Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Ja właśnie dziś zaczęłam nowy cykl, niestety wredota @ mnie dopadła. Chyba marzec trochę sobie odpuszczę, bez pomiarów tempki, na luzie, niech się dzieje co chce...
samira, olaola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBardzo dobre podejscie MEGINKA wazne by wyluzowac choc ciezko Postanowilam zrobic liste plusow NIE POSIADANIA DZIECKA.Moze znajdzie sie na tej liscie cos co mnie pochlonie tak na maxa,ze nawet nie bede wiedziec kiedy zajde???trza sie wziasc za siebie na wiosne myslalam by zapisac sie na jakies tance czy na silke.hmmm...niewiem.na prawko ide od przyszlego miesiaca wiec napewno skupie sie w koncu nad czyms innym
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj dowiedzialam sie,ze moja siostra jest w 5 tygodniu ciazy.Strasznie sie ciesze ale nocka byla okropna...wylam jak bobr az mi glupio bylo przy moim M ale puscily mi wszystkie nerwy i obawy... niestety dlaczego ja nie potrafie zajsc w ciaze???Ale glowa do gory bedzie dobrze...jeszcze kiedys bede miec swoja perelke :*
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:hej Ja właśnie dziś zaczęłam nowy cykl, niestety wredota @ mnie dopadła. Chyba marzec trochę sobie odpuszczę, bez pomiarów tempki, na luzie, niech się dzieje co chce...
już nie jedna zaciążyła jak odpuścił także i Tobie pewnie się udasamira lubi tę wiadomość
-
ja jak zwykle przed owulacja jestem wyluzowana gorzej niestety po, zaczynam sie stresowac i ciagle myslec o tym czy sie udalo a tak chciala bym sie odciac na te dwa tygodnie i zapomniec, mam nadzieje, ze w tym miesiacu sie uda:) stwierdzilam, ze mierze temperature tylko do owulacji zeby wiedziec kiedy bedzie a pozniej odpuszczam sobie.
samira, Kropka lubią tę wiadomość
Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
basiulkaa_89 wrote:Wczoraj dowiedzialam sie,ze moja siostra jest w 5 tygodniu ciazy.Strasznie sie ciesze ale nocka byla okropna...wylam jak bobr az mi glupio bylo przy moim M ale puscily mi wszystkie nerwy i obawy... niestety dlaczego ja nie potrafie zajsc w ciaze???Ale glowa do gory bedzie dobrze...jeszcze kiedys bede miec swoja perelke :*
Hej Basiulkaa ja mam to samo moja młodsza siostra 3 miesiąc a bratowa 5 mie., coś okropnego dla mnie jak się spotkają i rozmawiają tylko o jednym ;-( masakra co ja przeżywam......., no cóż ale muszę czekać może i mi się udabasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Ulcia- a sio jakieś infekcje!
witam nowe chętne do starań
basiulka dobrze wiem o czym piszesz. ostatnio dowiedziałam się , ze mój kuzyn będzie miał 2 dziecko. ani o jedno ani o drugie nie musieli się starać.. też łzy popłynęły mimo tego, że cieszę się razem z nimi.
mój m nie kuma o co chodzi z tym wykresem, ale wczoraj zobaczył , że pisze, że płodne i że zielone światełko i zaciągnął mnie do sypialni. normalnie w szoku byłam. pozwolił mi zapomnieć, że starania są takie stresujące;)
miłego dnia:)Ulala, samira, wenus, basiulkaa_89, martula, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny, i zaczyna się kolejny dzień starań. Ja zaraz lecę na badania, dawno nie robiłam krwi i moja gin kazała mi zrobić morfologię i żelazo bo zawsze miałam z nim problemy. Wyciągnęłam też mojego narzeczonego na badania bo nie był pewnie kilka lat - cud że się udało. Faceci są beznadziejni jeśli chodzi o lekarzy. Kupiłam mu też ostatnio AndroVit, niech połyka trochę dopalaczy . Moja tempka nadal nie za bardzo rośnie i śluz tez jakiś taki, poczekamy zobaczymy. Miłego dnia Wam życzę!
aniczka lubi tę wiadomość
-
no i ja się dołączam do marcowania!
-
nick nieaktualny
-
marcia2234 wrote:basiulkaa_89 wrote:Wczoraj dowiedzialam sie,ze moja siostra jest w 5 tygodniu ciazy.Strasznie sie ciesze ale nocka byla okropna...wylam jak bobr az mi glupio bylo przy moim M ale puscily mi wszystkie nerwy i obawy... niestety dlaczego ja nie potrafie zajsc w ciaze???Ale glowa do gory bedzie dobrze...jeszcze kiedys bede miec swoja perelke :*
Hej Basiulkaa ja mam to samo moja młodsza siostra 3 miesiąc a bratowa 5 mie., coś okropnego dla mnie jak się spotkają i rozmawiają tylko o jednym ;-( masakra co ja przeżywam......., no cóż ale muszę czekać może i mi się uda
Oj z kad ja to znam.....moja bratowa miesiąc po cywilnym zaszła....nie starali sie....na święta test pozytywny....na walentynki usg w 12 tyg....dno.....nie chce do nich jeździć bo mnie boli jak na nią patrzę....moja szwagierka ma juz 3 dzieci....i płakała jak sie dowiedziała o 3 ciąży...bo ona chciała nieco pózniej....i gdzie tu sprawiedliwość? Ach....wyzalilam sie i czas spać...samira, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość