Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
aria40 wrote:
Dziewczyny z clo, czy przepisuje wam to zwykły gin, czy leczycie się w klinice niepłodności? Bo mój mnie odesłał do invimedu, strasząc, że przy clo mogą się zdarzyć krwawienia śródcykliczne, nawet krwotoki. Pregnylu też by mi pewnie nie przepisał. Jak to jest z tą stymulacją?
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
miśka1987 wrote:hehe ja właśnie na clo teraz Chciałam ją podpytać cokolwiek, ale z uśmiechem na twarzy mnie wypraszała. Dam wam na nią namiar miesiąc wcześniej trzeba się zapisać tyle ludzi ma chętnych, le podobno dobra jest babka. tak mówią, bo ja osobiści średnio we wróżki wierzę
A powiedz w jakim mieście? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska. Czytalam, ze nawet jakby byla ciaza to na tym etapie nie jest polaczona z matka, wiec alkohol ani jedzenie na nia nie wplyna. Nic sie nie przejmuj. Test raczej pewnosci Ci nie da, nie wiem ktory to dpo, ale niektorym dziewczynom pozytyw pojawial sie dopiero 17dpo.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Hej dziewczyny u mnie @ Ale proszę mnie przepisać na 31 marzec !!! Nie uciekam zostaję, a do akcji wkracza clo !
Więc Suzi głowa do góry i na pewno urosną od którego dc bierzesz? -
Asik gratulacje
miska na zdrowie 7dpo to sie raczej dopiero decyduje, czy sie zagniezdzac, a i potem masz troche czasu, wiec spokojnie mozesz poszalec odrobine. Wroc z tarcza, lub na tarczy
Suze lipa. Tez ostatni cykl jestem na clo, znalazlam w szafce, to wzielam, a co tam. Gorzej nie bedzie. Tylko slabo ponoc dziala na mnie, licze na cud jakis.
srebrzysta, ja mam takie bole po clo. Chodzic nie moge, wszystko mnie boli a dzieci trzeba robic
Karma My tu zakladamy fanklub Kinga hahaha A Wieze zjadlam juz chyba z 10 razy na wyrywki.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny