Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
hey jeszcze 2 dni i dowiem czy do was dolacze mysle ze lutowy cykl zakonczy sie 2kreskami ale nie nakrecam sie na pozytywny wynik bo nadzieja matka glupich niestety tak mowia a mi to juz od roku sie nie udaje i czasami mam takiego dola ze i teraz pewno sie nie udalo chodz w glebi serca czuje jakies cieplo ze a moze jest tam moja mala perelk tego bym chciala najbardzie powodzenia dziewczynki i dla was zeby wkoncu w naszych brzuszkach zadomowila sie mala perelka
-
Czesc Dziewczyny!Dziekuje za zainteresowanie:)Owulacyjne robilam zawsze ok,godz.17.Dzisiaj rano zrobilam t.ciążowy,no i oczywiscie jedna krecha:(Ja juz zupelnie nie wiem co jest grane.Wiem,ze cykle mam nieregularne(przewaznie 30-35 dni)ale zdarza sie czasami,ze przerwy sa dluższe.Ostatnio tak mialam,@ byla na poczatku listopada a nastepna dopiero 24 .01,ale to zdarza sie bardzo sporadycznie.Nigdy natomiast nie mialam żadnego plamienie pomiedzy,a nawet wczorej w ieczorem bylam juz pewna na 100% ,ze sie zaczyna,a dzisiaj nic.Nie wiem, moze ja juz za stara jestem...
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny tak czytałam sobie o mierzeniu temperatury i już zwątpiłam.... w jednym artykule pisze żeby mierzyć w ustach pod językiem, w innych tylko tyle, że w ustach (można też w pochwie, ale mi chodzi o usta)... i teraz nie wiem, czy dobrze mierzę temperaturę, bo ja nie mierzę pod językiem, ale zawsze w ten sam sposób.... i teraz nie wiem....
-
sama ja jeśli mierzysz w ustach, to najlepiej jest pod językiem i to dość głęboko trzeba go przycisnąć,żeby błona śluzowa go że tak powiem "otuliła". W ustach w każdym miejscu jest inna temperatura, dlatego do obserwacji cyklu najkorzystniej mierzyć w pochwie. Ja mierzyłam 1 cykl w ustach i tempki miałam dziwaczne i nic z nich odczytać nie mogłam. Teraz mierzę w pochwie i ładnie wszystko widać
-
nick nieaktualny
-
A my dzis zaczynamy Zaswiecilo sie zielone swiatelko wiec mamy nadzieje Lecz dzis moj narzeczony stwierdzil ze wygladam jakbym byla w ciazy.... Wiec moze Kusi mnie zrobic test lecz nie chce znowu sie rozczarowac...http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yvone kochana ale ładnie temp sie pnie w gorę!!
no ja odliczam dni do tej osulacji...boju tak chcę żby to sie już udało....3 lata za nami i nadal nie ma brzdąca w domu ;(
Yvone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny