Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Rany jak szybko , hmm i to tak może być? nie mam pojęcia jak to powinno wyglądać, bo przyznam się, że lekarz za dużo mi nie wyjaśnił tylko kazał wziąć lamette potem po monitoringu dał pregnyl i kazał testować 28.03 , no i tą luteine brać tak trzy dni po zastrzyku, a rozmowny to on nie jest, ale ja też z braku wiedzy nie wiedziałam o co zapytać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 12:22
-
sloneczkowa mama wrote:Dziękuję Bardzo dziewczyny za gratulacje
Wlaśnie zrobiłam bete i progesteron niestety wyniki dopiero jutro, ale musi mi się nie wydawać ta ciąża bo mdli mnie nieziemsko
Widziałam na Twoim teście - to jest ciąża! Zresztą zobaczysz na wynikach bety!sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suze ja tak mialam na Clo miesiac temu, brazowe plamienie dwa dni. Potem spadek i skok temperatury kilka dni pozniej. Jajniki bolaly i przed i po owu. Klulo w dole brzucha przed @ kilka dni. Takze tego, Clo Trzymam kciuki mocno, moze Tobie sie chociaz uda ^^60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
sloneczkowa gratulacje Nie boj nic, bedzie ok. Ja sie staram juz trzeci rok, ale jak mnie tescior oszukal i pokazal cieniasa drugiej kreski, to mi malz malo zawalu nie dostal
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyKat83 wrote:Suze ja tak mialam na Clo miesiac temu, brazowe plamienie dwa dni. Potem spadek i skok temperatury kilka dni pozniej. Jajniki bolaly i przed i po owu. Klulo w dole brzucha przed @ kilka dni. Takze tego, Clo Trzymam kciuki mocno, moze Tobie sie chociaz uda ^^
-
nick nieaktualnyKat83 wrote:Suze ja tak mialam na Clo miesiac temu, brazowe plamienie dwa dni. Potem spadek i skok temperatury kilka dni pozniej. Jajniki bolaly i przed i po owu. Klulo w dole brzucha przed @ kilka dni. Takze tego, Clo Trzymam kciuki mocno, moze Tobie sie chociaz uda ^^
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny