Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Margolciak wrote:Hopeless gratulacje
od poniedziałku biorę dupka i od tego samego czasu boli mnie krzyż i codziennie brzuch na dole jakbym zaraz miała dostać @. nie za dobrze na mnie działa ten lek
Hopless też przeoczyłam chyba tą wiadomość ale bardzo gratuluje
-
Dziewczyny bo jak na 2 wątkach w sumie pisze
Tak! Dziś wysikałam wymarzonego bladziocha i dziękuję Wam bardzo za gratulacjeAnulka0407, aria40, Karma88, aciulka, CarPer, Margolciak, An_cat, wszamanka, e.wela, Anna Stesia, Kat83, kate88:), Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Dziewczyny bo jak na 2 wątkach w sumie pisze
Tak! Dziś wysikałam wymarzonego bladziocha i dziękuję Wam bardzo za gratulacje
I na tym wątku też gratuluję!!! Super wiadomość!_Hope_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
srebrzysta wrote:nie martw sie dupek daje takie objawy, ja przy nim jak brałam miałam pełne spectrum objawów ciążowych-weź na to poprawkę niestety bo można się mocno rozczarować
Hopless też przeoczyłam chyba tą wiadomość ale bardzo gratuluje
sloneczkowa a co maluchowi? moja tez na antybiotyku, gorączka w weekend prawie 40 stopni ;/ zapalenie górnych dróg oddechowych, ale obeszło się bez szpitala. mam nadzieję, że szybko wyjdziecie, a zawsze można skoczyć do tamtejszej toalety hahaZosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
nick nieaktualnyChora .zaczął się dzisiaj trzeci tydzień choroby.nic nie chce jeść tylko na mleku mi żyje.
Jeszcze dwa dni i będzie dwa tyg jak nie śpimy w nocy więc nawet mi się o seksie myśleć nie chce. Także z tego miesiąca mnie z cała pewnością wykreslcieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 11:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margolciak wrote:Na innym wątku pisała, że 11-12 dpo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Może następnym razem się uda.
Ja bym już chciałam teściora robić i jak coś to próbować od nowa, a tak trzeba czekać...
Ciekawe co z tego cyklu wyjdzie... No i co gin na kontroli powie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Proszę o dopisanie na 26.03... Chociaż już nie mam nadziei
7 cykl starań.1. 9 cykli starań
2. Poronienie w 12 tc
3. 1cs po poronieniu- córeczka, w 2018
4. Od maja 2019 starania o drugie dziecko
5. m. Oligoasthenoteratozoospermia , morfologia 0%
6. 02.2020 cb
7. 03.03.2020 II , 4.03.2020 bhcg 30.09 U/l, 06.03 bhcg 120, 9.03 bhcg 500,
8.13.03 USG pęcherzyk ciążowy na razie bez zarodka -
incognito nie panikuj. Ja sie staram 31 cykli i tez nic. Glowa do gory, uda sie.
Hopeless gratulacje, faktycznie wypadaloby zmienic nick
A ja mam teraz przed soba dwa tygodnie czekania ojessssu....Marlena24, kaka470, _Hope_ lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning