Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
witaj w klubie moja 7latka też na diecie bezglutenowej.ps.jestes rocznik 87 tak jak w opisiemiśka1987 wrote:Lady Savage nie zadręczaj się! Mi też się to zdarza
a mam dziecko na diecie bezglutenowej. Nieraz zdarzyło mi się zapomnieć jego chlebka 
-
Witajcie Kochane

Miśka ja tam coś widzę... jakiś cień cienia
Trzymam kciuki za betę 
Nie bardzo ostatnio się udzielam i trochę mi to dobrze robi
Dzisiaj mam 10dpo i "jeszcze" nie testowałam
W poprzednich cyklach zaczynałam już 9dpo.
Testować mam 10 marca (15dpo) ale na pewno zatestuję wcześniej. Może we wtorek, bo na jutro rano nie mam testu w domu
Ale jutro już na pewno kupię 
Miłego popołudnia
-
nick nieaktualnyAnulka0407 wrote:Witajcie Kochane

Trzymam kciuki za betę 
Testować mam 10 marca (15dpo) ale na pewno zatestuję wcześniej. Może we wtorek, bo na jutro rano nie mam testu w domu
Miłego popołudnia
No to ja życzę powodzenia !
Anulka0407 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mi dziś ten duphaston daje czadu... wszystko mnie wkurza
zła jak osa chodzę. A jeszcze mały z wszystkim na nie. Poszłam z psem na spacer żeby złapać oddech. Na samym skraju lasu, na chodniku 2 dziki spotkałyśmy i trzeba było wracać. Aż strach wychodzic ostatnio u nas
-
ja tez w listopadzie 30 lat bede miec.moja nie jest uczulona na gluten ale ma delikatny zołądek musi uwazac co je.w podobnym wieku miała zdiagnozowane co twoja pociecha.miała ostre zapalenie zoladka stad dieta bezglutenowa tóra dobrze jej służy.nie może jesc też słodkiego i zwykłego cukru.troche podmianek troche kombinacji ale daje rade z tymmiśka1987 wrote:Tak 87
w listopadzie 30 zim mi stuknie...
A twoja z jakiego powodu na diecie? Mój celiakia, późno zdiagnozowana bo w wieku 3 lat dopiero -
dziewczyny życze wam powodzenia.ja przerywam starania.nie mam już siły dla mojego męża.jakas godzine temu dowiedziałam sie ile dla niego znacze i ile jak liczy sie z moim zdaniem.jak zwykle pokłocilismy sie przez moja pojebana rodzine.oni ledwo cos palna a on robi co chca.zamiast stanac po mojej stronie i zrozumiec co ja czuje ale nie lepiej powiedziec że nie chce odemnie wysłuchiwac zas.i dlaczego znow ja czuje sie winna.ps.a miało byc dzis tak pieknie.ranomiło czule a teraz wpych w przepasc
-
nick nieaktualny
-
Anusiak, ja w zeszłym miechu miałam tak samo, tutaj tiu tiu, robimy dziecko, a jak się ubrałam ślicznie, umalowałm i poszłam go kokietować to powiedział: ależ mnie kurwa denerwujesz dzisiaj, poszłam ryczeć do łazienki, i tak serduszkowaliśmy tylko 2 razy, byłam zła jak osa i powiedziałam że już wiecej dziecka z nim nie chce mieć, złość minęła. I trzymam kciuki by u Was to była również chwilowy moment kryzysowy.
-
nick nieaktualny
-
No to testujemy we wtorek. U mnie też 10dpoAnulka0407 wrote:Witajcie Kochane

Trzymam kciuki za betę 
Miłego popołudnia
Anulka0407 lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
Rzadko się udzielam, ale caly czas was śledzę

Na lutówkach pociągnęłam kiepski początek jednych ktesek:( dlatego mam nadzieje, że teraz zła passa się odwróci
13 dpo beta 16:) poczatek nieśmiałej radości
miśka1987, kate88:), kaka470, Anulka0407, Existenz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj jak szybko ci idzieZuza_22 wrote:Rzadko się udzielam, ale caly czas was śledzę

Na lutówkach pociągnęłam kiepski początek jednych ktesek:( dlatego mam nadzieje, że teraz zła passa się odwróci
Gratulacje !
-
nick nieaktualnyZuza_22 wrote:Rzadko się udzielam, ale caly czas was śledzę

Suuuuuuuper
nieśmiało gratuluje :*
-
Zuza_22 wrote:Rzadko się udzielam, ale caly czas was śledzę

Nie wiem czy już można Ci gratulować? Może chociaż tak po cichu....gratuluję
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Jak tam widzę ten cień cienia. Idź jutro na betęmiśka1987 wrote:No i nie wytrzymałam
w najgorszym czasie w środku dnia
I oczywiście widzę cień na żywo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ef828d952e7.jpg
trzymam kciuki
miśka1987 lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤