Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:a jak miałaś śluz płodny i owulaki pozytywne to jaka szyjka była ?
W sumie to na ten moment jest znowu średnio ułożona. No nic nie będę już tak mocno się na tym skupiać. Śluzu jest o wiele więcej niż ostatnio, brzuch ćmi jakoś tak owulacyjnie więc zobaczymy jaka jutro będzie temperatura.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 19:15
-
Ladinola wrote:Przy pierwszym pozytywie średnio, twarda, zamknięta, przy drugim czyli wczoraj średnio, średnia, średnia. No i dzisiaj jakoś tak nisko jest, za nisko... Ogólnie od rana była średnio tak ułożona i na wieczór jakoś tak robi się coraz niżej.
W sumie to na ten moment jest znowu średnio ułożona. No nic nie będę już tak mocno się na tym skupiać. Śluzu jest o wiele więcej niż ostatnio, brzuch ćmi jakoś tak owulacyjnie więc zobaczymy jaka jutro będzie temperatura.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 19:20
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Zdecydowanie poczekajmy jutro na tempke .Szyjka zmienia swoje położenie kilka razy dziennie .To samo potrafi być otwarta a za chwilę już zamknięta i odwrotnie .W dniach owulacji jest dla mnie ledwo osiągalna i miękka (zlewa się ze ściankami pochwy)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:Tak, innego u siebie nie widziałam. Jak rozciągliwy to tylko przeźroczysty u mnie, jak jest białawy to szybko bardziej jak taki krem się zachowuje albo się lepi.
To faktycznie może dziś ten dzieńW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Ja mam jeden test ciążowy który kupilam (został mi z poprzedniego cyklu) Dobrze ,ze maja długie terminy ważności
-
Ja nie chętna do testowania bo szkoda kasy . Wole dołożyć i owulacyjne kupić . Ale ze tempka w górze no i zapisałam się na lutowe testowanie to kupiłam ,wrzuciłam do szafki i sobie leży
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nona, watpie... Teraz juz mam nowa teorie na moj brak pms. Przeciez w ostatnich miesiacach bralam luteine 3x1 od owulacji przez 10 dni, a teraz biore 1, bo juz od niej odchodze, progesteron 7dpo jest bardzo ladny. Lutka na pewno przyczyniala sie do mojego bolu cyckow... teoria na temat ciazy, obalona, czekam na okres
AnitaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Ja nie chętna do testowania bo szkoda kasy . Wole dołożyć i owulacyjne kupić . Ale ze tempka w górze no i zapisałam się na lutowe testowanie to kupiłam ,wrzuciłam do szafki i sobie leży
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
To niech sobie czekają. Moze machniemy je w marcu
Nikodemka - obalaj teorie - lepiej się miło rozczarować . Mnie się jeszcze plodne nie zaczęły a ja już cykl obaliłam i czekam na @ hahaLadinola, AnitaK lubią tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie