Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:Yvone to masz nieźle z tą swoją szyjką. Jak moja jest nisko to wystarczy, że kawałek palca włożę i już ją czuje.
ja mam podobnie, jak szyjka jest nisko to wystarczy palec do polowy wlozyc, a jak wysoko to czasem nawet nie siegam, a jesli chodzi o otwarcie to jak czuje zaglebienie to mam otwarta a jak duzo mniejsze to zaznaczam zamknietaEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
Wow dziewczyny, tak oblewacie, że jak zajdę w ciążę to Wam się nie odwdzięczę hehe oby ten marzec był miesiącem zapłodnień fasolkowych, znalezionych szyjek, odszyfrowanych śluzów itd. czego sobie i Wam z całego serca życzę!
Yvone, Anula81, martula, Kropka lubią tę wiadomość
-
Yvone wrote:a mój m sfochował i zamiast działania to śpimy osobno...
Skad ja to znam...My w sumie to i tak ciagle spimy osobno (ja śpie z córką).Myslalam ,ze tylko mi sie taki "okaz"trafił...Dobranoc i zycze Wam samych płodnych i radosnych dni:)Yvone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywenus wrote:Yvone wrote:a mój m sfochował i zamiast działania to śpimy osobno...
Skad ja to znam...My w sumie to i tak ciagle spimy osobno (ja śpie z córką).Myslalam ,ze tylko mi sie taki "okaz"trafił...Dobranoc i zycze Wam samych płodnych i radosnych dni:)
Dzień dobry Dziewczyny
Wenus a ja myślałam, że tylko ja śpię z córką, a mąż w drugim pokoju Ale widzę, że nie jestem sama w tym.... a najgorsze jest to, że nie wiem jak oduczyć małą przychodzenia do naszego łóżka w nocy -
nam się to rzadko zdarza.ale wczoraj już nie wytrzymałam. dzwoniłam do niego gdzie jest, bo już długo z pracy nie wracał a ten na mnie naskoczył, że czasami korki są. i wrócił z fochem, a później położył się na kanapie i usnął po godzinie chrapania przeniósł się do sypialni, wiec stwierdziłam , że tam nie idę. my z córcią już wstałyśmy,a jaśniepan jeszcze śpi i pewnie jak wstanie okaże się, że to ja jestem wszystkiemu winna, bo to ja jestem obrażona. czasami mam wrażenie, że biblia jest źle przetłumaczona i Bóg wyjął mózg a nie żebro Adamowi..
Konwalia, Kropka, wenus, Gunia lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczynki
faceci miewaja gorsze humory niz kobiety. moj D. tez jak czasami strzeli focha to rece opadaja...
no a jak Wam humorki dzisiaj dopisuja?Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny
-
a ja już dzisiaj zaliczyłam zakupy w centrum handlowym z mężem i córcią.. zapowiada się cudowny dzień, @ jeszcze się nie pokazała po wczorajszym pobolewaniu brzucha, i tempka też się trzyma, więc czekam dalej do 5go
-
a mój to nie puszcza fochów , bidok musi moje znosić i jest bardzo ugodowy bo ja straszny nerwus jestem , więc jak on też by był małym nerwuskiem to chyba byśmy się pozabijali, ja spontaniczna on dziesięć razy musi wszystko przemyśleć zanim coś zrobi. razem się jakość uzupełniamy 8 lat minęło jak jeden dzień