Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnula81 wrote:sama_ja wrote:wenus wrote:Głowa mi pęka.Znowu ta cholerna migrena:(
współczuję.... niestety też jestem migrenowcem...
Wiem coś o tym.
Dzień dobry Dziewczyny
Anula ostatnio przeczytałam, że starając się o dziecko nie można brać leków przeciw migrenowych i weź tu przeżyj taki dzień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sama_ja wrote:Anula81 wrote:sama_ja wrote:wenus wrote:Głowa mi pęka.Znowu ta cholerna migrena:(
Wiem coś o tym.
Dzień dobry Dziewczyny
Anula ostatnio przeczytałam, że starając się o dziecko nie można brać leków przeciw migrenowych i weź tu przeżyj taki dzień
Wiem. Jak byłam z synem w ciąży to był meksyk. Jak mnie dopadło to koniec. Nikt ni mógł wchodzić do pokoju i odzywać się do mnie.
-
nick nieaktualnyAnula81 wrote:sama_ja wrote:Anula81 wrote:sama_ja wrote:wenus wrote:Głowa mi pęka.Znowu ta cholerna migrena:(
Wiem coś o tym.
Dzień dobry Dziewczyny
Wiem. Jak byłam z synem w ciąży to był meksyk. Jak mnie dopadło to koniec. Nikt ni mógł wchodzić do pokoju i odzywać się do mnie.
a ja z kolei w ciąży ani razu nie miałam migreny później z resztą tez mniej i rzadziej mi dokucza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam.Dołączam do marcowych staranek
Troche o sobie opowiem.
Mam na imie Basia,staramy sie juz 21 cykl trochw za dlugo ale nie potrafie trafic na normalnego gina.W tym miesiacu postanowilam wziasc sprawy w soje rece i porobic badania na wszystko !!! Takze zapisalam sie do ginekologa ktory przyjmuje w poradni przy szpitalnej.Mam nadzieje,ze bedzie szczesliwy ten miesiac.Pozdrawiam
-
nick nieaktualnyAnula81 wrote:No właśnie ja też nie mogę inaczej jeśli mam to robić o tej samej porze. Czy pora o której sie mierzy ma znaczenie?
nigdzie nie doczytałam się o "najwcześniejszej porze" a tylko, żeby była cały czas ta sama pora więc uznajmy, że nie jest za wcześnie -
Witam w marcowych staraniach ja prawdopodobnie mam dostać @ 5 marca ale mam nadzieję że nie przyjdzie i ujrzę 2 kreseczki daj Panie Boże....tego Wam również życzę Kochane :*
[/url]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2013, 17:30
samira lubi tę wiadomość
Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie -
sama_ja wrote:Kokomonka u Ciebie też dobrze wróży :)w pierwszej ciąży też mnie tylko brzuch bolał jak na @ trzymam kciuki za Was wszystkie
mam nadzieję, że się uda, ale dzisiaj miałam psychozę, tak mnie po południu bolał dół brzucha, że ciągle w gacie sobie zaglądałam czy coś tam nie leci na szczęście już nie boliAnula81 lubi tę wiadomość