Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wierzę Ci .Też bym bardzo chciała ale zawsze anty nastawiona do cyklu jestem .Może w sumie to i lepiej bo nie robię sobie niepotrzebnych nadziei . Jak mi się kiedyś uda to dopiero będzie zdziwienie bo dla mnie każdy objaw to na @ i już 7-8dpo mówię mojemu wprost - niestety nie udało się hahaW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Wierzę Ci .Też bym bardzo chciała ale zawsze anty nastawiona do cyklu jestem .Może w sumie to i lepiej bo nie robię sobie niepotrzebnych nadziei . Jak mi się kiedyś uda to dopiero będzie zdziwienie bo dla mnie każdy objaw to na @ i już 7-8dpo mówię mojemu wprost - niestety nie udało się haha
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nera1986 wrote:Wierzę Ci .Też bym bardzo chciała ale zawsze anty nastawiona do cyklu jestem .Może w sumie to i lepiej bo nie robię sobie niepotrzebnych nadziei . Jak mi się kiedyś uda to dopiero będzie zdziwienie bo dla mnie każdy objaw to na @ i już 7-8dpo mówię mojemu wprost - niestety nie udało się haha
Haha Nera u mnie podobnie, w tych okolicach już wiem w tym cyklu mój wykres zrobił mnie trochę w bambuko ale już się ogarniam, do 3 dni @ będzie, to załapię się pewnie na jeszcze jedno testowanie w marcu to z 2 marca nie wypali, bo już 13dpo i biel, temperatura spada wcześniej popołudniami ponad 37 dzisiaj już tylko 36,6 więc już wiem jaka będzie porannaNera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblair. wrote:Czy u was też są dzisiaj limity na zakup pączków? u nas w jednej z lepszych pączkarni był dzisiaj limit 10 na osobę jak ktoś kupował dla większej ilości osób to miał problem
-
AnitaK wrote:Nera ale przez takie podejście na pewno jesteś zdrowsza umysłowo
blair., Ladinola, AnitaK lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Ladinola - mialam postanowienie, zeby nie testowac do terminu @, ale dzisiaj mam jakis kryzys, za bardzo sie nakrecilam i chcialabym juz wiedziec jak bardzo biala bedzie ta biel
No wlasnie, ja tez zawsze czekam na okres, a nie na dwie kreski. Poki co nie umiem sobie wyobrazic jak to by bylo ujrzec pozytywny test, ach! Jak juz sie uda, to pewnie dlugo w to nie uwierze. No i jak zawsze jestem negatywnie nastawiona, tak teraz niepotrzebnie sobie cos wmawiam... Pierwszy raz w zyciu nie mam przed okresem bolu piersi, uderzen goraca, parszywego nastroju i jedzeniowych zachcianek, wiec mysle sobie, ze jesli jest inaczej niz zwykle, to pewnie ciaza. A pozniej bedzie jeden wielki placz...Nona lubi tę wiadomość
-
blair. wrote:Czy u was też są dzisiaj limity na zakup pączków? u nas w jednej z lepszych pączkarni był dzisiaj limit 10 na osobę jak ktoś kupował dla większej ilości osób to miał problem
blair. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas limit był taki, że jak poszłam kupić to już nie było
Dorciax, Nera1986, blair., Dośka lubią tę wiadomość
-
Ladinola wrote:A powiedzcie mi czy u was przy owulacji szyjka zawsze jest wysoko, miękka i otwarta? Chodzi mi o te książkowe objawy owulacji w szyjce. U mnie jak na razie jest nisko i taka średnio miękka i średnio otwarta...
-
Nikodemka wrote:Ladinola - mialam postanowienie, zeby nie testowac do terminu @, ale dzisiaj mam jakis kryzys, za bardzo sie nakrecilam i chcialabym juz wiedziec jak bardzo biala bedzie ta biel
No wlasnie, ja tez zawsze czekam na okres, a nie na dwie kreski. Poki co nie umiem sobie wyobrazic jak to by bylo ujrzec pozytywny test, ach! Jak juz sie uda, to pewnie dlugo w to nie uwierze. No i jak zawsze jestem negatywnie nastawiona, tak teraz niepotrzebnie sobie cos wmawiam... Pierwszy raz w zyciu nie mam przed okresem bolu piersi, uderzen goraca, parszywego nastroju i jedzeniowych zachcianek, wiec mysle sobie, ze jesli jest inaczej niz zwykle, to pewnie ciaza. A pozniej bedzie jeden wielki placz...
Ja też tak mam... cały cykl mówię że się nie nakręcam.. wmawiam sobie "co ma być to będzie".. a jak zbliża się 9dpo to świra dostaje.. zwłaszcza jak wiem że w szufladzie leży kilka testów. -
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:A powiedzcie mi czy u was przy owulacji szyjka zawsze jest wysoko, miękka i otwarta? Chodzi mi o te książkowe objawy owulacji w szyjce. U mnie jak na razie jest nisko i taka średnio miękka i średnio otwarta...W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nona wrote:Nikodemko, a może jednak się udało. Mocno w Ciebie wierzę.
Ja po owu. Ananas, krem z progesteronem. Moje triki hihi.