X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Starania
Odpowiedz

Marcowe Starania

Oceń ten wątek:
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki zerknijcie na mój wykres. Mi się wydaje że ovu bylo wczoraj a tu mi zaznaczyłoo jakos dziwnie.

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :) a ja już byłam na zakupach i właśnie wstawiłam warzywka na sałatkę jarzynową :) Idę zaraz trochę porządków zrobić i może w aucie posprzątam, bo mój M nie ma czasu, płytki układa w łazience. Może już na święta wreszcie będziemy mieli SWOJĄ łazienkę :) Już nie mogę się doczekać, bo teraz musimy na dół latać, do rodziców. Miłego dnia :)

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • Anula81 Ekspertka

Wysłany: 2 marca 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też remont, pomału kończymy kuchnię. Bałagan w całym mieszkaniu. Mam nadzieję, że do świąt zdążymy. Czekam na owulkę i może do świąt uda się zafasolkować :-)

Meginka lubi tę wiadomość

913ff6ae1e30f961f9433a46393b824c.png
    9ewnskjoj2ru31nq.png
  • Anula81 Ekspertka

Wysłany: 2 marca 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agula wrote:
    czesc dziewczynki :)

faceci miewaja gorsze humory niz kobiety. moj D. tez jak czasami strzeli focha to rece opadaja...

no a jak Wam humorki dzisiaj dopisuja? :)

Hej dziewczynki, jak minęła nocka? Tak jam mówiłam my poszliśmy spać, ale rano nie odpuściła ;-). Rzeczywiście faceci bywają gorsi niż kobiety. Zjadam śniadanko i zaraz lecimy do praktikera. Remont pełną parą. Miłego weekendu Wam życzę!

9ewnskjoj2ru31nq.png
  • martula Ekspertka

Wysłany: 2 marca 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama_ja wrote:
    Yvone mój też jeszcze w łóżku "gnije".... ciekawe jaki będzie miał plan na dziś :) ale póki co mój humor jest całkiem miły i sympatyczny :)

Hej dziewczyny, u mnie bylo dziś odwrotnie. Ja wstalam 8:30 a moj mezus juz był ubrany i pracował przy kompie. Teraz jest na zakupach , a ja zagniotlam ciasto i godzinę muszę czekać aż sie schlodzi w lodówce :). A porządki robiłam wczoraj, bo na L4 jestem. Niestety w poniedziałek już do pracy :/.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martula wrote:
    sama_ja wrote:
    Yvone mój też jeszcze w łóżku "gnije".... ciekawe jaki będzie miał plan na dziś :) ale póki co mój humor jest całkiem miły i sympatyczny :)

Hej dziewczyny, u mnie bylo dziś odwrotnie. Ja wstalam 8:30 a moj mezus juz był ubrany i pracował przy kompie. Teraz jest na zakupach , a ja zagniotlam ciasto i godzinę muszę czekać aż sie schlodzi w lodówce :). A porządki robiłam wczoraj, bo na L4 jestem. Niestety w poniedziałek już do pracy :/.

a jakie ciacho robisz? Daj przepis :)

• kokomonka Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    darijka ja też z nerwusów jestem, ale mój mąż też potrafi strzelić focha ;)nam strzela w tym roku 9 lat bycia razem, a 4 lata po ślubie :)

Kiedyś i dla mnie zdarzy się maleńki cud...

zK9qp2.png
  • agula Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz tez po porzadkach i zaczelam przygotowywac obiad :) a zaraz idziemy z mlodym do parku bo taka piekna pogoda jest :)

Endometrioza IV stopnia
    13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
    Za 6 miesiecy staranka :)
  • martula Ekspertka

Wysłany: 2 marca 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama_ja wrote:
    martula wrote:
    sama_ja wrote:

a jakie ciacho robisz? Daj przepis :)

Robię plesniaka. Przepis że strony www.mojeciasto.pl. Robię to ciasto po raz pierwszy, więc nie wiem jeszcze czy przepis godny polecenia. :)

sama_ja lubi tę wiadomość

• Yvone Ekspertka

Wysłany: 2 marca 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj pleśniak to mi się z babcia moją kojarzy. zawsze robiła. mniam...:D

ślubny nie wie jak ugryźć , ja się nie odzywam. rozładował zmywarkę, poodkurzał. ale czuć napięcie;)

zrobiłam sobie właśnie test owu, ale jakoś mi dziwnie wyszedł, muszę go powtórzyć wieczorem.

• Kropka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsza kombinacja - dni płodne i foch.

martula, Yvone, Anula81, Meginka lubią tę wiadomość

f2wl8iikvmjqq5fe.png
    zem3iei3ovaf51qt.png
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka wrote:
    Najgorsza kombinacja - dni płodne i foch.

No, ale niestety to się często zdarza :) Tylko że niektórzy faceci nie zdają sobie sprawy, że potem trzeba czekać znowu cały cykl na dni płodne... Oni mają dni płodne cały czas :)
    Chociaż mój to się trochę tym interesuje i często pyta, ale tylko mnie tym gadaniem denerwuje. Jakoś wolę o wszystkich tych sprawach pisać z Wami bo babka babkę zawsze zrozumie :)

Libra, martula lubią tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 2 marca 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głowa mi pęka.Znowu ta cholerna migrena:(

[img]http:/[/img]
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    probujemy dziewczyny w marcu...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ulala Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yvonka kochana faceci to czasami z tymi humorami gorsi niż baby ;) moj to nie raz focha strzelił i zazwyczaj w dniach takich jak ur, walentynki czy rocznice....jakoś tak mamy ze jak bardzo zależy to jak na złość.... jak beda dni plodne to nawet niech sie nie waży!
    No dni plodne- jeszcze 3 tabletki , potem z 5 dni o oby było owu!

Yvone lubi tę wiadomość

201311191581.png
    http://blizniaczecuda.blogspot.co.uk/
    https://www.facebook.com/Blizniaczecuda

Moje dwa aniołki czuwają (*) 01.08.12, 04.10.12
    moja walka: http://dzieckomojadroga.blogspot.co.uk/

• nicol Debiutantka

Wysłany: 2 marca 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey jesli nie udalo mi sie w lutym czego dowiem sie za 5dni to i ja do was dolacze bd to moj 4 cykl :) trzymam kciuki za wszystkie lutowe jak i marcowe przyszle mamuski :*

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czytam, że u Was sobota pełna roboty, u mnie to samo dlatego dopiero teraz weszłam. Przyszedł mój kuzynek 3letni i mnie wymordował + zakupy + obiad rodzinny czyli jazda ;) @ jak nie było tak nie ma heh i czekamy do wtorku :)

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:

współczuję.... niestety też jestem migrenowcem...

• Anula81 Ekspertka

Wysłany: 2 marca 2013, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama_ja wrote:
    wenus wrote:

współczuję.... niestety też jestem migrenowcem...

Wiem coś o tym.

9ewnskjoj2ru31nq.png
  • Anula81 Ekspertka

Wysłany: 2 marca 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj pracowicie i w dodatku dzień łakomczucha. Własnoręczny gyros w picie i tort tofii dla mojego syna. Co prawda urodziny 1 marca były, ale spędziłam je w pracy więc dzisiaj nadrabialiśmy. Mało by brakowało, a mój synek urodził by się 29 lutego 2004r. Na szczęście poczekał do 2 w nocy...
    Kolorowych snów Wam zyczę

9ewnskjoj2ru31nq.png
‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ