Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
https://drive.google.com/file/d/0BywCDImj6EaneUpwaHZXZy1pd1k/view?usp=drivesdk
spójrzcie proszę w ten link. to moje testy.. według mnie to ciąża ale tatuś nie wierzy i teraz już sama mam wątpliwości..Margolciak, karola205, Lady Savage, Gigi, kate88:), Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
Asikk wrote:https://drive.google.com/file/d/0BywCDImj6EaneUpwaHZXZy1pd1k/view?usp=drivesdk
spójrzcie proszę w ten link. to moje testy.. według mnie to ciąża ale tatuś nie wierzy i teraz już sama mam wątpliwości..Margolciak lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualnyAsikk gratulacje
hahaha ja właśnie wróciłam od wróżki. Tzn ja nie chciałam wróżyć, ale moja przyjaciółka (mąż ją zdradza) i ledwo tam weszłyśmy, a TA do mnie mówi czy mogę wyjść, bo ona kobietom w ciąży nie wróży ale się ubawiłam Wie o ciąży przed zagnieżdżeniemSusannaDean, aria40, Zuza_22, Karma88, aciulka, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymiśka1987 wrote:Asikk gratulacje
hahaha ja właśnie wróciłam od wróżki. Tzn ja nie chciałam wróżyć, ale moja przyjaciółka (mąż ją zdradza) i ledwo tam weszłyśmy, a TA do mnie mówi czy mogę wyjść, bo ona kobietom w ciąży nie wróży ale się ubawiłam Wie o ciąży przed zagnieżdżeniem
U mnie test czułości 10 negatywny, jak tylko dostanę @ to zjem clo i sru na monitoring ! -
nick nieaktualnyhehe ja właśnie na clo teraz Chciałam ją podpytać cokolwiek, ale z uśmiechem na twarzy mnie wypraszała. Dam wam na nią namiar miesiąc wcześniej trzeba się zapisać tyle ludzi ma chętnych, le podobno dobra jest babka. tak mówią, bo ja osobiści średnio we wróżki wierzę
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny ratujcie poradą !!!!
wczoraj o 17 dostałam zastrzyk z pregnylu na pękniecie pęcherzyka, dzis o 17 czyli po 24h ból najpierw obu jajników a teraz od 4 godzin boli jajnik lewy z którego ma byc ovu tak że zaraz zejde juz nie moge wytrzymac to nie jest taki jak zawszze bol owulacyjny tylko nie do zniesienia jakby miał eksplodowac i pęknąc , ani lezec, ani chodzic nie wspomne jak wygladało przytulanie... poratujcie czy to normalne? miała tak któraś? ja w tamtym cyklu miałam pregnyl i nic takiego nie było