Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuza91 wrote:Czyli jutro będziesz 10 dpo? Może już coś wyjść A ja nie wyjdzie, to spokojnie, nie wszystko stracone. Możesz wtedy np. poczekać jeszcze kilka dni i zrobić test w dniu spodziewanego okresu albo kolejną betę np. 2 dni po tej pierwszej.
Pytanie co dla Ciebie jest gorsze - to, że beta mogłaby wyjść negatywna i by Cię to bardzo stresowało (wtedy lepiej poczekać i zrobić test/badanie trochę później), czy to, że już chcesz bardzo znać wynik i przez czekanie stresujesz się tak, że już nie możesz wytrzymać?
Ja chciałam robić betę chyba 8 dpo, ale po perswazji dziewczyn z forum poczekałam do 11 dpo, chociaż 10 dpo już na teście miałam w sumie cień i wynik bety byłby już na bank ciążowy tego 10 dpo. A sikacze robiłam chyba od 8 dpo, bo już nie mogłam wytrzymać i inaczej bym zwariowała.
Generalnie zrób tak, żebyś się czuła dobrze
najgorsze dla mnie jest zobaczyć negatyw czy na tescie czy na becie. wole zobaczyć okres niz negatyw tak naprawde -
nick nieaktualny
-
kornelka38 wrote:Dziewczyny miałam wczoraj plamienie w 28 dniu cyklu, dziś już prawie nic nie ma. Cykle mam 30/31 dniowe. Test negatywny. Czy test mógł się pomylić na tym etapie?Nie robiłam rano tylko po południu. Zuza pisała, że już wcześniej miała cień kreski.
Dokładnie, jeśli to dopiero było zagnieżdżenie, co jest możliwe, test mógł nie wyjść. Ja miała zagnieżdżenie 6 dpo, a dopiero 10 dpo wyszedł bardzo blady cień drugiej kreski na teście, czyli 4 dni później. Poczekaj jeszcze chwilę -
sloneczkowa mama wrote:najgorsze dla mnie jest zobaczyć negatyw czy na tescie czy na becie. wole zobaczyć okres niz negatyw tak naprawde
Kochana, no to masz już odpowiedź, poczekaj najlepiej do dnia spodziewanej miesiączki, wtedy będziesz mieć pewność. -
Czytanie Was sprowadza mnie troszkę na ziemię, po tym jak się na maxa nakręciłam.. oczywiście wiem, że macie rację, tyle razy to przerabiałam, ale ten wykres daje mi taką nadzieję, że aż się boję rozczarowania... chyba wolę wiedzieć - bez względu na wynik...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:generalnie to termin @ mam na jutro ....
Słoneczkowa ja też...przy cyklach 31 dni...dziś koło 21 zrobiłam test 25 i jest wyraźna kreska także życzę Tobie tego samego...
Dla Ciebie i reszty staraczek nieśmiałe wiruski...oby zaraziły całe forum ***********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
karola205 lubi tę wiadomość
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
nick nieaktualnyJooozefka wrote:Słoneczkowa ja też...przy cyklach 31 dni...dziś koło 21 zrobiłam test 25 i jest wyraźna kreska także życzę Tobie tego samego...
Dla Ciebie i reszty staraczek nieśmiałe wiruski...oby zaraziły całe forum *********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGigi wrote:Po cichu gratuluję! Idziesz dzisiaj na betę?
A mierzyłas tempke o innej godzinie? Bo masz puste kółeczko na wykresie. Może stąd ten spadek?
Może dlatego widoczna że czułość 10
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 06:08