Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zuza_22 wrote:Eh niestety nie tym razem, @ pełną parą.
Kiepskie wieści na roczek synka
Mocno trzymam za was kciuki:*
Miśka współczuję koleżance a za Twoją betę trzymam kciuki
Susana wiem wiem, że jak ma być dobrze to będzie, ale jednak mimo że wiem, że to od leków, to daje jakąś nadzieję, niestety często niespełnioną...Zosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
nick nieaktualnynooooo mam okienko
Moja przyjaciółka miała szczęśliwą rodzinę do 22 grudnia. Wtedy to jej mąż przyszedł do domu i powiedział że się zakochał (po 10 latach małżeństwa), że odchodzi do niej, że będzie przyjeżdżał do dzieci raz w tygodniu i spłacał kredyt. Nie chciał powiedzieć kto to i gdzie będzie mieszkał teraz. Zrobiła wywiad wśród znajomych, ale nikt nie wiedział nic. Zapisała się do wróżki, odczekała miesiąc do terminu i pojechałyśmy. Ja jako towarzyszka tylko. Wchodzimy tam, a ta wróżka na dzień dobry, że mam wyjść bo kobietom w ciąży nie wróży. Ona została i wróżka jej powiedziała, że mąż odszedł i nie wróci, że będzie miał nowe dziecko, że tą 2 znają oboje od 5 lat, ale romans rozwinął się w ciągu ostatniego roku. I że mieszka w Gdańsku i z okna widzi teraz wielkie metalowe maszyny... Przeanalizowałyśmy znajomych pobawiłyśmy się w detektywów pojechałyśmy do koleżanki która ma z okna widok w stronę stoczni... i bach, drzwi otwiera jej mąż...
Dziwne to wszystko, nie wiem jak to wytłumaczyć... ale trafiła nasza czarownica... -
miśka1987 wrote:nooooo mam okienko
Dziwne to wszystko, nie wiem jak to wytłumaczyć... ale trafiła nasza czarownica...
matko jaki cham zachował się jak ostatnia świnia naprawdę współczuje Twojej przyjaciółce... mam nadzieję, że jeszcze mu pokaże i będzie żałował że ją zostawił.
a jeśli chodzi o wróżkę, to nigdy nie wierzyłam. ale jak słyszę takie historie to sama nie wiem... chyba bym się bała iść, bo mogłabym coś złego usłyszećZosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
nick nieaktualny
-
A ja bym z chęcią poszła do takiej prawdziwej i poleconej wróżki. Pierwsze pytanie jakie bym zadała to czy będę jeszcze miała dziecko i kiedy?
No ale Sopot za daleko...
W sumie kiedyś byłam i powiedziała, że będę miała trójkę ale nie wiem czy Aniołki też wróżki liczą
Miśka o której wyniki? Bo już nie mogę się doczekać gratulacji -
A ja we wrozki nie wierze. A jesli ktoras baba cos naopowiada i sie sprawdza, to nie wierze, ze ta wiedza idzie "z gory", ze tak powiem. Nie polecam sie bawic we wrozki, otwiera sie czasem drzwi, przez ktore przelaza rozne swinstwa. Jak sie wierzy w Gore, trzeba sobie zdac sprawe z tego, ze dol tez jest prawdziwy Wrozki, taroty i inne takie sa raczej niebezpieczne. Jak ja chce o cos pytac, gadam z Tata
Wiem, gadam jak nawiedzona
Tak czy inaczej, wrzucilam ignora na ta moja nieszczesna tempke dzisiaj. Zobaczymy co z tego bedzie.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Miśka mocno mocno trzymam kciuki za betę!
Wysyłam też mnóstwo wirusków i pozytywnej energii dla każdej z was, testującej w marcu. Oby ten miesiąc przyniósł wam upragnione dwie kreskiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 16:18
Anulka0407, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Majzu ja nic nie widze, no ale okulary zepsulam
Karma, ze moj spadek? 5-6 dpo? Moze byc niby, choc wczesnie. Ale ja juz pisalam w innym watku, ze nie wierze w to raczej A jakby co, to stawiam flaszke tym co moga, jak juz wstane z podlogi, bo pewnie zemdleje60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning