Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Starania
Odpowiedz

Marcowe Starania

Oceń ten wątek:
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama_ja, Anula81, Wenus i ja dołączam do Waszego grona migrenowców. Ja mam migreny z aurą. Jak mnie dopada, to dzień wyjęty z życia. Słyszałam właśnie, że podczas ciąży migreny mijają. Mam nadzieje, że u mnie tak będzie.

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed ciążą miałam migreny średnio raz w miesiącu, w czasie ciąży nie miałam ani razu, a po ciąży (ponad 2 lata) miałam może ze 2-3 razy :)

Konwalia lubi tę wiadomość

• wenus Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz całkowicie zglupialam...Powinnam juz dostac @,bo ostatnia byla 24.01.Myslalam ,ze juz sie zaczyna ,bo cos sie "wykluwalo"a tu nic,ale nie w tym problem.Dlaczego 2-gi dzien z rzedu na tescie owulacyjnym wychodza mi dwie kreski?

[img]http:/[/img]
  • aniczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam marcowe dziewczyny wlasnie zaczynam 3 cykl z ovu ostatnio @mi sie spoznila 4 dni mialam nadzieje na ciaze a tu nic przylazla robilam badania wyniki masakra zalamka na maksa prl z 34 w zeszlym miesiacu podskoczylo na 80 a tsh z 1,47 na 2,41 zalamana jestem znowu biore dostinex mam 8 tabletek na 2 miesiace jak to nie pomoze to musze usunac mikrogroczulaka przysadki mozgowej opadam juz sil

5abe315c267b0d904e208c54b912507e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenus a czemu robisz testy owulacyjne? Skoro od stycznia nie masz @ to zrób lepiej test ciążowy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ps. ponoć kobietom w ciąży testy owulacyjne zawsze wychodzą pozytywne :) PONOĆ :)

• wenus Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak chcialam sprawdzic jak one dzialaja w roznych terminach,nie przypuszczalam nawet,ze cokolwiek wyjdzie.Dlatego dzisiaj zrobilam jeszcze raz i tez wyszedl pozytywny.Wedlug mnie to chyba one sa jakies do bani.Powinna byc jedna kreska.Wiecej juz ich nie kupie bo kłamia.

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    Tak chcialam sprawdzic jak one dzialaja w roznych terminach,nie przypuszczalam nawet,ze cokolwiek wyjdzie.Dlatego dzisiaj zrobilam jeszcze raz i tez wyszedl pozytywny.Wedlug mnie to chyba one sa jakies do bani.Powinna byc jedna kreska.Wiecej juz ich nie kupie bo kłamia.

A test ciazowy robilas??

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Dziewczyny, z tego co kojarzę to już jutro któraś z Was testuje?? Chyba kojarzę Meginkę. Ja we wtorek, oby nie przyszła ta @

Madzik ja też we wtorek

Madzikovy lubi tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    Madzikovy wrote:
    Dziewczyny, z tego co kojarzę to już jutro któraś z Was testuje?? Chyba kojarzę Meginkę. Ja we wtorek, oby nie przyszła ta @

Madzik ja też we wtorek

O rany ...to jesteśmy razem....3mam za Ciebie Kochana kciuki...byle do wtorku ;)

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus testy owulacyjne potrafia wykryc ciaze dletego wychodza ci 2 kreski :D Mysle ze mozna juz gratulowac :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenus ja też zrobiłam owulacyjny w 25 dc i wyszedł mi pozytywny, a następnego dnia już krwawienie miałam.3 dc dalej pozytywny mimo tego krwawienia. Może pik LH trwa tak długo?

• wenus Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Wenus ja też zrobiłam owulacyjny w 25 dc i wyszedł mi pozytywny, a następnego dnia już krwawienie miałam.3 dc dalej pozytywny mimo tego krwawienia. Może pik LH trwa tak długo?

no to musi trwac naprawde dlugo,bo ok.08.02 tez mialam 2 kreski na t.owulacyjnym.Mysle,ze te testy musza byc jakies wadliwe,bo na ciąże to raczej nie mam co liczyc...

• wenus Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A test ciążowy robiłam 01.03 i wyszedł negatywny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenus to może idź do lekarza :)

Dobranoc Dziewczyny :)

• zaba25 Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze powtorz ciazowy skoro nie masz @.

Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
    aniolek [*] 20/06/2012 6tc
    aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
    aniolki [*] 23/10/2014 8tc
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobie jutro rano,ale i tak wiem ze nic z tego...Mogłyby sie przeniesc te 2 kreski...Dobranoc.

• Anula81 Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenus trzymam kciuki za dwie kreseczki. Ja czekam na owulkę, już zaczęłam robić testy owulacyjne, wiem że za wcześnie ale tak w razie czego żeby nie przegapić. Z resztą chcę sprawdzić czy np wszystko się zgra i test i temperatura itd. Taki mały eksperyment :-). Dzisiaj tak mi jakoś smutno. Dobranoc dziewczynki, wskakuję do wanny i potem spać.

913ff6ae1e30f961f9433a46393b824c.png
    9ewnskjoj2ru31nq.png
  • Anula81 Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    sama_ja, Anula81, Wenus i ja dołączam do Waszego grona migrenowców. Ja mam migreny z aurą. Jak mnie dopada, to dzień wyjęty z życia. Słyszałam właśnie, że podczas ciąży migreny mijają. Mam nadzieje, że u mnie tak będzie.

Mi tak naprawdę w ciąży się rozkręciły - niestety-a teraz dopadają najczęściej przed @.

913ff6ae1e30f961f9433a46393b824c.png
    9ewnskjoj2ru31nq.png
  • Ulala Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 03:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:

WENUS-mi testy owulacyjne zawsze wychodziły pozytywne na początku ciąży...hcg może byc za niskie na test ciążowy ale owulacyjne będą wychodzić pozytywne bo hormon jest we krwi.
    a wyszedł ci kedyś ten test negatywny? o jakiej porze go robisz?

ja dzisiaj zaliczyłam skok temp więc owu sie zbliża- oby oby !!

201311191581.png
    http://blizniaczecuda.blogspot.co.uk/
    https://www.facebook.com/Blizniaczecuda

Moje dwa aniołki czuwają (*) 01.08.12, 04.10.12
    moja walka: http://dzieckomojadroga.blogspot.co.uk/

‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ