
hej dziewczyny owu byla niedawno to prawda ale mam dwa wykresy i kazdy inaczej pokazuje do @zostalo sokladnie jakies 10 dni chyba ze przylezie wczesniej lub pozniej a owu byla jakies 10 dni temu aale ciezko stwierdzic bo juz sie pogubilam troche
@przychodzi 14-16dni po owu, -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:Anika321 wrote:Dobrze Dziękuje ślicznie. Ja już sie nie nakrecam bardziej bo zaraz zwariuje. a musze czekac do 2.04
@masz 2kwietnia dopiero?o matko:(
najlepsza rada kochaj sie bez spinania,szybciej zajdziesz:)co 2dzieńLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:maximka84 wrote:skrzat84 wrote:maximka posłuchaj wiesz ze wcale sluzu nie musisz wiedzieć podczas owu?nie zawsze go widac ale w pochwie bedzie:)
hmn ... czyli mozliwe jest że przed owulacją był śluz a na samą owulację go nie ma ;\
kochana od pojawienia sie sluzu owu ma byc do 36godz,jezeli go nie widzisz a chcesz zajsc to wylicz z cyklu srednią i bzykaj sie do bólu hah
hmn... czyli jak sucho i brak ochoty na sex to nie warto się zmuszać ... ? bo nie wiem czy dziś czekać na mężulka skoro suuuuucho do bólu Skrzaciku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:haha w owu sie ma ochote:)co nie?ciagnie haha
zrobisz jak uwazasz nic na siłe:)haha rozwaliłas mnie;)
hahahaha, ano ma sie ochotę i tym się głównie kierowałam - kochałam się jak był sluz i ochota ale poczytałam różności (a to że śluz przed owulacją , podczas owulacji nie musi być, i te przeklęte testy) , generalnie jestem skołowana kiedy najlepiej się bzyku bzyku ;\ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny