Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Ale jaja ! Oby się sprawdziło
U mnie test czułości 10 negatywny, jak tylko dostanę @ to zjem clo i sru na monitoring !Zosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
nick nieaktualny
-
Susanna, a który masz dpo?
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
sloneczkowa mama wrote:https://zapodaj.net/4afbfcfffab63.jpg.html to jest pozytyw dziewczyny czy nie? tak z ciekawości pytam tylko bo przytulanek i tak nie będzie
-
nick nieaktualnyCześć. My dzisiaj wychodzimy do domu. Młoda co prawda jeszcze chora ale no wypuszczają nas. Dzisiaj się wściekła. Wstała o 7 rano i wyje ubrać się nie ubierze jechać nie pojedzie jeść nie będzie pić nie będzie. No szlag mnie zaraz trafi dziewczyny uwierzcie mi trzy tygodnie choroby dziecka i ja mam dość
-
sloneczkowa mama wrote:Cześć. My dzisiaj wychodzimy do domu. Młoda co prawda jeszcze chora ale no wypuszczają nas. Dzisiaj się wściekła. Wstała o 7 rano i wyje ubrać się nie ubierze jechać nie pojedzie jeść nie będzie pić nie będzie. No szlag mnie zaraz trafi dziewczyny uwierzcie mi trzy tygodnie choroby dziecka i ja mam dośćZosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
Asikk gratuluję, wygląda ciążowo!
Mi of wyznaczył owu na wykresie. Nie wiem czy zaskoczymy teraz, ale żyję nadzieją, że dostanę najpiękniejszy prezent urodzinowy jak będę testować.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
AnaR masz bardzo niskie tempki. Miałaś mocną krechę na owu? Nie robiłaś w następnych dniach? W czasie miesiączki miałaś endo 13 mm? Wygląda na to, że duzymi krokami zbliża się owu u Ciebie.
Pytam, bo jak już w 11 dniu cyklu miałam endo 12 mm i bardzo mnie to zdziwiło. W dodatku te pozytywne testy owu, to tak jakbym miała za dużo LH na początku cyklu.
Dziewczyny z clo, czy przepisuje wam to zwykły gin, czy leczycie się w klinice niepłodności? Bo mój mnie odesłał do invimedu, strasząc, że przy clo mogą się zdarzyć krwawienia śródcykliczne, nawet krwotoki. Pregnylu też by mi pewnie nie przepisał. Jak to jest z tą stymulacją? -
Z tym bzykaniem to jest tak, że do owu jakoś się nie chce, a po owu jak się czeka na @ to wtedy to by człowiek bzykał na potęgę.
SusannaDean Mroczną Wieżę Kinga widzę, że masz w stopce. Już Cię kocham.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia