Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
no ja miałam jeszcze robione badanie na wirusa HIV bo to chyba jest też podstawowe badanie przed zajściem w ciążę.
Dziewczynki u mnie znowu @ nie widać, ovu na dziś wyznaczył jej termin więc czekam.. mąż w trasie (jest kierowcą) ale dzwonił z samego rana czy @ przylazła, tempka się trzyma. Jak nie będzie @ jutro kupię test i w sobotę zrobię, ale mam takiego pecha, że zawsze po zrobieniu testu przychodzi ta wredota, więc aż się boję. Może jeszcze wyprzedzi testowanko. -
Hej hej
Kokomonka no nono...temp jest....trzymam kciuki ja wychodzę z założenia ze lepiej zrobić test niż sie nastawiac...jak PCO dało o sobie znać to miałam okresy co 2 mce i tak za każdym razem czekalam i sie nastawialam aż w końcu sie wkurzylam i robiłam testy w dzień spodziewanej i przynajmniej miałam jasna sytuacje.
Co do badan to ja miałam tylko podctawowe ale w moi przypadku od razu wyszło ze cos jest nie tak -
Kokomonka zrób test, bo chyba to czekanie jest najgorsze - przynajmniej dla mnie...a tak to można się już cieszyć, no ewentualnie przygotowywać psychicznie do następnego miesiąca . Ja zrobiłam test i oczywiście był -, a następnego dnia spadła temperatura i niedługo przyszła @.
-
Kokomonka mnie tak bolało w ciąży tak na okres a nawet girzej a okresu brak....testuj!! Tym bardziej, ze było plamienie a to mogło byc implantacyjne testuj
-
nick nieaktualny