Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Suzanna dopóki nie ma @ wrednej to mamy razem z tobą nadzieję!!!! Może faktycznie za wcześnie na test.
U mnie dziś duuużo kurzego białka i brzuch trochę boli więc chyba owu nadciąga -
Suzanna może jednak jakiś cudem się udało.
Meginka nic tylko seks, seks, seks.
Jakby człowiek mógł wyłączyć głowę, nie analizować wykresów, objawów, nie pilnował kiedy brać jakieś leki, kiedy nie brać, może łatwiej byłoby się odstresować, cieszyć seksem...
U nas teoretycznie wczoraj albo dziś jest owu. Wczoraj wieczorem i dziś rano bolał mnie brzuch na owu (ból po rozlanym płynie w zatoce Douglasa).
Nie wiem czy dziś coś z seksu będzie, bo ciężki dzień, także chyba nie ma co się łudzić w tym cyklu.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Trzymam kciuki dziewczyny! Powodzenia nam wszystkim
kate88:), mania_, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dziewczyny mnie lekarz sugerował brać kiedyś dupka 7 dni po terminie @ i w tym czasie jakby się miała @ pojawić to będzie. Nie wiem co to za test.. miałam te plamienia a teraz nic jedynie mnie tak jajnik kuł jakby mi ktoś szpileczkę wbijał. Cóż, czekam na tą @ a tu wam mówię, że zatestuję ostatecznie w piątek...
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:Trzymam kciuki za testy! Ja dzis siedze w pracy do 15.
Hopeless gratuluje -
Hej dziewczyny ja w tym cyklu zastosowałam się do rady mamaginekolog i przez cały cykl co drugi dzień. Wtedy nie ma możliwości przegapienia a poza tym plemniki przecież sobie trochę jeszcze żyją. Więc co drugi dzień zastrzyk z plemników Swoją drogą bardzo fajna z niej babka i lubię ją czytać. Ciekawe rzeczy publikuje.
Czy ja dobrze widzę że u hopeless fasolka?? Jeśli tak to przegapiłam coś. i serdeczne gratulacje