Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a ja mówię praktycznie dobranoc bo ja spać po nocce zaraz
ojj owu owu przychodz.... -
nick nieaktualny
-
Może zabierz Go na kolację, koncert lub do teatru , albo zrób coś od siebie, upiecz pyszne ciasto, przygotuj winko, możesz zrobić jakiś kolaż Waszych zdjęć z ostatniego roku Waszego związku, nagrać płytę z jego ulubionymi piosenkami (oczywiście z własnoręcznie wykonaną stroną tytułowa i listą piosenek).
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam.Nareszcie czuc wiosne:)Dzisiaj przyszla w koncu @,mam nadzieje,ze to ona a nie cos gorszego...Ale trzeba miec nadzieje ,ze w koncu i do nas los sie usmiechnie:)Miłego dnia Wam życze i jak najszybciej upragnionych Fasolek:)
-
Ja tez dolączam do marcowyc staranek niestety dzis nad ranem przyszla ta wredna @ i to jeszcze 3 dni za wczesnie i czuje sie fatalnie bol niesamowity i jeszcze do tego wymioty nie ta @ szybko sobie pojdzie. i trzymam kciki zeby marzec byl szczesliwym miesiacem
-
Według wykresu jeszcze dwa dni do ewen. owu, Temperatura taka sobie, śluz ciężko określić kremowy/rozciągliwy, nie wiem co zaznaczyć. Test na owu jeszcze negatywny. Zobaczymy czy coś się zmieni. & marca do gina idę zobaczymy jak cytologia i co mi powie ciekawego. Tylko już dość mam słuchania że dopiero tak krótko się staramy i trzeba rok odczekać....itd. No nic, lecę na siłownię odstresować sie i pochłaniać trochę testosteronu
-
Dobra....więc i ja muszę sie zapisać na marcowe starania, bo niestety chyba pojawiła sie ta cholerna franca, są początki więc pewnie sie jutro rozkręcić, tylko jest tak jakoś inaczej, mało mnie brzuch boli a to dziwne. Ale widzę ze nie tylko ja dziś dostałam.... Dziewczyny!!! Fasolkujemy w marcu!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 15:32