Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Starania
Odpowiedz

Marcowe Starania

Oceń ten wątek:
  • Yvone Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus może powtórz jeszcze ciążowy jak dalej nie masz @?
    trzymam kciuki, żeby jednak były 2 krechy:)

• Smutas Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki, mi ovu coś na wykresie pomieszało i już nie wiem kiedy była ta owulacja, ale kiedy by nie była to ja nic nie czuje żeby się we mnie coś rozwijało więc pewnie znowu nic z tego. Szkoda :(

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • maia1991 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey jeszcze 2 dni i dowiem czy do was dolacze :) mysle ze lutowy cykl zakonczy sie 2kreskami ale nie nakrecam sie na pozytywny wynik bo nadzieja matka glupich niestety tak mowia a mi to juz od roku sie nie udaje i czasami mam takiego dola ze i teraz pewno sie nie udalo chodz w glebi serca czuje jakies cieplo ze a moze jest tam moja mala perelk tego bym chciala najbardzie :( powodzenia dziewczynki i dla was zeby wkoncu w naszych brzuszkach zadomowila sie mala perelka :)

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • Asia87 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi mój wykres przestał pokazywac owu :( po kolejnych tempkach, a mialam nadzieje,że może jednak będzie... no nic czekam na @

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

• kokomonka Przyjaciółka

Wysłany: 4 marca 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej

powinnam jutro testować, ale ovu przesunął mi termin @ na 31dc więc chyba jeszcze poczekam..

Kiedyś i dla mnie zdarzy się maleńki cud...

zK9qp2.png
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny!Dziekuje za zainteresowanie:)Owulacyjne robilam zawsze ok,godz.17.Dzisiaj rano zrobilam t.ciążowy,no i oczywiscie jedna krecha:(Ja juz zupelnie nie wiem co jest grane.Wiem,ze cykle mam nieregularne(przewaznie 30-35 dni)ale zdarza sie czasami,ze przerwy sa dluższe.Ostatnio tak mialam,@ byla na poczatku listopada a nastepna dopiero 24 .01,ale to zdarza sie bardzo sporadycznie.Nigdy natomiast nie mialam żadnego plamienie pomiedzy,a nawet wczorej w ieczorem bylam juz pewna na 100% ,ze sie zaczyna,a dzisiaj nic.Nie wiem, moze ja juz za stara jestem...

[img]http:/[/img]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :) tak czytałam sobie o mierzeniu temperatury i już zwątpiłam.... w jednym artykule pisze żeby mierzyć w ustach pod językiem, w innych tylko tyle, że w ustach (można też w pochwie, ale mi chodzi o usta)... i teraz nie wiem, czy dobrze mierzę temperaturę, bo ja nie mierzę pod językiem, ale zawsze w ten sam sposób.... :/ i teraz nie wiem....

• kokomonka Przyjaciółka

Wysłany: 4 marca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama ja jeśli mierzysz w ustach, to najlepiej jest pod językiem i to dość głęboko trzeba go przycisnąć,żeby błona śluzowa go że tak powiem "otuliła". W ustach w każdym miejscu jest inna temperatura, dlatego do obserwacji cyklu najkorzystniej mierzyć w pochwie. Ja mierzyłam 1 cykl w ustach i tempki miałam dziwaczne i nic z nich odczytać nie mogłam. Teraz mierzę w pochwie i ładnie wszystko widać :)

zK9qp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale teraz i tak nie zmienię formy mierzenie temperatury, bo wtedy już w ogóle wykres mi zwariuje... do końca cyklu będę mierzyć tak jak do tej pory, a w następnym już "prawidłowo" :)

kokomonka lubi tę wiadomość

• kokomonka Przyjaciółka

Wysłany: 4 marca 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    racja, zacznij od nowego cyklu, zrobiłam tak samo :)

zK9qp2.png
  • Brava Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dolaczam do marcowych staraczek gdyz z lutowych LIPA :/

km5scwa1ghavzzd2.png
    uwo93e3ktb237qer.png
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzis zaczynamy :) Zaswiecilo sie zielone swiatelko wiec mamy nadzieje :) Lecz dzis moj narzeczony stwierdzil ze wygladam jakbym byla w ciazy.... Wiec moze :) Kusi mnie zrobic test lecz nie chce znowu sie rozczarowac...

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzisiaj sie dowiedzialam ze moja siostra jest w 5 tyg.ciazy :D ale sie ciesze :D juz ma corke 7 letnia,to teraz przydalby sie chlopczyk :) ale byle by zdrowe :D

Myslalam,ze bede zazdrosna albo cos w tym stylu ale nic mnie to nie ruszylo

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/ef9edacd9658411892308eab34b3238e

• kokomonka Przyjaciółka

Wysłany: 4 marca 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie niestety dzisiaj plamienie, więc jutro już porządnie poleci, cóż trzeba czekać na kolejny cykl :(

zK9qp2.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie podbrzusze pobolewa a jutro powinien być okres...trochę mnie stres zjada...

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • sylwiunia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopisuje się do marcowego starania

"Nadzieja za­wiera w so­bie światło moc­niej­sze od ciem­ności, ja­kie pa­nują w naszych sercach".Jan Paweł II

6es3onyx9001zu66.png
  • Ulala Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yvone kochana ale ładnie temp sie pnie w gorę!!
    no ja odliczam dni do tej osulacji...boju tak chcę żby to sie już udało....3 lata za nami i nadal nie ma brzdąca w domu ;(

Yvone lubi tę wiadomość

201311191581.png
    http://blizniaczecuda.blogspot.co.uk/
    https://www.facebook.com/Blizniaczecuda

Moje dwa aniołki czuwają (*) 01.08.12, 04.10.12
    moja walka: http://dzieckomojadroga.blogspot.co.uk/

• Yvone Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pnie się, ale nie wiem czy to już czy tak jak dziewczyny dopatrzyły się wcześniej.
    kochana ja też chcę, żeby się Wam w końcu udało. i wiem co znaczy 3 lata. tyle czekaliśmy na Kaloszka.

Ulala lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kokomonka wrote:
    u mnie niestety dzisiaj plamienie, więc jutro już porządnie poleci, cóż trzeba czekać na kolejny cykl :(

a ja stawiam u Ciebie na + :))

‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ