Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladinola wrote:Ja to bez kawy nie żyję. Potrafię kilka kaw dziennie wypić, oczywiście słabszych takich pół na pół, czyli pół mleka pół wody. ;p Ale ten smak musi być ze mną każdego dnia.
Dośka lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudit wrote:A słyszałyście że soja w diecie podobno też nie wpływa pozytywnie na płodność? Nie wiem czy faktycznie tak jest, ja uwielbiam sos sojowy I dosyć często nim doprawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 12:35
-
Dziewczyny, myślę, że po prostu trzeba zachować we wszystkim zdrowy rozsądek. Za dużo tych internetów też nie można czytać, bo nic by nam nie wolno było, człowiek musiałby leżeć i się nie ruszać byłam w piąteczek u gina, w lewym jajniku zapadnięty pęcherzyk, płyn w zatoce Douglasa - gina powiedziała, że świadczy to o przebytej owulacji. Testy owu pozytywne w 13 i 14 dc. Endometrium 9mm. Więc czekam cierpliwie na efekt moich i męża poczynań
Ladinola, Judit, blair., AnitaK, OlivkowaMama, Nera86, Dośka lubią tę wiadomość
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
nick nieaktualnyMaija wrote:Dziewczyny, myślę, że po prostu trzeba zachować we wszystkim zdrowy rozsądek. Za dużo tych internetów też nie można czytać, bo nic by nam nie wolno było, człowiek musiałby leżeć i się nie ruszać byłam w piąteczek u gina, w lewym jajniku zapadnięty pęcherzyk, płyn w zatoce Douglasa - gina powiedziała, że świadczy to o przebytej owulacji. Testy owu pozytywne w 13 i 14 dc. Endometrium 9mm. Więc czekam cierpliwie na efekt moich i męża poczynań
Maija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDośka wrote:Też czytałam o soji, ograniczyłam ją znacznie. Choć uwielbiam tofu, zwłaszcza takie wędzone z Lidla!!
-
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:No tak, zdrowy rozsądek przede wszystkim. Ja jedynie teraz dostosowuje się do diety zaleconej przez mojego lekarza po za tym normalnie funkcjonuje. Ostatnio pierwszy raz od dawien dawna wypiłam piwo, somersby jabłkowe, o mamoo jak smakowało genialnie. Ale przy dostinexie za dużo i za często alkoholu tez nie mogę więc wszystko z głową.
Oczywiście, jeśli są zalecenia lekarza, to nie ma co dyskutować no i wiadomka, przy lekach też trzeba uważać
Ale widzę po sobie, im więcej się naczytam, tym większa schiza i blokada w mózg (o ile takowy jeszcze posiadam).Ladinola lubi tę wiadomość
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Ladinola wrote:U was też tak słonecznie? Kurcze aż chce się wsiąść na rower, ale to jak wyzdrowieję to będę jeździć do miasta rowerkiem, mam 10km więc w końcu się ruszę.
Pogoda piękna MMM...rower...wiatr we włosach! To jest toLadinola lubi tę wiadomość
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
nick nieaktualnyMaija wrote:Oczywiście, jeśli są zalecenia lekarza, to nie ma co dyskutować no i wiadomka, przy lekach też trzeba uważać
Ale widzę po sobie, im więcej się naczytam, tym większa schiza i blokada w mózg (o ile takowy jeszcze posiadam). -
Ladinola wrote:Oj bardzo dobrze to znam, tak jak już pisałam dwa lata temu mierzenie temperatury taką presje mi dawało a teraz to idzie z automatu i nie myślę o tym przez cały dzień jak wcześniej. ;p Od 27 lutego zaczynam też testowanie by wyłapać konkretnie owulację.
Trzymam kciuki za owulkę
Ladinola lubi tę wiadomość
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
nick nieaktualnyMaija wrote:Pogoda piękna MMM...rower...wiatr we włosach! To jest to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 13:44
-
nick nieaktualnyMaija wrote:Trzymam kciuki za owulkę
Maija, AnitaK lubią tę wiadomość
-
Ladinola wrote:Dzięki kochana! Myślę, że już teraz normalnie wszystko będzie, dostinex już raczej daje efekty. Teraz progesteron nie od 14dc tylko od 16dc, może nawet w tym cyklu się uda, kto wie.
Będzie dobrze, trzeba myśleć pozytywnie!Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
nick nieaktualny
-
Poproszę o wpisanie na 4.03. Byłam zapisana w walentynkowym wątku na 14.02 ale @ dalej nie przyszła dziś 42dc. Ovu wczoraj w końcu wyznaczyło owulację na 38dc, dziś po wpisaniu temperatury przesunęło na 36dc. Nie wierzę w cuda, ale zobaczymy, może się uda. Akurat dzień przed tą wyznaczoną owulacją był ❤️ Kto wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 14:16
Nera86, blair. lubią tę wiadomość
Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
U nas też piękna pogoda po obiedzie obowiązkowo spacer
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze owulacje u mnie dzisiaj spadek temperatury więc owulacja w natarciuMaija, Ladinola, Nera86, blair. lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:52
Ladinola, Nera86, Maija, AnitaK, blair. lubią tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2