Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Miska, Majzu trzymam kciuki za betki ^^ Otworzylybyscie ladnie marzec, co?
anusiak bo wiesz, osoby ktore sa najblizej nas i najlepiej nas znaja, wiedza dokladnie gdzie uszczypnac. Grunt to dojsc do porozumienia i szanowac sie nawzajem.
Ja czasami mam ochote rzucic w mojego krzeslem Ale tego nie robie, bo by mi go brakowalo, jakbym dziada ubila. I to jest milosc ^^
Suze no wyobraz sobie i spadek i plamienie. Cuda niewidy.
Az jestem ciekawa jak bedzie jutro. W kolejnych trzech dniach mierze temp o tej samej godzinie, wynik powinien cos tam wskazac. Albo nie Sama ta obiecana flaszke wyrzne jak @ przyjdzie
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyAnusiak, teraz tak myslisz bo jestes zla i rozzalona..mysle,ze dostrzezesz w tym sens i bedzie ci latwiej, mezczyzni tez bywaja wrazliwi,jesli twoj wytrzymal tsoja wrazliwosc i to,ze jestes jak mowisz trudna,to i dalej da rade, tylko nie zniechecaj go. Postarajcie sie o jakies porozumienie. Co do seksu. Teraz tak uwazasz,ale to nie jest obowiazek lecz przyjemnosc,jak przejda wam nerwy to na nlwo sie zblizycie,odbudowanie bliskosci bywa trudne
Kat,jak slysze od ciebie plamienie i spadek w 6 dpo to mi sie jedno kojarzy i jest nim fasolka,mam nadzieje na taki obrot spraw u ciebie,oczywiscie nie tylko bezinteresownie,poniewaz zyskam nadzieje tez dla siebis, wiec zrob to dla nas i badz w ciazy!!!! -
nick nieaktualny
-
AnaR wrote:Mam pytanie. Jak temperatura po ovu spada poniżej kresek wyznaczajacej owulacje to co to może oznaczać?Niedoczynność tarczycy. Starania od 4.2014.
Prolaktyna 35 ng/ml -
anusiak5 wrote:dzięki ale ile razy może byc ten moment kryzysowy.u mnie złośc minęła ale ten żąl boli i to strasznie bo kocham mojego ponad życie tak samo kocham naszą córke.jesteśmy tyle lat razem i wie jaka jestem czego nie toleruje.wie jak wyglądało moje życie od malenkiego po nasz ślub cywilny wiec wiesz takie zachowanie boli i pewne słowa rania bardziej niż ból fizyczny
-
nick nieaktualnyCześć. Dziewczyny u mnie 19 dc 4 dni temu była owu jakie badania dla gina mogę zrobić dzisiaj ? Progesteron wiem że 7 dni po ale co można zrobić albo w 19 dc albo 4 dni po owu. Chce iść do giną z kompletem badań w przyszłym tygodniu. Zrobiłam już tsh ft3 i ft4.
-
AnaR wrote:Mam pytanie. Jak temperatura po ovu spada poniżej kresek wyznaczajacej owulacje to co to może oznaczać?
jednorazowy spadek nic nie oznacza, ale jak się utrzyma, to najprawdopodobniej niedomoga lutealna. Bo tempka związana jest z wydzielaniem progesteronu. Może też być tak, że pęcherzyk nie pękł, więc dlatego proga jest mało. Ja bym doradzała badanie progesteronu
Słoneczkowa, ja oprócz proga nic bym nie robiła. Mierzysz tempki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 08:04
-
nick nieaktualnyaria40 wrote:jednorazowy spadek nic nie oznacza, ale jak się utrzyma, to najprawdopodobniej niedomoga lutealna. Bo tempka związana jest z wydzielaniem progesteronu. Może też być tak, że pęcherzyk nie pękł, więc dlatego proga jest mało. Ja bym doradzała badanie progesteronu
Słoneczkowa, ja oprócz proga nic bym nie robiła. Mierzysz tempki? -
hej ciężko za Wami nadążyć, wszystkim zaciązonym gratuluje:) oczekującym życze powodzenia no i za ta bete Miśki u mnie wykres taki jakiś nudny temperaturowo nic sie nie dzieje
co do facetów to często chlapia cos i nie pomyślą ja juz powoli dochodze do tego że nie warto sie przejmowac kazdym słowem i zachowaniem jak to kiedys było. choc nie zawsze moge sie opanować,szczegolnie przed @ hahha:) -
Witajcie Kochane
Nieśmiało się chwalę, a wyniki bety powinny być wieczorem
Dzisiaj mam 35dc i 12dpo
Skrzydlata, Karma88, CarPer, e.wela, wszamanka, kate88:), aria40, Lady Savage, Meginka, Anna Stesia, kaka470, Margolciak, anciaa, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny