Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja juz całkowicie zglupialam...Powinnam juz dostac @,bo ostatnia byla 24.01.Myslalam ,ze juz sie zaczyna ,bo cos sie "wykluwalo"a tu nic,ale nie w tym problem.Dlaczego 2-gi dzien z rzedu na tescie owulacyjnym wychodza mi dwie kreski?
-
witam marcowe dziewczyny wlasnie zaczynam 3 cykl z ovu ostatnio @mi sie spoznila 4 dni mialam nadzieje na ciaze a tu nic przylazla robilam badania wyniki masakra zalamka na maksa prl z 34 w zeszlym miesiacu podskoczylo na 80 a tsh z 1,47 na 2,41 zalamana jestem znowu biore dostinex mam 8 tabletek na 2 miesiace jak to nie pomoze to musze usunac mikrogroczulaka przysadki mozgowej opadam juz sil
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak chcialam sprawdzic jak one dzialaja w roznych terminach,nie przypuszczalam nawet,ze cokolwiek wyjdzie.Dlatego dzisiaj zrobilam jeszcze raz i tez wyszedl pozytywny.Wedlug mnie to chyba one sa jakies do bani.Powinna byc jedna kreska.Wiecej juz ich nie kupie bo kłamia.
-
wenus wrote:Tak chcialam sprawdzic jak one dzialaja w roznych terminach,nie przypuszczalam nawet,ze cokolwiek wyjdzie.Dlatego dzisiaj zrobilam jeszcze raz i tez wyszedl pozytywny.Wedlug mnie to chyba one sa jakies do bani.Powinna byc jedna kreska.Wiecej juz ich nie kupie bo kłamia.
A test ciazowy robilas?? -
Madzikovy wrote:Dziewczyny, z tego co kojarzę to już jutro któraś z Was testuje?? Chyba kojarzę Meginkę. Ja we wtorek, oby nie przyszła ta @
Madzik ja też we wtorekMadzikovy lubi tę wiadomość
-
Meginka wrote:Madzikovy wrote:Dziewczyny, z tego co kojarzę to już jutro któraś z Was testuje?? Chyba kojarzę Meginkę. Ja we wtorek, oby nie przyszła ta @
Madzik ja też we wtorek
O rany ...to jesteśmy razem....3mam za Ciebie Kochana kciuki...byle do wtorku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Wenus ja też zrobiłam owulacyjny w 25 dc i wyszedł mi pozytywny, a następnego dnia już krwawienie miałam.3 dc dalej pozytywny mimo tego krwawienia. Może pik LH trwa tak długo?
no to musi trwac naprawde dlugo,bo ok.08.02 tez mialam 2 kreski na t.owulacyjnym.Mysle,ze te testy musza byc jakies wadliwe,bo na ciąże to raczej nie mam co liczyc... -
A test ciążowy robiłam 01.03 i wyszedł negatywny.
-
nick nieaktualny
-
Zrobie jutro rano,ale i tak wiem ze nic z tego...Mogłyby sie przeniesc te 2 kreski...Dobranoc.
-
Wenus trzymam kciuki za dwie kreseczki. Ja czekam na owulkę, już zaczęłam robić testy owulacyjne, wiem że za wcześnie ale tak w razie czego żeby nie przegapić. Z resztą chcę sprawdzić czy np wszystko się zgra i test i temperatura itd. Taki mały eksperyment . Dzisiaj tak mi jakoś smutno. Dobranoc dziewczynki, wskakuję do wanny i potem spać.
-
Konwalia wrote:sama_ja, Anula81, Wenus i ja dołączam do Waszego grona migrenowców. Ja mam migreny z aurą. Jak mnie dopada, to dzień wyjęty z życia. Słyszałam właśnie, że podczas ciąży migreny mijają. Mam nadzieje, że u mnie tak będzie.
Mi tak naprawdę w ciąży się rozkręciły - niestety-a teraz dopadają najczęściej przed @. -
wenus wrote:Tak chcialam sprawdzic jak one dzialaja w roznych terminach,nie przypuszczalam nawet,ze cokolwiek wyjdzie.Dlatego dzisiaj zrobilam jeszcze raz i tez wyszedl pozytywny.Wedlug mnie to chyba one sa jakies do bani.Powinna byc jedna kreska.Wiecej juz ich nie kupie bo kłamia.
WENUS-mi testy owulacyjne zawsze wychodziły pozytywne na początku ciąży...hcg może byc za niskie na test ciążowy ale owulacyjne będą wychodzić pozytywne bo hormon jest we krwi.
a wyszedł ci kedyś ten test negatywny? o jakiej porze go robisz?
ja dzisiaj zaliczyłam skok temp więc owu sie zbliża- oby oby !!