Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarolinams wrote:Ja bym bardzo chętnie posiedziała w domu jednak nie stać nas na to by nie pracowała. Dlatego ja zazdraszczam, mogłabym w spokoju zająć się domem i dziećmi, a tak trochę trzeba się nagimnastykować by wszystko ogarnąć, ale nie narzekam. Może kiedyś będę mogła posiedzieć spokojnie
Wiem, że się stresujesz.. -
Chciałabym być już na twoim miejscu sloneczkowa mama , a tak jeszcze 8 dni wyczekiwaniu. Generalnie to niewiele wiem, ale pokładam ogromne nadzieję, że teraz dzięki lekom się udało
Oczywiście mam ciążowe oznaki które są przez pregnyl wywołane ale chciałabym żeby już się utrzymały i nie znikły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 14:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolinams wrote:Chciałabym być już na twoim miejscu sloneczkowa mama , a tak jeszcze 8 dni wyczekiwaniu. Generalnie to niewiele wiem, ale pokładam ogromne nadzieję, że teraz dzięki lekom się udało
Oczywiście mam ciążowe oznaki które są przez pregnyl wywołane ale chciałabym żeby już się utrzymały i nie znikły. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolinams wrote:Chciałabym być już na twoim miejscu sloneczkowa mama , a tak jeszcze 8 dni wyczekiwaniu. Generalnie to niewiele wiem, ale pokładam ogromne nadzieję, że teraz dzięki lekom się udało
Oczywiście mam ciążowe oznaki które są przez pregnyl wywołane ale chciałabym żeby już się utrzymały i nie znikły. -
sloneczkowa mama wrote:wiem, że się dłuży. mnie się dłuży dzisiejszy dzień bardzo bardzo. a co dopiero kilka dni
SusannaDean wrote:u mnie tez z 7-8 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 14:25
-
sloneczkowa mama wrote:w środę dopiero. Jutro jak zrobie to wynik mam następnego dnia
Trzymam kciuki za betę! Ja przy pierwszej i drugiej becie zrobiłam też progesteron. Dzięki temu zauważyłam, że ma tendencję spadkową (mimo że nadal mieści się w normach) i ginekolog od razu przepisała mi duphaston i luteinę. Dobrze jest mieć rękę na pulsie
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolinams wrote:no to będziemy razem testować
Właśnie co do tej luteiny czy dupka, warto robić progesteron bo się wie na czym stoi od razu i nie zaszkodzi się ciąży. Ja mam niskiego proga w II fazie, wiec jem 2x1 już ok 3 dnia po owulacji, no ale to moje zalecenia takie -
nick nieaktualnyBuszmeneczka wrote:hey dziewczyny wiem ze to nie na temat, ale nie bede tworzyc specjalnie nowego tematu, zeby zadac jedno pytanie a mianowicie - jak udostępnic wykres? albo ja jestem zbyt zielona albo poprostu nie moge? )) dzieki za chociaz jedną odp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 14:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Nie dziwię Ci się w ogole.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 14:38
-
karolinams wrote:No właśnie Zuza91 dobrze radzi, ja mam przepisane cały czas luteine mam ją odstawić dopiero jak beta hcg wyjdzie negatywna.
Zuza91 u ciebie super, gratuluję, jak się czujesz?
Teraz lepiej, ale ostatnie kilka dni to było tylko płakanie, sikanie, smutek, ogromna senność i jednocześnie problemy ze snem. Ale nie narzekam, bo cieszę się bardzo z fasolki Czekam właśnie na wyniki trzeciej bety i już przebieram nogami. W piątek usg, liczę, że będzie widać pęcherzyk.
A Tobie też wyszedł spadający progesteron i dlatego dostałaś luteinę? I jak Ty się czujesz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny