Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny przychodzę po poradę.
Ostatnią @ miałam 25 stycznia. Cykle mam 27 dniowe. Do dziś @ brak. Zrobiłam dwa testy - jeden po południu w dniu spodziewvengo okresu, drugi dwa dni później w nocy. W lutym zaczęliśmy planować ślub, więc jestem pochlonieta przygotowaniami. To możliwe, żeby test nie pokazywał jeszcze ciąży? Nie wiem czy lecieć po nqstepny, czy czekać spokojnie.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
MeggiGirl wrote:Cześć dziewczyny przychodzę po poradę.
Ostatnią @ miałam 25 stycznia. Cykle mam 27 dniowe. Do dziś @ brak. Zrobiłam dwa testy - jeden po południu w dniu spodziewvengo okresu, drugi dwa dni później w nocy. W lutym zaczęliśmy planować ślub, więc jestem pochlonieta przygotowaniami. To możliwe, żeby test nie pokazywał jeszcze ciąży? Nie wiem czy lecieć po nqstepny, czy czekać spokojnie. -
AnitaK wrote:A nie masz możliwości iść na betę?
W sumie nie pomyślałam o tym. Haha. Stresuję się, bo wybrałam suknię i nie mogę już do niej przytyć.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
OlivkowaMama- zdrówka życzę
Mnie dziś coś gardło napitala. Poprzedni cykl rozpoczęłam jelitówką. Wykres przez to totalnie nieczytelny był . Jak teraz angina się pojawi to sie załamie .
MeggiGirl beta będzie 100% wiarygodna
OlivkowaMama lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
OlivkowaMama wrote:Nera ja teraz też pierwszy raz chodzę na monitoring i uważam, że warto
Tak nas rozłożyło, że gdyby coś wyszło z tego cyklu to byłby cud...W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamila2804 wrote:U nas będzie pierwszy cykl starań ☺ nieśmiało proszę o wpisanie na 18 marca
Hej! Powodzenia!
Słuchajcie a jak to jest z tą kawą? Nie pije jej jakoś dużo, ale jestem strasznie przyzwyczajona do jendego dużego kubka parzonej kawy z mlekiem w południe. Czy jednak lepiej z niej zrezygnować po owulacji czekając na zrobienie testu? -
nick nieaktualnyDośka wrote:Hej! Powodzenia!
Słuchajcie a jak to jest z tą kawą? Nie pije jej jakoś dużo, ale jestem strasznie przyzwyczajona do jendego dużego kubka parzonej kawy z mlekiem w południe. Czy jednak lepiej z niej zrezygnować po owulacji czekając na zrobienie testu?
W ciąży można pić 1-2 kawy dziennie (około 200mg kofeiny) .Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 11:54
AnitaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:No co ty, kawę można pić. Nawet w ciąży! Jedynie wyceluj taki czas na kawę by był 2 godziny przed wzięciem tabletki czy jakiegokolwiek leku lub 3 godziny po przyjęciu leku/suplementu. Tyle.
W ciąży można pić 1-2 kawy dziennie (około 200mg kofeiny) .
Ufff!! Dzięki, cieżko byłoby mi się z nią rozstać
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Ruda, marcowego maluszka Wam życzę! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 11:58
AnitaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDośka wrote:Ufff!! Dzięki, cieżko byłoby mi się z nią rozstać
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Ruda, marcowego maluszka Wam życzę! :*AnitaK lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:51
AnitaK lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Judit wrote:Starania staraniami ale trzeba też jakoś żyć w tym czasie Ja jedną kawke dziennie musze wypić, to moja mała przyjemność
Tak samo nie odmawiam sobie winka czy jakiegoś piwka przy weekendzie.Testuje zawsze wczesniej oczywiscie przed okresem bo nie koge wytrzymać więc uważam,ze takie odmawianie sobie wszystkiego przy staraniach to byłaby juz przesada.Gdyby mi sie udalo to, bede o tym wiedziała bardzo wczesnie
No dla mnie też kawa to mały rytuał -
nick nieaktualnyJudit wrote:Starania staraniami ale trzeba też jakoś żyć w tym czasie Ja jedną kawke dziennie musze wypić, to moja mała przyjemność
Tak samo nie odmawiam sobie winka czy jakiegoś piwka przy weekendzie.Testuje zawsze wczesniej oczywiscie przed okresem bo nie koge wytrzymać więc uważam,ze takie odmawianie sobie wszystkiego przy staraniach to byłaby juz przesada.Gdyby mi sie udalo to, bede o tym wiedziała bardzo wczesnieJudit lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDośka wrote:No dla mnie też kawa to mały rytuał
AnitaK, Judit lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:52
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA