Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Miska ja też tam coś widzę jak się sprawdzi dawaj namiar na wróżke, podjade te 300 km
U mnie już pierwsze oznaki na duphastonie, cycki bolą. Żebym go nie brała bym miała nadzieję, a tak...miśka1987 lubi tę wiadomość
Zosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
nick nieaktualnyMargolciak wrote:Miska ja też tam coś widzę jak się sprawdzi dawaj namiar na wróżke, podjade te 300 km
U mnie już pierwsze oznaki na duphastonie, cycki bolą. Żebym go nie brała bym miała nadzieję, a tak... -
nick nieaktualnyMargolciak wrote:Miska ja też tam coś widzę jak się sprawdzi dawaj namiar na wróżke, podjade te 300 km
U mnie już pierwsze oznaki na duphastonie, cycki bolą. Żebym go nie brała bym miała nadzieję, a tak...
hehe my z przyjaciółką w poszukiwaniu "sprawcy zdrady" zrobiłyśmy 90 km w jedną stronę Ale powiem wam, że trafiła... może i niestety podała imię, wiek i miasto gdzie mieszka ta 2 i rzeczywiście... okazała się, że to "przyjaciółka rodziny". Jak tam pojechałyśmy akurat udawał frajer szczęśliwą rodzinkę z kochanką... a w domu 2 dzieci i 20 lat kredytu na dom -
Dobry. Dziś temperatura skoczyła w gorę, a mam 6dpo dopiero i nerwy mnie zżerają.
Miska dawaj znać czy byłaś na becie! Powodzenia, mam nadzieję, że po prostu jestem ślepa i dlatego nic na fotce nie zauważyłam.
Eh ten tydzień zapowiada się męczący w pracy, ale niech idzie.
W sobotę mój mąż idzie wreszcie na badanie nasienia. Zobaczymy co wyjdzie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
miśka1987 wrote:hehe my z przyjaciółką w poszukiwaniu "sprawcy zdrady" zrobiłyśmy 90 km w jedną stronę Ale powiem wam, że trafiła... może i niestety podała imię, wiek i miasto gdzie mieszka ta 2 i rzeczywiście... okazała się, że to "przyjaciółka rodziny". Jak tam pojechałyśmy akurat udawał frajer szczęśliwą rodzinkę z kochanką... a w domu 2 dzieci i 20 lat kredytu na dom
Boszzz jak to mozliwe takie cuda. Ale ten sugestywny komentarz wróżki w Twoim kierunku...ja bym chyba zemdlała z wrażenia. Jak okaże się, że jesteś w ciąży, jadę tam.
Existenz powodzenia!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 07:48
Karma88, Existenz lubią tę wiadomość
-
SusannaDean mogę o coś zapytać , mam nadzieję że w żaden sposób Cię nie urażę.
Chodzi mi o @ kiedy się u Ciebie pojawiła po nieszczęściu jakie Nas spotkało ???Czy normalnie w terminie tak jakby nie było ciąży czy jak ????PO jakim czasie , bo szczerzę ja liczę że już od kwietnia zacznę starania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 07:49
-
nick nieaktualnykaka470 wrote:SusannaDean mogę o coś zapytać , mam nadzieję że w żaden sposób Cię nie urażę.
Chodzi mi o @ kiedy się u Ciebie pojawiła po nieszczęściu jakie Nas spotkało ???Czy normalnie w terminie tak jakby nie było ciąży czy jak ????PO jakim czasie , bo szczerzę ja liczę że już od kwietnia zacznę starania -
nick nieaktualnyaria40 wrote:Boszzz jak to mozliwe takie cuda. Ale ten sugestywny komentarz wróżki w Twoim kierunku...ja bym chyba zemdlała z wrażenia. Jak okaże się, że jesteś w ciąży, jadę tam.
Existenz powodzenia!!! -
nick nieaktualnyDoma90 wrote:Dziewczyny dopisałam was.
Zuza gratuluję!!
U mnie 10dpo. Wczoraj zrobiłam test owulacyjny wyszła kreska ale bledsza, a słyszałam, że jak się jest w ciąży to wychodzi ten test pozytywny. Cóż, pozbyłam się złudzeń, czekam na @ -
nick nieaktualny
-
A u mnie cholera wie co
Tak ladnie juz bylo, no! Wykres cudny, tempki eleganckie. Owu potwierdzona temperatura, sluzem i testem. Plamie od dwoch dni, tempka skoczyla wczoraj w gore odrobine. A dzisiaj spadla nagle o pol stopnia (ponizej kreski) i OF mi wywalil calkowicie kreche owulacji Ki pieron60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning