Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
miśka1987 wrote:Lady Savage nie zadręczaj się! Mi też się to zdarza a mam dziecko na diecie bezglutenowej. Nieraz zdarzyło mi się zapomnieć jego chlebka
-
Witajcie Kochane
Miśka ja tam coś widzę... jakiś cień cienia Trzymam kciuki za betę
Nie bardzo ostatnio się udzielam i trochę mi to dobrze robi Dzisiaj mam 10dpo i "jeszcze" nie testowałam W poprzednich cyklach zaczynałam już 9dpo.
Testować mam 10 marca (15dpo) ale na pewno zatestuję wcześniej. Może we wtorek, bo na jutro rano nie mam testu w domu Ale jutro już na pewno kupię
Miłego popołudnia -
nick nieaktualnyAnulka0407 wrote:Witajcie Kochane
Nie bardzo ostatnio się udzielam i trochę mi to dobrze robi Dzisiaj mam 10dpo i "jeszcze" nie testowałam W poprzednich cyklach zaczynałam już 9dpo.
Testować mam 10 marca (15dpo) ale na pewno zatestuję wcześniej. Może we wtorek, bo na jutro rano nie mam testu w domu Ale jutro już na pewno kupię
Miłego popołudnia
No to ja życzę powodzenia !Anulka0407 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mi dziś ten duphaston daje czadu... wszystko mnie wkurza zła jak osa chodzę. A jeszcze mały z wszystkim na nie. Poszłam z psem na spacer żeby złapać oddech. Na samym skraju lasu, na chodniku 2 dziki spotkałyśmy i trzeba było wracać. Aż strach wychodzic ostatnio u nas
-
miśka1987 wrote:Tak 87 w listopadzie 30 zim mi stuknie...
A twoja z jakiego powodu na diecie? Mój celiakia, późno zdiagnozowana bo w wieku 3 lat dopiero -
dziewczyny życze wam powodzenia.ja przerywam starania.nie mam już siły dla mojego męża.jakas godzine temu dowiedziałam sie ile dla niego znacze i ile jak liczy sie z moim zdaniem.jak zwykle pokłocilismy sie przez moja pojebana rodzine.oni ledwo cos palna a on robi co chca.zamiast stanac po mojej stronie i zrozumiec co ja czuje ale nie lepiej powiedziec że nie chce odemnie wysłuchiwac zas.i dlaczego znow ja czuje sie winna.ps.a miało byc dzis tak pieknie.ranomiło czule a teraz wpych w przepasc
-
nick nieaktualny
-
Anusiak, ja w zeszłym miechu miałam tak samo, tutaj tiu tiu, robimy dziecko, a jak się ubrałam ślicznie, umalowałm i poszłam go kokietować to powiedział: ależ mnie kurwa denerwujesz dzisiaj, poszłam ryczeć do łazienki, i tak serduszkowaliśmy tylko 2 razy, byłam zła jak osa i powiedziałam że już wiecej dziecka z nim nie chce mieć, złość minęła. I trzymam kciuki by u Was to była również chwilowy moment kryzysowy.
-
nick nieaktualny
-
Anulka0407 wrote:Witajcie Kochane
Miłego popołudniaAnulka0407 lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
Rzadko się udzielam, ale caly czas was śledzę
Na lutówkach pociągnęłam kiepski początek jednych ktesek:( dlatego mam nadzieje, że teraz zła passa się odwróci
13 dpo beta 16:) poczatek nieśmiałej radościmiśka1987, kate88:), kaka470, Anulka0407, Existenz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuza_22 wrote:Rzadko się udzielam, ale caly czas was śledzę
Na lutówkach pociągnęłam kiepski początek jednych ktesek:( dlatego mam nadzieje, że teraz zła passa się odwróci
13 dpo beta 16:) poczatek nieśmiałej radości -
nick nieaktualnyZuza_22 wrote:Rzadko się udzielam, ale caly czas was śledzę
13 dpo beta 16:) poczatek nieśmiałej radości
Suuuuuuuper nieśmiało gratuluje :* -
Zuza_22 wrote:Rzadko się udzielam, ale caly czas was śledzę
13 dpo beta 16:) poczatek nieśmiałej radości
Nie wiem czy już można Ci gratulować? Może chociaż tak po cichu....gratulujęCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
miśka1987 wrote:No i nie wytrzymałam w najgorszym czasie w środku dnia I oczywiście widzę cień na żywo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ef828d952e7.jpgmiśka1987 lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤