Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
tak przy okazji to mój pierwszy wykres i jestem tu od niedawna .... co myślicie nie mam po co juz robić sobie złudzeń o fasolkę skoro temka stoi w miejscu,bo jak patrzyłam na wykresy z wynikiem pozytywnym to raczej wszystkie skakały w górę do 37....tak jak pisałam jestem tu świerzakiem i chętnie poznam wasze opinie
-
Właśnie zrobiłam test owu, druga kreska jakby bardziej się zaróżowiła niż wczoraj, więc mam nadzieję że owulka będzie. Trzeba działać A tak z tą temperaturą to różnie. Jak pisałam wcześniej mierzę codziennie o 5 rano i teraz codziennie robię test owu chce sprawdzić czy rzeczywiście tempka skoczy i na teście będą dwie kreski, szyjkę mam wrażenie że cały czas mam teraz nisko, a śluz ciężko stwierdzić tym bardziej jak serduszkujemy Trzymajcie kciuki, a ja trzymam za Was.
-
nick nieaktualnyKobietki mam pytanko ???
Bo jest taka sprawa,ze mój chłopak za dziecka dosłownie w wieku góra do pół roku miał usuwana przepuchlinę i zastanawiam się czy może mieć to jakiś wpływ na to,że nie potrafię zajść w ciąże???nigdy na to nie zwracałam uwagi jakoś siostra mi to przypomniała dzisiaj bo czytała ulotkę,że taką przepuchlinę jak się usuwa to coś się tam podwiązuje to potem mogą być problemy z płodnością.wiecie coś o tym? -
basiulkaa_89 wrote:Kobietki mam pytanko ???
Bo jest taka sprawa,ze mój chłopak za dziecka dosłownie w wieku góra do pół roku miał usuwana przepuchlinę i zastanawiam się czy może mieć to jakiś wpływ na to,że nie potrafię zajść w ciąże???nigdy na to nie zwracałam uwagi jakoś siostra mi to przypomniała dzisiaj bo czytała ulotkę,że taką przepuchlinę jak się usuwa to coś się tam podwiązuje to potem mogą być problemy z płodnością.wiecie coś o tym?
http://forum.echirurgia.pl/temat1390.htm -
Anula81 wrote:Ulala wrote:ja tu się cieszę że zaraz owu a pęcherz szwankuje
Ja też mam troszkę z tym problem, od dzieciaka mi pęcherz szwankuje. I zauważyłam że jak sexu za dużo to też. Nie wiem o co chodzi ale mnie też zaczął pobolewać buuu...
No ja juz długo niemialam.....cholewcia wlasnie wtedy jak owu idzie i pierwszy raz od 6 mcy możemy sie starać cos musi byc nie tak....dlatego nie chce żadnych antybiotyków tylko sok z zurawiny i dużo wody....ale za to test owu moze wyjść zaklamany bo mocz rozliczony....i bądź tu mądry -
nick nieaktualny
-
Czesc, zaczynam nowy cykl. Ciekawe czy marzec bedzie owocny?
Aga, do lekarza koniecznie na poczatku cyklu, w tedy ma sens cytologia, badanie piersi(usg) i wiele innych, lista badan moze byc dluga, u mnie to bylo po 1 wizycie usg piersi, dopochwowe, podstawowe badania krwi i moczu, hormon tarczycy, rozyczka, toksoplazmoza, potem byl monitoring cyklu zeby wylapac dzien owulacji - mialam watpliwosci czy jest. Potem badania meza, i u mnie wykluczenie chlamydii. Na razie przeszlismy tyle -
swoja droga dziewczyny powinnismy bicjeszcze jakies badania zrobic?