Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo a ja już byłam na zakupach i właśnie wstawiłam warzywka na sałatkę jarzynową Idę zaraz trochę porządków zrobić i może w aucie posprzątam, bo mój M nie ma czasu, płytki układa w łazience. Może już na święta wreszcie będziemy mieli SWOJĄ łazienkę Już nie mogę się doczekać, bo teraz musimy na dół latać, do rodziców. Miłego dnia
-
agula wrote:czesc dziewczynki
faceci miewaja gorsze humory niz kobiety. moj D. tez jak czasami strzeli focha to rece opadaja...
no a jak Wam humorki dzisiaj dopisuja?
Hej dziewczynki, jak minęła nocka? Tak jam mówiłam my poszliśmy spać, ale rano nie odpuściła . Rzeczywiście faceci bywają gorsi niż kobiety. Zjadam śniadanko i zaraz lecimy do praktikera. Remont pełną parą. Miłego weekendu Wam życzę!Meginka lubi tę wiadomość
-
sama_ja wrote:Yvone mój też jeszcze w łóżku "gnije".... ciekawe jaki będzie miał plan na dziś ale póki co mój humor jest całkiem miły i sympatyczny
Hej dziewczyny, u mnie bylo dziś odwrotnie. Ja wstalam 8:30 a moj mezus juz był ubrany i pracował przy kompie. Teraz jest na zakupach , a ja zagniotlam ciasto i godzinę muszę czekać aż sie schlodzi w lodówce . A porządki robiłam wczoraj, bo na L4 jestem. Niestety w poniedziałek już do pracy . -
nick nieaktualnymartula wrote:sama_ja wrote:Yvone mój też jeszcze w łóżku "gnije".... ciekawe jaki będzie miał plan na dziś ale póki co mój humor jest całkiem miły i sympatyczny
Hej dziewczyny, u mnie bylo dziś odwrotnie. Ja wstalam 8:30 a moj mezus juz był ubrany i pracował przy kompie. Teraz jest na zakupach , a ja zagniotlam ciasto i godzinę muszę czekać aż sie schlodzi w lodówce . A porządki robiłam wczoraj, bo na L4 jestem. Niestety w poniedziałek już do pracy .
a jakie ciacho robisz? Daj przepis -
ja juz tez po porzadkach i zaczelam przygotowywac obiad a zaraz idziemy z mlodym do parku bo taka piekna pogoda jestEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
sama_ja wrote:martula wrote:sama_ja wrote:Yvone mój też jeszcze w łóżku "gnije".... ciekawe jaki będzie miał plan na dziś ale póki co mój humor jest całkiem miły i sympatyczny
Hej dziewczyny, u mnie bylo dziś odwrotnie. Ja wstalam 8:30 a moj mezus juz był ubrany i pracował przy kompie. Teraz jest na zakupach , a ja zagniotlam ciasto i godzinę muszę czekać aż sie schlodzi w lodówce . A porządki robiłam wczoraj, bo na L4 jestem. Niestety w poniedziałek już do pracy .
a jakie ciacho robisz? Daj przepis
Robię plesniaka. Przepis że strony www.mojeciasto.pl. Robię to ciasto po raz pierwszy, więc nie wiem jeszcze czy przepis godny polecenia.sama_ja lubi tę wiadomość
-
oj pleśniak to mi się z babcia moją kojarzy. zawsze robiła. mniam...
ślubny nie wie jak ugryźć , ja się nie odzywam. rozładował zmywarkę, poodkurzał. ale czuć napięcie;)
zrobiłam sobie właśnie test owu, ale jakoś mi dziwnie wyszedł, muszę go powtórzyć wieczorem. -
Kropka wrote:Najgorsza kombinacja - dni płodne i foch.
No, ale niestety to się często zdarza Tylko że niektórzy faceci nie zdają sobie sprawy, że potem trzeba czekać znowu cały cykl na dni płodne... Oni mają dni płodne cały czas
Chociaż mój to się trochę tym interesuje i często pyta, ale tylko mnie tym gadaniem denerwuje. Jakoś wolę o wszystkich tych sprawach pisać z Wami bo babka babkę zawsze zrozumieLibra, martula lubią tę wiadomość
-
Głowa mi pęka.Znowu ta cholerna migrena:(
-
Yvonka kochana faceci to czasami z tymi humorami gorsi niż baby moj to nie raz focha strzelił i zazwyczaj w dniach takich jak ur, walentynki czy rocznice....jakoś tak mamy ze jak bardzo zależy to jak na złość.... jak beda dni plodne to nawet niech sie nie waży!
No dni plodne- jeszcze 3 tabletki , potem z 5 dni o oby było owu!Yvone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj pracowicie i w dodatku dzień łakomczucha. Własnoręczny gyros w picie i tort tofii dla mojego syna. Co prawda urodziny 1 marca były, ale spędziłam je w pracy więc dzisiaj nadrabialiśmy. Mało by brakowało, a mój synek urodził by się 29 lutego 2004r. Na szczęście poczekał do 2 w nocy...
Kolorowych snów Wam zyczę