Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama super super
SusannaDean wrote:Ja nie mam żadnego, więc stres mam pewnie większy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 11:04
SusannaDean, sloneczkowa mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Dziękuję Bardzo dziewczyny za gratulacje
Wlaśnie zrobiłam bete i progesteron niestety wyniki dopiero jutro, ale musi mi się nie wydawać ta ciąża bo mdli mnie nieziemskosloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI niestety byłam dzisiaj u kardiolog i stwierdziła, że mam lekkie nadciśnienie. Dobiła mnie całkiem. Powiedziała, że ona odradza ciążę z moim nadciśnieniem i cukrem. Także fajnie. Dała mi receptę na obniżenie ciśnienia, ale tych leków nie można zażywać starając się o dziecko a tym bardziej w ciąży. Prosiłam o łagodne leki bo przecież wiem, że dziewczyny zażywają leki na ciśnienie w ciąży i jest ok. Może odpuścić. Super wiadomość
Słoneczkowa gratuluje. Tak czułam. Rzeczywiście rodzić lepiej w młodości póki człowiek zdrowy. Ja muszę chyba zrezygnować. Serce mi pęknie z żalu. -
nick nieaktualnykornelka idz do innego kardiologa. nadcisnienie to nie koniec swiata
kurde... człowiek pół roku faszeruje się a to inofoliciem, a to ovarinem, a to wiesiołkiem i innymi specyfikami, serduszkuje co dwa dni i nie wychodzi, a tu raz człowiek odstawi na miesiac wszystkie leki i raz bzyknie w cyklu i ciąża... nie wierze...kornelka38, aria40, SusannaDean, Kat83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykornelka38 wrote:Bo na tym to polega. Podobno (tak mi mówiły moje koleżanki) częste kochanie osłabia plemniki. A tu raz i jest. ale super. Ile ma córeczka?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej u mnie możecie wpisać @. Jak zwykle nawet testu nie zdążyłam zrobić
na razie wstrzymuję starania znaczy stymulacje, uda się to się uda nie to nie.. Ponowne rozczarowanie daje mi się we znaki. Troszkę mam dość tego ciągłego oczekiwania, nadziei i wszystkiego co związane ze staraniem..
Wszystkim dziewczynom którym się udało gratuluję z całego serca :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 11:51
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
Madzia przykro bardzo współczuję, zgadza się, każdy cykl który kończy się @ jest tragedią... ja pierwszego dnia nie mogę się ogarnąć smutek i żal okropny. Następnego dnia podnoszę się gotowa do dalszej walki i tobie tego życzę.
-
karolinams wrote:Madzia przykro bardzo współczuję, zgadza się, każdy cykl który kończy się @ jest tragedią... ja pierwszego dnia nie mogę się ogarnąć smutek i żal okropny. Następnego dnia podnoszę się gotowa do dalszej walki i tobie tego życzę.
Dziękuję, wcześniej też tak miałam ale teraz po prostu zabrakło mi już sił.. długo się starasz?
7 cykli CLO + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
-
karolinams wrote:W sumie niewiele bo rok, ale już mam dość czasem.
Pierwszy stymulowany cykl
Ja na stymulacjach jestem prawie rok, 12 cykli pod rząd.. I ciągle nic.
Tobie życzę żeby był to pierwszy i ostatni stymulowany
7 cykli CLO + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
-
No zobaczymy, ty już widzę masz masę za sobą, szok. Życzę Ci aby kolejny cykl był już zakończony serduszkiem bijącym. To ile dni od zastrzyku dostajesz @?, bo piszesz, że po raz kolejny nie zdążyłaś nawet testować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 12:09
-
średnio po 7-9 dniach po zastrzyku przychodzi @ tak na prawdę w ciągu tylu cykli testowałam raz i to na samym początku później niestety nie zdążyłam ani razu...
7 cykli CLO + pregnyl
-> Gonal + pregnyl