WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Starania
Odpowiedz

Marcowe Starania

Oceń ten wątek:
  • Anula81 Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od 4 dni mam nowy termometr. Temperatura waha się, ale jak na razie nie ma wielkiej różnicy. Jestem wytrwała hehe i ciekawa czy rzeczywiście podskoczy do góry jak będzie w "pobliżu" owulki.

913ff6ae1e30f961f9433a46393b824c.png
    9ewnskjoj2ru31nq.png
  • agula Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Yvone to masz nieźle z tą swoją szyjką. Jak moja jest nisko to wystarczy, że kawałek palca włożę i już ją czuje.

ja mam podobnie, jak szyjka jest nisko to wystarczy palec do polowy wlozyc, a jak wysoko to czasem nawet nie siegam, a jesli chodzi o otwarcie to jak czuje zaglebienie to mam otwarta a jak duzo mniejsze to zaznaczam zamknieta

Endometrioza IV stopnia
    13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
    Za 6 miesiecy staranka :)
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow dziewczyny, tak oblewacie, że jak zajdę w ciążę to Wam się nie odwdzięczę :) hehe oby ten marzec był miesiącem zapłodnień fasolkowych, znalezionych szyjek, odszyfrowanych śluzów itd. :) czego sobie i Wam z całego serca życzę!

Yvone, Anula81, martula, Kropka lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Anula81 Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej i stosunkowo udanej nocy dziewczynki :-) Dobranoc

913ff6ae1e30f961f9433a46393b824c.png
    9ewnskjoj2ru31nq.png
  • Yvone Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój m sfochował i zamiast działania to śpimy osobno...:/

• wenus Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2013, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yvone wrote:

Skad ja to znam...My w sumie to i tak ciagle spimy osobno (ja śpie z córką).Myslalam ,ze tylko mi sie taki "okaz"trafił...Dobranoc i zycze Wam samych płodnych i radosnych dni:)

Yvone lubi tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2013, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    Yvone wrote:

Skad ja to znam...My w sumie to i tak ciagle spimy osobno (ja śpie z córką).Myslalam ,ze tylko mi sie taki "okaz"trafił...Dobranoc i zycze Wam samych płodnych i radosnych dni:)

Dzień dobry Dziewczyny :)
    Wenus a ja myślałam, że tylko ja śpię z córką, a mąż w drugim pokoju :) Ale widzę, że nie jestem sama w tym.... a najgorsze jest to, że nie wiem jak oduczyć małą przychodzenia do naszego łóżka w nocy :(

• Yvone Ekspertka

Wysłany: 2 marca 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nam się to rzadko zdarza.ale wczoraj już nie wytrzymałam. dzwoniłam do niego gdzie jest, bo już długo z pracy nie wracał a ten na mnie naskoczył, że czasami korki są. i wrócił z fochem, a później położył się na kanapie i usnął po godzinie chrapania przeniósł się do sypialni, wiec stwierdziłam , że tam nie idę. my z córcią już wstałyśmy,a jaśniepan jeszcze śpi i pewnie jak wstanie okaże się, że to ja jestem wszystkiemu winna, bo to ja jestem obrażona. czasami mam wrażenie, że biblia jest źle przetłumaczona i Bóg wyjął mózg a nie żebro Adamowi..:/

Konwalia, Kropka, wenus, Gunia lubią tę wiadomość

• Konwalia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczynki! Moj M. tez doskonale potrafi wykrecic kota ogonem i oczywiscie wychodzi, ze to ja jestem ta zla...

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • Yvone Ekspertka

Wysłany: 2 marca 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry:) no ja tylko czekam jak zachowa się jak wstanie.zobaczymy.

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Yvone Ekspertka

Wysłany: 2 marca 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Sylwia:)

• agula Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczynki :)

faceci miewaja gorsze humory niz kobiety. moj D. tez jak czasami strzeli focha to rece opadaja...

no a jak Wam humorki dzisiaj dopisuja? :)

Endometrioza IV stopnia
    13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
    Za 6 miesiecy staranka :)
  • Yvone Ekspertka

Wysłany: 2 marca 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja na razie kiepski.. wszystko uzależnione od ślubnego. jeszcze dupska z łózka nie ruszył, więc nie wiem jak dzień się zapowiada.;)

sama_ja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yvone mój też jeszcze w łóżku "gnije".... ciekawe jaki będzie miał plan na dziś :) ale póki co mój humor jest całkiem miły i sympatyczny :)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja od rana sprzatalam a teraz pranie robie bo moj ma sluzbe wiec sobota samotnie spedzona z kotem

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kropka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Humor dobry, kac nie męczy a mąż jeszcze w łóżku :) Idę sprzątać!

f2wl8iikvmjqq5fe.png
    zem3iei3ovaf51qt.png
  • kokomonka Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja już dzisiaj zaliczyłam zakupy w centrum handlowym z mężem i córcią.. zapowiada się cudowny dzień, @ jeszcze się nie pokazała po wczorajszym pobolewaniu brzucha, i tempka też się trzyma, więc czekam dalej do 5go :D

Kiedyś i dla mnie zdarzy się maleńki cud...

zK9qp2.png
  • darijka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój to nie puszcza fochów , bidok musi moje znosić i jest bardzo ugodowy bo ja straszny nerwus jestem :), więc jak on też by był małym nerwuskiem to chyba byśmy się pozabijali, ja spontaniczna on dziesięć razy musi wszystko przemyśleć zanim coś zrobi. razem się jakość uzupełniamy 8 lat minęło jak jeden dzień :)

]iv09mg7yqro6ly4p.png[/url
  • darijka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ja też się zaraz zabieram za porządki :)

]iv09mg7yqro6ly4p.png[/url
‹‹ 5 6 7 8 9 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ