Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Przecież wam piszę, że mnie wczorajszy oszukał. Ale ok
Doma, nie pójdę na betę..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd0787208b0f.jpg
Ja widzę cień cienia, ale to może dlatego, że zawsze widzę
#potęgapodświadomości10 cs
2 cs były z inofem
problemy z tarczycą i gospodarką hormonalną organizmu
diagnostyka w kierunku PCOS
-
karolinams wrote:Gosiaczek czekaj z testem do jutra
Susanna skoro wątpliwy to coś jest , u mnie biało aż w oczy kuje więc nie mam złudzeń.
myślisz....?
31 dc dziś.
Czyli jutro dopiero beta czy jutro drugi sikaniec?
10 cs
2 cs były z inofem
problemy z tarczycą i gospodarką hormonalną organizmu
diagnostyka w kierunku PCOS
-
nick nieaktualnyMnie się już w oczach pier...ale ja coś na żywo widzę, wiem, że na zdjęciu nie ma nic... poczekam sobie do czwartku, ale to jedna z tych sytuacji, których bardzo nie lubię tzn dający nadzieję test, i to nie jeden.....bo z wczorajszego wieczora jest jeszcze ciekawszy po wyschnięciu... szczególnie, ze majaczy coś jak jest mokry
to z WIECZORA PO WYSCHNIĘCIU kreskę widziałam juz jak zrobiłam nie tak wyraźną
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/94325a67e42c.jpg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Czuje ciazunie
-
Ja na tych zdjęciach nic niestety nie widzę, ale to o niczym nie świadczy, bo mogę mieć po prostu kiepski ekran. Jeśli na żywo widać cienie, to myślę, że po prostu jest dość wczesna ciąża, a testy mało czułe Dlatego ja bym wolała zrobić betę bo by wyszła jasność, ale skoro nie chcesz to trzymam kciuki dalej i czekam aż będę mogła oficjalnie wkleić wózeczek obok Twojego nicku.
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna, też jestem po stracie, ale nie widzę sensu w takim wpatrywaniu się w kreski, czy może ona jest czy może jednak nie, i przez kilka dni myślenie tylko o tym. Poszłabyś na betę, to byś przynajmniej wiedziała. A myśląc w ten sposób że kiedyś miałaś betę pozytywną A potem spadała i przez to nie chcesz robić następnej jest trochę bez sensu, bo skoro tak myślisz o zrobieniu samej bety, to co będzie potem w ciąży, cały czas stres żeby nie było tak jak poprzednio...? Nie zrozum mnie źle i się nie obraź, ale takie roztrząsanie jednej kreski przez kilka stron forum może w końcu być męczące. Życzę Ci ciąży z całego serca, ale też trochę luzu przy tym
Meginka, Existenz lubią tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄