Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiem Słoneczko, pamiętam te emocje, smiech i łzy naprzemian, trzęsące się ręce i motyle w brzuchu, przerażenie i błogostan.
Jakby człowiek mógł Toby otworzył flaszkę na taki koncert emocji, a tak zostaje tylko soczek i meliska Będzie dobrze kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 08:07
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
Jooozefka wrote:Słoneczkowa ja też...przy cyklach 31 dni...dziś koło 21 zrobiłam test 25 i jest wyraźna kreska także życzę Tobie tego samego...
Dla Ciebie i reszty staraczek nieśmiałe wiruski...oby zaraziły całe forum ***********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Jooozefka, gratulacje!!!! Czy ja dobrze widzę, że to 4 ciąża??? Zapraszam do nas na wątek starania o trzecie/czwarte -
nick nieaktualny
-
no i kolejny cykl starań na marne @ przyszła punktualniepoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualnyMarlena88 wrote:no i kolejny cykl starań na marne @ przyszła punktualnie
Następnym razem się uda !
Słoneczkowa mówiłam!!! To przez tydzień wyrażałaś tu swoją nadzieję cichutko, musiałaś czuć , że coś jest na rzeczy ha ha
...mówiłam!!!!!sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
sloneczkowa mama wrote:Narazie to przerazenie mnie ogarnęło. Ale no stało się oby tylko zdrowe było
Gratulacje kochana Tak przeczuwałam mocno, że będziesz mieć dzidziusia I rodzimy obie w tym samym miesiącu. Trzymam kciuki za Ciebie i fasolkę! Bardzo się cieszę, że Ci się udało :*sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
Marlena88 wrote:no i kolejny cykl starań na marne @ przyszła punktualnie
.
Zuza91 wrote:Gratulacje kochana Tak przeczuwałam mocno, że będziesz mieć dzidziusia I rodzimy obie w tym samym miesiącu. Trzymam kciuki za Ciebie i fasolkę! Bardzo się cieszę, że Ci się udało :*
Zuza byłaś już u lekarza??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 09:52
SusannaDean, Marlena88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ja mam dziś 6 dpo, ciekawe co to u mnie będzie
Mój mąż widzi, że się tym wszystkim już tak stresuję, (wiem powinnam wyluzować ale nie umiem), że zaczyna mówić, że może tak ma być, może mamy mieć tylko dwójkę. Kurcze a ja tak bardzo chcę. -
nick nieaktualnykarolinams wrote:jestem jeden dzień przed Tobą kochana podobnie zaczniemy testować ale to już pisałam chyba. Raju nakręcam się coraz bardziej.
Mój mąż widzi, że się tym wszystkim już tak stresuję, (wiem powinnam wyluzować ale nie umiem), że zaczyna mówić, że może tak ma być, może mamy mieć tylko dwójkę. Kurcze a ja tak bardzo chcę. -
aria40 wrote:Jooozefka, gratulacje!!!! Czy ja dobrze widzę, że to 4 ciąża??? Zapraszam do nas na wątek starania o trzecie/czwarte
Słoneczkowa mama...gratulacje!!! super mocna krecha nudnej i spokojnej ciąży życzękarolinams, sloneczkowa mama lubią tę wiadomość
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014