Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:51
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Ladinola wrote:Ja badałam! A jak zobaczyłam wynik od razu wiedziałam, że się udało bo przy ciąży poziom estradiolu wzrasta.
Miałam dokładnie 384,6 ng/l a norma w fazie lutealnej 33.1 - 298,0 ng/l u mnie w labo.
Hmm dzięki, to pozostaje mi czekać czy i u mnie się coś wykluje -
Judit wrote:Blair wedlug obserwacji zazwyczaj w 14 dc mam owulacje.Ale nigdy nie byla potwierdzona usg wiec kto tam wie. U mnie to zawsze cuda na kiju wychodzą.
Oby juz nie rósł za dużo i pękł jak trzeba.
Dziwi mnie że tylko jeden ten pecherzyk jest.Zawsze piszecie, że jest kilka i jeden ten dominujący.
No to nie powinien przerosnąć, trzymam kciuki żeby ładnie pęknął! Bierzesz coś na prolaktynę?Judit lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
[.
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
nick nieaktualny
-
.
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
nick nieaktualnyJudit wrote:Po tej malutkiej dawce nie czuje żadnych skutków ubocznych Pierwszego dnia zrobiło mi się słabo ale to sie nie powtórzyło.Wczoraj wzięłam pierwszy raz pół tabletki i też jest dobrze
Za jakies 2 tyg zrobie badania I zobaczymy czy taka mała dawka pomogła -
[
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
nick nieaktualnyJudit wrote:To od jakiej prolaktyny zaczynalaś i jakie objawy powodowała?
U mnie chyba przez to że cykle mam regularne lekarz stwierdził, że w moim przypadku ta prolaktyna nie powinna szkodzic.Ale wole ja zbic.Może nie mają racji i to pomoże mi zajść kiedyś w ciąże.
EDIT: zerknęłam jeszcze raz na wyniki i porąbało mi się, nie miałam 1064 mIU/l tylko 1640 mIU/lWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 19:51
-
nick nieaktualny
-
W poniedziałek dzwonię do poradni umówić się na usg monitorowania owulacji 7marca -czwartek (14dc) i 11.03(18dc )bo niestety dziura weekendowa. Obstawiam owulacje w tym cyklu 15 albo 17 dc. Mam nadzieję, że troszeczkę przedstawi mi to jakiś "obraz" sytuacji . Myślicie ,że dobry pomysł? W sumie to tylko dwa no chyba ,że 11 nie wykaże owulacji to następna wizytę 20dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 21:41
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Nera86 wrote:W poniedziałek dzwonię do poradni umówić się na usg monitorowania owulacji 7marca -czwartek (14dc) i 11.03(18dc )bo niestety dziura weekendowa. Obstawiam owulacje w tym cyklu 15 albo 17 dc. Mam nadzieję, że troszeczkę przedstawi mi to jakiś "obraz" sytuacji . Myślicie ,że dobry pomysł? W sumie to tylko dwa no chyba ,że 11 nie wykaże owulacji to następna wizytę 20dc
Pewnie że coś Ci powie, najpierw zobaczysz sobie ile mają pęcherzyk i endometrium, będziesz wiedziała przy ilu mm mniej więcej pęka. No i jakby na 2 wizycie pęcherzyk nadal był, to możesz na kolejne usg za 2 dni skoczyć. Ja w sumie w klinice miałam monitoring w 3-5 dc żeby sprawdzić czy jajniki czyste bez żadnych torbieli z poprzedniego cyklu, później ok. 10dc, owulacja zwykle w 12dc, a kolejne usg w 14dc -
Blair dziękuję pięknie za odzew (to mój pierwszy monitoring będzie ) Dość ściśle prowadzę obserwacje wiec mam nadzieje ,ze będę nieco "mądrzejsza" o kolejne doświadczenie
blair. lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
OlivkowaMama wrote:Nera ja teraz też pierwszy raz chodzę na monitoring i uważam, że warto
Tak nas rozłożyło, że gdyby coś wyszło z tego cyklu to byłby cud...OlivkowaMama lubi tę wiadomość