Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maria87 wrote:A co się dzieje, gdy jest za duży? I ile mm to już za duży?
Mogę tylko podpowiedzieć jak uważa moja gin, wg. niej 28mm to już wielkość torbielowata, jak pęcherzyk urośnie za duży, to może nie pęknąć i robi się torbiel. Ja też się zastanawiam na ile wartościowa jest taka komórka jajowa z przerosnietego pęcherzyka, o ile pęknie oczywiście, ale o to już gin nie pytałam. -
RudaMaruda25 wrote:Ja jak będę mieć córkę to będzie Róża
Ale ja się nie bawię w takie celowanie, będzie co będzie, byleby było
A chłopiec będzie Staś ❤
My z mężusiem spadliśmy na taki pomysł żeby utrzymać nasz ród w literze M ja jestem Marta, mąż Marcin, dla chłopca byśmy chcieli Mikołaj a dla dziewczynki Marcelina albo Martyna chociaż ja po ciuchy kocham imię Klarablair., AnitaK, Dośka lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
nick nieaktualnyMartek&M wrote:My z mężusiem spadliśmy na taki pomysł żeby utrzymać nasz ród w literze M ja jestem Marta, mąż Marcin, dla chłopca byśmy chcieli Mikołaj a dla dziewczynki Marcelina albo Martyna chociaż ja po ciuchy kocham imię Klara
To my mamy układ, że ja wymyśliłam imię dla potencjalnej córki, a mąż dla syna
Fajnie tak na jedną literkę, ale u nas nie ma szans, bo ja mam na imię Karolina, a mąż już nie na K, tylko jest TomaszemAnitaK lubi tę wiadomość
-
RudaMaruda25 wrote:To my mamy układ, że ja wymyśliłam imię dla potencjalnej córki, a mąż dla syna
Fajnie tak na jedną literkę, ale u nas nie ma szans, bo ja mam na imię Karolina, a mąż już nie na K, tylko jest Tomaszem
Hehe my właśnie chcemy podtrzymać ten „szczęśliwy” traf ze oboje na MAnitaK lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:51
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Tak sobie rozmyślam nad monitoringiem. Czy mogę umówić się tylko i wyłącznie-konkretnie - na monitoring bez badania ginekologicznego ,wszelakich porad itp.?
Tak wiecie - dla własnego widzi mi się ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 16:16
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:51
Nera86 lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Ja mam poradnie gdzie robią monitoring cyklu (jedno USG 75zł -jak w praktyce to się dowiem telefonicznie) . W poniedziałek sobie zadzwonię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 16:58
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:To my mamy układ, że ja wymyśliłam imię dla potencjalnej córki, a mąż dla syna
Fajnie tak na jedną literkę, ale u nas nie ma szans, bo ja mam na imię Karolina, a mąż już nie na K, tylko jest TomaszemRudaMaruda25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Judit wrote:Blair a wiesz może czy taki "za duży" pecherzyk widać na usg do konca cyklu?Czy on po prostu rosnie zamiast pekac to sie wchlania?
Mam nadzieje ze ten moj 20milimetrowy nie zrobi mnie w ciula.Troche duzy jak na 11dc
Ja miałam w tym cyklu 16mm w 6dc ale też owulacja przyszła szybko, w 10dc. Co do tego czy widać do końca cyklu, to zależy właśnie czy się wchłonął czy nie. Raz po stymulacji pęcherzyk mi nie pękł, to miałam kontrolę gdzieś w 3dc czy się wchłonął i u mnie wtedy tak. A w którym dniu cyklu Ty zwykle miałaś owulację?
Nera jak znalazłaś takie miejsce to zapytaj koniecznie, szkoda bulić za normalną wizytę jak chcesz tylko podejrzeć ja sama szukam, ale na razie nic konkretnego nie znalazłam, i płacę za normalną wizytęJudit lubi tę wiadomość
-
Ladinola wrote:A ja właśnie wzięłam ibuprofen bo tylko to miałam w domu, zaczyna mi iść temperatura w górę, już mam stan podgorączkowy... Wszystko mnie boli, nos zatkany, jakiś kaszel się zaczyna rozwijać...
O nie, to kuruj się szybko, żeby na owulację być w formie! Zdrówka -
nick nieaktualnyDośka wrote:Ladinola zdrówka! Pod koc, herbatka z miodem i imbirem na rozgrzanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 17:32
-
nick nieaktualnyblair. wrote:Dziewczyny czy któraś z Was badała estradiol po owulacji? Ja zbadałam sobie dzisiaj po raz pierwszy razem z progiem, i wyszło Estradiol 364,5 pg/mL przy normie 36,5 - 246. Zastanawiam się czemu tyle ponad normę.
Miałam dokładnie 384,6 ng/l a norma w fazie lutealnej 33.1 - 298,0 ng/l u mnie w labo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 17:34
blair. lubi tę wiadomość