Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki ja też jestem załamana bo nie mam żadnych dziwnych objawów czyli cykl stracony, teraz zakupie te zioła Sroki od następnego cyklu będe brać a jak nic z tego nie wyjdzie to lece do lekarza bo nie będe czekać w nieskończoność. Pozdrawiam dziewczynki
-
hej hej
a u mnie coś dziwnego się dzieje, @ jak się pokazała przedwczoraj tak zniknęła i dziś 2 dzień jak jej nie ma, a brzuch nadal pobolewa. Może dziś zjawi się na dobre, ale nigdy takich cyrków nie miałam i trochę mnie to martwi jak do końca tygodnia nie przyjdzie to pójdę do gin.. -
nick nieaktualnykokomonka wrote:hej hej
a u mnie coś dziwnego się dzieje, @ jak się pokazała przedwczoraj tak zniknęła i dziś 2 dzień jak jej nie ma, a brzuch nadal pobolewa. Może dziś zjawi się na dobre, ale nigdy takich cyrków nie miałam i trochę mnie to martwi jak do końca tygodnia nie przyjdzie to pójdę do gin..
a robiłaś może test ciążowy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to chyba zwariowałam, siedzę w pracy i ciągle sobie cycki macam czy przypadkiem nie bolą haha, Już sobie obiecałam ze w przyszłym, miesiącu tu nie będę zaglądać i zero obserwacji. Co będzie to będzie. Muszę odpocząć.
basiulkaa_89, kokomonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To co? Pora się przywitać Mam na imię Ola i bardzo długo czekam na tego spóźnialskiego/spóźnialską Nigdy nie forumowałam, ale czytam Was i myślę, że jednak w kupie raźniej:) Trzymam za Was kciuki i liczę na wsparcie za kilka dni;)
KaRa lubi tę wiadomość
-
Smutasku luz. jeszcze daj sobie czas na to, zeby zacząć odczuwać jakies dolegliwości;)
basiulka zerknęłam na Twój wykres i faktycznie góry i doliny. a jak mierzysz tempkę? może wina jakiś niedokładnych pomiarów. ale nie wiem. ja to tez początkująca jestem;)
Ola czeka witaj:)