Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
Zaczęłam "podczytywać" was dziś I myślę że zostanie na dłużej mam nadzieję, że Marzec okaże się szczęśliwym miesiącem dla nas wszystkich obecnie 3 lata starań za mną. W tym cyklu na pewno nic się nie wydarzy , już czuje podbrzusze jak na @ mimo że zostało 6 dni Ale ponoć po Clostilbegyt może zdarzyć się krótszy cykl. To tyle na wstępie "o mnie"
Mam do was pytanie czy któraś stosowała może Ovulomed max bądź Ovarin? Lekarz powiedział że mam zacząć pić w przypadku Ovulomedu albo dwie tabletki dziennie Ovarinu.
Z góry dziękuję za odpowiedzi :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 14:35
-
Spirit wrote:Miałam robić test 2 marca ale oczywiście zrobiłam dziś i coś się tam mega bladego chyba tli:) nigdy nie miałam fałszywej kreski więc może się uda
Spirit lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
nick nieaktualnyAkmelap wrote:Cześć dziewczyny,
Zaczęłam "podczytywać" was dziś I myślę że zostanie na dłużej mam nadzieję, że Marzec okaże się szczęśliwym miesiącem dla nas wszystkich obecnie 3 lata starań za mną. W tym cyklu na pewno nic się nie wydarzy , już czuje podbrzusze jak na @ mimo że zostało 6 dni Ale ponoć po Clostilbegyt może zdarzyć się krótszy cykl. To tyle na wstępie "o mnie"
Mam do was pytanie czy któraś stosowała może Ovulomed max bądź Ovarin? Lekarz powiedział że mam zacząć pić w przypadku Ovulomedu albo dwie tabletki dziennie Ovarinu.
Z góry dziękuję za odpowiedzi :* -
nick nieaktualnyABI90 wrote:Akmelap ja stosowałam inofem, miositoginGT a teraz chcę się przerzucić na ovulomed max, polecił mi poprzedni gin i rzeczywiście fajny skład. W smaku troszkę hymmmm tak jakby piecze przy piciu przynajmniej w moim przypadku i jest jakby musujący Dostałam od niego kilka próbek. Ale miositogynGT też jest w smaku pomarańczowy tylko własnie mniej drażniący.
-
ABI90 wrote:Akmelap ja stosowałam inofem, miositoginGT a teraz chcę się przerzucić na ovulomed max, polecił mi poprzedni gin i rzeczywiście fajny skład. W smaku troszkę hymmmm tak jakby piecze przy piciu przynajmniej w moim przypadku i jest jakby musujący Dostałam od niego kilka próbek. Ale miositogynGT też jest w smaku pomarańczowy tylko własnie mniej drażniący.
Niech smakuje jakkolwiek ważne żeby był skuteczny zacznę od nowego cyklu stosować czyli zaraz Lekarz na odchodne powiedział idź pij to I zachodz w ciążę. Więc trzymam go za słowo -
nick nieaktualny
-
Ak Ja wlasnie dzis bede zamawiac ten oravin czy jakos tak . Znajomych duzo mi polecalo . Nic mi nie zaszkodzi sprobowac . Co do clo skraca sie bo wywoluje wczesniejsza owulacje dlatego
Ja przy clo mialam 30 sto dniowe cykle a bez mam 36 -74 nawet . A wiadomo ze clo bierze sie kilka miechow tylko nie mozna ciagle tym bardziej ze mozna sie barszo przestymulowac .
Oravin czy tam oviran ponoc jest dibry na skracanie cykli i poorawianie plodnosci . Zobaczymy , ocenimy :d
Co do termometru jakas tam po wlaczeniu tempka sie pokazuje a pozniej dipiero mierzy ale czy to poprzednia niezwrocilam uwagi wiesz . Piszczy mi na koniec mierzenia i szybko mierzy z tym ze mega ciuchutki jest . mnie mega odpowiada -
nick nieaktualnyABI90 wrote:Inofem też bez smaku, Miositogyn i Ovulomed taka pomarańcza Tez mnie drażnił inofem smakiem przegotowanej wody hehe
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Też mi proponowali Inofolic ale w aptece kobieta zaproponowała inofem. Wiesz co niby jest napisane że jest aromat cytrynowy ale gdzie to nie mam pojęcia... Ja odczuwałam tylko przegotowaną wodę bleee
-
Powiedzcie mi, czy ginekolog może zalecić jakieś leki stymulujące owulację bez monitoringu a tylko na podstawie długich cyklu? Czy leczenie takimi lekami jest tylko i wyłącznie przy korzystaniu z usg?Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
ZakręconaOna wrote:Ak Ja wlasnie dzis bede zamawiac ten oravin czy jakos tak . Znajomych duzo mi polecalo . Nic mi nie zaszkodzi sprobowac . Co do clo skraca sie bo wywoluje wczesniejsza owulacje dlatego
Ja przy clo mialam 30 sto dniowe cykle a bez mam 36 -74 nawet . A wiadomo ze clo bierze sie kilka miechow tylko nie mozna ciagle tym bardziej ze mozna sie barszo przestymulowac .
Oravin czy tam oviran ponoc jest dibry na skracanie cykli i poorawianie plodnosci . Zobaczymy , ocenimy :d
Co do termometru jakas tam po wlaczeniu tempka sie pokazuje a pozniej dipiero mierzy ale czy to poprzednia niezwrocilam uwagi wiesz . Piszczy mi na koniec mierzenia i szybko mierzy z tym ze mega ciuchutki jest . mnie mega odpowiada
Ja już 4 miesiąc na Clo I już koncze teraz wspomogę się Ovulomedem I liczę że będzie dobrze I W KOŃCU się uda bo mam wrażenie że powoli dostaje już na glowe -
nick nieaktualnyaxox wrote:Dziewczyny kiedy piersi zaczynaja Was bolec? W trakcie owu czy po owu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 16:11
-
nick nieaktualny